Nordvestvinduet

Nordvestvinduet Follow

Vi leverer kvalitet for enhver pris! Norskproduserte vinduer og dører til store og små prosjekter, alt fra standardløsninger til utsøkt skreddersøm!

http://www.nordvestvinduet.no/

243 Followers  399 Follow

Share Share Share

Flott hytte i Vetadalen med vinduer fra Nordvestvinduet. Vindu og dører i alu/tre RAL 7016. Innvendig EIK med matt klarbeis. Hjørnevinduer. 
Byggmester/entreprenør: Byggmester Rolf Hageland AS. 
Arkitekt: Arkitekt Kjersti Nordbotn/Børve Borchsenius AS.
#hyttervielsker #design #vinduer #windows #doors #arkitektur #cabin #hytteinspirasjon #hytte #nordvestvinduet
Vinduer levert av Nordvestvinduet for Sandviken Brannstasjon. Byggmester/entreprenør: Åsane Byggmesterforretning AS. Arkitekt: Origo Arkitekter 😊
Ytterdør fra Nordvestvinduet AS. Vi produserer etter kundens ønske og behov. Kvalitetsdører tilpasset vårt klima. Ta gjerne kontakt! 😊
Bro AS, Ålesund. Ytterdør og vindusfelt i oljet eik. 2-fl. ytterdør med integrert overlys i oljet eik. Sidefelt i oljet eik. Takk til Græsdal Glass for oppdraget! :)
Vi har diverse vindu og dører på lager. Ta kontakt med Reidar Sætren (Tel 982 98 118 / reidar@nordvestvinduet.no) for mer informasjon og gode tilbud :-)
Det finnes mange gode grunner til å velge Nordvestvinduet 😊
Dette er et bilde fra et rehabiliteringsprosjekt på Slottsfjellterassen i Tønsberg. Vinduene er i aluminium/tre i RAL 9007. Prosjektet hqr balkongdører med overlys og åpningsramme. Det er montert toppsvingvinduer. Entreprenør: Byggmester Myhre & Sønn AS. Arkitekt: Inge-Jarl
Nordvest UK reklamerer for Knutholmen i Storbritannia 😊
Flott BBC-program på NRK1 i kveld om huset på Sildegarnsholmen i Fosnavåg der Nordvestvinduet har levert vinduer 😊 Her er noen bilder fra programmet.
Film fra vårt prosjekt på Knutholmen i Kalvåg, Bremanger 😊
God sommer 😊
Prosjekt på Onarheim med vinduer og dører fra Nordvestvinduet 😊 Entreprenør: Dommersnes og Larsen AS. Arkitekt: LJB AS