noorshafila

noorshafila Follow

👸
👉 noorshafila@gmail.com

http://cikilamenari.blogspot.my/

763 Followers  870 Follow

Share Share Share

Brunch.
Mcm jejak kasih pulak.
Habis.
Boleh hilang pulak si hero tu.
Dia berlari sendiri.
Nampak ibu je terus menangis.
Haih.... ibu baru plan nak maklumkan master dia untuk buat announcement.
Di Stadium Shah Alam hari ni.
World Taekwondo Malaysia Humanitarian Refugee Run 2018.
Acik tak pandai swim. Kena pakai pongpong.
Pagi2 hantar cik bongsu ke sekolah. Ambil masa peluk2, cium2, wefie2 kalau rajin. Tp...mana mata dik?
Jom join ramai2. Kita support hanachan.co

#Repost @hanachan.co (@get_repost)
・・・
Disebabkan saya rasa rajin tapi agak busy sekarang ni, so saya nak buat giveaway utk awak-awak semua 🙈
.
.
Syarat-syarat utk join giveaway 
1. Rakyat Malaysia  dan bukan account utk giveaway.
2. Follow ig @hanachan.co & @polaroidbyhana
3. Repost post ni 
4. Tag 3 orang kawan korang ( bukan ig shop & artis) 
5. Comment 'DONE'  di ruangan comment post ni. .
.
.
Hadiah utk giveaway kalini : 12 pcs polaroid Mini Saiz & 1 set Wooden Clip Set. .
.
Hanya seorang pemenang yg akan dipilih. So siapa-siapa yg tak ikut rules tu automatik terbatal. .
.
Giveaway ini akan stop bila i kata stop 🙊.
.
Lupa nak state : make sure ig x private semasa giveaway berjalan 😉
.
Sooo.. Goodluck 😉.
.
.
#printpolaroidmurah #printpolaroid #polaroid #polaroidmurah #polaroidmalaysiamurah
#printpolaroidmurah #printpolaroid #polaroid #polaroidmurah #polaroidmalaysiamurah  #polaroidmalaysia #pelamin #pelamindiy #pelaminmurah #kadkahwin #giftcards #polaroidgiveaway #malaysiangiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #shawlmurah #shawl #polaroidbyhana #polaroidbyhanagiveaway #polaroidmurahmalaysia #einaazman #giveaway #freegiftmalaysia
Nom nom nom
Membentuk dan membuat binaan. 
Yalahai.....harimau rupa macam ni?

Tak kira lah penat macam mana pun,  kena sama2 duduk tengok anak buat homework dan ulangkaji. Hari2 kena tanya ada homework tak? Semak buku2 latihan depa. Bagi soalan cepu emas.... tgk depa faham tak apa yang dah depa belajar. Tak dapat jawab memang kena bebel. Silap2 boleh kena debik. Dah kena sekali baru teringat pulak.

Macam hero yang baru tahun 1 tu, hari2 kena pesan:
1. Dengar apa cikgu ajar. Tak faham tanya cikgu.
2. Jangan ambil barang orang. Nak pinjam pun kalau boleh jangan. Tu sebab...hari2 nak kena periksa beg dia. Pensel, pemadam, ruler, sharpener, pensel warna. Make sure benda ni semua ada.
3. JANGAN BUAT /PUKUL KAWAN. Dia punya mind, sebelum orang buat dia....dia akan buat dulu. Adeh....org baru acah angkat tangan dia angkat tangan dulu. Risau tau... baru dua bulan sekolah.
4. Masa balik, tunggu ibu atau abah dalam pagar sekolah. Hahaha.....melangut dua2 orang kat pagar sekolah. Nampak je ibu/abah dia, lari terus keluar macam usain bolt.

Hehehe...korang macam mana?

Pssst....topeng harimau tu menakutkan la. Aleena menangis melalak bila kakak dia pakai topeng tu. Hahaahhahaha....
KL World Urban run 2018 📷: running buddy
11.2.2018
KL WORLD URBAN RUN

First run untuk 2018. First run dalam KL.
First juga menjelajah jalan melalui SOGO, Pertama, Bangunan Jakel tu, Air terjun Bukit Nenas, nampak KL Tower. Dah lebih 20 tahun duduk sini baru lalui jalan2 ke sini.

Yang menarik bila masuk larian macam ni, mesti ada truck milo. Hehehehe..... Next run di Stadium Shah Alam. World Taekwondo Malaysia Humanitarian and Refugee Run 2018.

#mommyrun
Gara2 youn's kitchen. 📷: mr