noorshafila

noorshafila Follow

👸 blogger at cikilamenari
Blog about Lifestyle | Parenting | Running | etc
Contact 👉 noorshafila@gmail.com

http://cikilamenari.blogspot.my/

811 Followers  984 Follow

Share Share Share

Seronok Alisha dan Alfeey sambut Hari Kanak-kanak di sekolah. Macam-macam aktiviti. Ada animal mascot, silap mata pameran haiwan (eksotik dan biasa), sambutan hari lahir (yang lahir bulan 8,9 dan 10), persembahan pentas dan anugerah.
Alfeey masuk persembahan pentas. Cikgu macam tau2 je dia suka menari sejak dari tadika.
Goodies bag meriah dan juga pizza from pizza hut. 😘😘😘
Senyum seindah suria
Yang membawa cahaya
Senyumlah dari hati
Duniamu berseri
Bawa anak2 ke Festival AlQuran & Kesenian Islam Antarabangsa Selangor hari ni. Alhamdulillah cuaca baik hari ni. Masing2 seronok mengikuti Rehlah Nabawiyyah ~ Segmen Sirah Nabi Muhammad SAW.  Sejam dalam tu tak terasa. 
Festival ni berlangsung sampai esok. Selain boleh tengok journey Nabi Muhammad SAW, ada pelbagai gerai jualan dan food truck. Oh... tadi ada pengajian tajwid. Tapi dapat dengar sikit je sebab Aleena dah tidur. 
#festivalalquranselangor #rehlahnabawiyyah
Gendang gendut tali kecapi
Kenyang perut suka hati.

#AAmakanapatu
Yay....siap pau kaya.
Tgh2 malam anak2 lapar. Padahal dah makan nasi. 
#AAmakanapatu #cikilamasak
Prego Buddies, favorite anak2 sekarang ni. Makan dengan kuah sup atau pun buat kuah bolognese. Ibu beli banyak paket masa ada promotion di Giant. RM1.89 kalau tak silap. Sambil makan sambil main teka2 shape. Siapa betul boleh tambah lagi.

#prego #pregobuddies #AAmakanapatu?
Jom main.
Mak kirim dari kampung. Ulas dia mmg besar. Besar dari yg orang jual cempedak goreng sebiji seringgit.
Satu hari di hari raya korban.
Hai awak.
Aura nak buat ketupat dah mai.
Raya haji kali ni kita buat sendiri pulak. Bila lg nak praktik ilmu dari mak @nikfoziah