Baju Menyusu Selak Magic

Baju Menyusu Selak Magic Follow

💯 Nursing In Public Friendly
☎️ 019.770.1187
📬 admin@nourulle.com

http://www.nourulle.com/

7,559 Followers  5,265 Follow

Share Share Share

BAJU RAYA SEDONDON IBU ANGGUN ANAK BERGAYA
.
Kurung Carissa Eksklusif
.
-cutting mini kurung/kain A cut
-cutting baju selesa pakai,bukaan kain yang cukup luas untuk melangkah
-puff di bahagian bahu memberi kelainan dalam bergaya
-lace dengan bunga 3D dijahit kemas serta tampalan batu blink blink yang eksklusif
-material heavy como  crepe yang cukup lembut dan selesa dipakai
-saiz dewasa:XS>>XXL
-saiz anak:1 tahun >>10 tahun
.
Harga Retails:
rm119 dewasa
Rm75 anak
.
Combo set Dewasa+anak:rm179 JIMAT RM15
.
2pcs dewasa : RM 109.5/pcs JIMAT RM9.5
2pcs anak : RM69.5/pcs JIMAT RM6.5
.
Harga sangat berbaloi rugi kalau korang tak grab sekarang sebelum stok licin
.
Whatsapp Mimi sekarang :+6019 7701187
.
Atau tekan je link whatsapp ni:
.
www.wasap.my/60197701187
www.wasap.my/60197701187
.
Awasss!stok terhad.cepat bertindak sebelum habis licin.
.
#Nourulle
#SimplyNursing
BAJU MELAYU RAYA UNTUK BABY BOY 3 BULAN - 2 TAHUN⠀
.⠀
Baby2 kite pon nak beraya jugak, tapi selalunya baby susah nak pakai baju raya sebab:⠀
.⠀
❌ Kain Panas⠀
❌ Baby sampai berpeluh2⠀
❌ Bila berpeluh mula la beruam, gatal2⠀
❌ Leceh nak pakai, banyak sangat, baju + Seluar + Sampeng, bayangkan la bile nak ganti pampers.⠀
.⠀
Meh Nourulle bantu ibu2 dan anak2 beraya dengan happy, mudah dan selesa dengan adanya baju melayu untuk baby.⠀
.⠀
APE YG BESTNYE BAJU MELAYU BABY NI?⠀
.⠀
✔ Material Cotton Quality Shirt - sangat selesa kena dekat kulit baby, baby nak tido pon selesa.⠀
✔ Baju, seluar dan sanpeng di jahit sekali, nak pakai sarung jer, nak ganti pampers tarik jer keluar sekali arung, JIMAT Masa nak beraya :D⠀
✔ Baby nampak comel dgn baju melayu bersamping, klau dapat padankan color dgn mak ayah nye lagi comey giteww.⠀
✔ Bukan saje boleh pakai untuk raya, untuk majlis aqiqah pon sesuai, majlis kenduri kahwin siap boleh jadikan pengapit.⠀
.⠀
Harga RM45 Jer sehelai⠀
Postage RM7 semenanjung⠀
Kalau nak JIMAT lagi, dapatkan lebih dari sehelai, sebab 4 helai pon postage masih lagi RM7 :)⠀
.⠀
Jom dapatkan sekarang sementara poslaju masih bekerja, nanti dah lewat2 takut sampai lambat.⠀
.⠀
Dapatkan SEKARANG! click jer link kat bwh untuk whatsapp:⠀
📱 http://www.wasap.my/60197701187/BabyRomper (Mimi)⠀
📱 http://www.wasap.my/60197701187/BabyRomper (Mimi)⠀
📱 http://www.wasap.my/60197701187/BabyRomper (Mimi)⠀
.⠀
#nourulle
#BajuMenyusuSelak
#NursingWear
#NursingInPublicFriendly
#jubahonline
#jubahmuslimah
#jubahlawa 
#jubahdress 
#jubahmoden 
#jubahmalaysia 
#jubahnursing 
#bffriendly 
#bajumenyusu 
#breastfeeding 
#jubahmenyusu 
#jubahmenyusupremium 
#sayajualjubahmenyusu 
#nursingfriendly 
#nursingwear 
#nursingattire 
#dressmenyusu 
#blousemenyusu 
#nursingblouse 
#nursingtop 
#nursingsuit
#BajuRaya
#BajuMelayu
#BabyRomper
#BajuBaby
#BajuBudak
BAJU MELAYU RAYA UNTUK BABY BOY 3 BULAN - 2 TAHUN⠀
.⠀
Baby2 kite pon nak beraya jugak, tapi selalunya baby susah nak pakai baju raya sebab:⠀
.⠀
❌ Kain Panas⠀
❌ Baby sampai berpeluh2⠀
❌ Bila berpeluh mula la beruam, gatal2⠀
❌ Leceh nak pakai, banyak sangat, baju + Seluar + Sampeng, bayangkan la bile nak ganti pampers.⠀
.⠀
Meh Nourulle bantu ibu2 dan anak2 beraya dengan happy, mudah dan selesa dengan adanya baju melayu untuk baby.⠀
.⠀
APE YG BESTNYE BAJU MELAYU BABY NI?⠀
.⠀
✔ Material Cotton Quality Shirt - sangat selesa kena dekat kulit baby, baby nak tido pon selesa.⠀
✔ Baju, seluar dan sanpeng di jahit sekali, nak pakai sarung jer, nak ganti pampers tarik jer keluar sekali arung, JIMAT Masa nak beraya :D⠀
