Nor Hanis Yahya

Nor Hanis Yahya Follow

👪

http://www.norhanis.com/

545 Followers  527 Follow

Share Share Share

Practice jalan dalam air 😅

#ohnuh
#onojr
#ninuh
Hi 👋🏻 ada ni. Main kat playground.

#ohnuh 
#onojr
Baby 🐨 mummy

#ohnuh #onojr #uberknit
Comel pipi kuning mummy. 😂
Masa newborn dulu Nuh jaundice sampai 40 hari. 2 kali warded dalam tempoh 2 minggu pertama. Bacaan bilirubin tinggi. Nasib baik tak sampai tukar darah.

Dah setahun 3 bulan. Alhamdulillah sihat walafiat. Penggeli macam mummy orangnya. Letak tangan kat dagu pun geli. Hahahah 
#ohnuh 
#onojr
No man can possibly know what life means, 
what the world means, 
what anything means, 
until he has a child and loves it. 
And then the whole universe changes and nothing will ever again seem exactly as it seemed before.

#lafcadiohearn 
#ohnuh 
#onojr
#daddyloves
CNY ootd
#ohnuh 
#thebestshotafter100timesoftrying 
#quarterchinese
#latergram
Nuh ngopi... not. Cafe favorite atok nanny sebab banyak buku, cozy & kopi sedap. Atok ada wakaf a few buku juga. Dulu takde baby chair. Atok request baby chair sebab cucu saya akan selalu datang lepas katanya 😂. #ohnuh 
#latergram
Bila kau dah siap makan tapi kena tunggu mummy basuh pinggan. 😴

#ohnuh
#mealtimefuntime
Chew & glow! 😝

#kunyahavocadoje
#pipihidungpunlapar
#latergram 
#ohnuh
Of all the toys, main bekas kosong Krim Herbal Tropika paling ralit. Agaknya selalu tengok mummy main buka tutup bekas ni dari lahir lagi, dah lama teringin nak buka tutup juga. Betullah, anak 0-5 tahun absorb semua perbuatan yang orang sekelilingnya lakukan. Especially ibu bapanya.

#ohnuh 
#13months 
#latergram
Playtime! 
#ohnuh
Dec & Jan celebration. 🎉 
Thank you for your time 😘. #tillnexttime
#bergabungdiklsemula
#ippoahjumma
#ippoahjusshi