✔ Baby nampak comel dgn baju melayu bersamping, klau dapat padankan color dgn mak ayah nye lagi comey giteww.⠀
✔ Bukan saje boleh pakai untuk raya, untuk majlis aqiqah pon sesuai, majlis kenduri kahwin siap boleh jadikan pengapit.⠀
.⠀
Harga RM45 Jer sehelai⠀
Postage RM7 semenanjung⠀
Kalau nak JIMAT lagi, dapatkan lebih dari sehelai, sebab 4 helai pon postage masih lagi RM7 :)⠀
.⠀
Jom dapatkan sekarang sementara poslaju masih bekerja, nanti dah lewat2 takut sampai lambat.⠀
.⠀
Dapatkan SEKARANG! click jer link kat bwh untuk whatsapp:⠀
📱 http://www.wasap.my/60197701187/BabyRomper (Mimi)⠀
📱 http://www.wasap.my/60197701187/BabyRomper (Mimi)⠀
📱 http://www.wasap.my/60197701187/BabyRomper (Mimi)⠀
.⠀
#nourulle
#BajuMenyusuSelak
#NursingWear
#NursingInPublicFriendly
#jubahonline
#jubahmuslimah
#jubahlawa 
#jubahdress 
#jubahmoden 
#jubahmalaysia 
#jubahnursing 
#bffriendly 
#bajumenyusu 
#breastfeeding 
#jubahmenyusu 
#jubahmenyusupremium 
#sayajualjubahmenyusu 
#nursingfriendly 
#nursingwear 
#nursingattire 
#dressmenyusu 
#blousemenyusu 
#nursingblouse 
#nursingtop 
#nursingsuit
#BajuRaya
#BajuMelayu
#BabyRomper
#BajuBaby
#BajuBudak
Jika hati seputih awan jangan biarkan ia mendung,⠀
⠀
jika hati seindah bulan hiasi dengan senyuman⠀
⠀
marhaban ya ramadhan⠀
⠀
selamat menunaikan ibadah puasa mohon maaf lahir dan batin⠀
⠀
Ikhlas dari kami⠀ ⠀
Team Nourulle
DEBARAN PRU14 AKHIRNYE BERAKHIR.. Jom rilex2 tgk video ni.. sape tak ketawa mmg hebat..⠀
.⠀
#Nourulle⠀
#SimplyNursing
MOMMIES DAH BALIK UTK MENGUNDI KER?⠀
.⠀
Nourulle nak mengucapkan "selamat mengundi" kepada semua super mommy! yang dah tak sabar nak memangkah esok.. yang on d way blk kg tu, berhati2 memandu.⠀
.⠀
Ade yg mengundi sama tempat dgn Nourulle kat Batu Pahat? :)⠀
.⠀
#Nourulle⠀
#SimplyNursing
#IbuMenyusuMengundi
BAJU RAYA 2018 VERSI MENYUSU SPECIAL EDITION.
.
Sape rasa mcm nk pakai baju ni utk raya tahun ni? Comment "Sye Sis" .
#Nourulle
#SimplyNursing
SELESA YAHAMAT! MATERIAL NI SEJUK, KENA KAT KULIT SELESA, KLAU ADE MASALAH SUSAH NAK TIDUR (INSOMNIA) BLEH TRY PAKAI BLOUSE NI, GERENTI SENANG NAK TIDUR ..
.
Yang dah kekurangan baju menyusu, atau dah boring dgn baju sediada, boring dgn color yg same, atau nak matching dgn tudung baru, meh pilih2 19 color blouse terbaru ni, jgn juling mata dah la .
.
Terbaru! 🔊 🎉 🎊 blouse plain simple utk menyusu sesuai bawak gi office atau jenjalan - 19 color pilihan
..
KENAPA KENA DPTKAN BLOUSE NI? .
.
✔ Baju ni memudahkan mamy nyusu anak tanpa perlu selak baju dri bawah ke atas, SUPER CEPAT, paling lama 6 saat baby nangis, pastu diam sbb dpt nyusu dah, XDE BUTANG, XDE ZIP cuma selak jer 👍 👍
.
✔ JIMAT! terutama untuk mamy yg preggy, preggy pon leh pakai sampai 9 bulan, lepas delivered bleh pakai lgi utk berpantang, dan terus pakai lagi utk menyusu anak sampai 2 tahun, pastu boleh pakai lagi sbb kainnye very the tahan lasak.
.
✔ Boleh tambah koleksi blouse ke pejabat, xde la asyik baju same je ulang2 seminggu sekali. Kat Pejabat boleh pump susu kat workstation jer, sbb aurat cover baik punya.
.
HARGA RM59 jer sehelai, sempena pelancaran kami beri harga diskaun kat mamis RM55 jer JIMAT RM4. NANTI DULU!
.
Nak lagi JIMAT BERGANDA? mamis kongsi dgn kekawan dptkan 2 helai, mamis akan dpt harga BORONG hanya RM88 jer utk 2 helai, mamis JIMAT RM22 tuuuuu... .
Ape tunggu lagi?
.
WHATSAPP Nourulle sekarang
.
📱 http://www.wasap.my/60197701187 (Mimi)
📱 http://www.wasap.my/60197701187 (Mimi)
📱 http://www.wasap.my/60197701187 (Mimi)
.
#Nourulle
#SimplyNursing
SELESA YAHAMAT! MATERIAL NI SEJUK, KENA KAT KULIT SELESA, KLAU ADE MASALAH SUSAH NAK TIDUR (INSOMNIA) BLEH TRY PAKAI BLOUSE NI, GERENTI SENANG NAK TIDUR ..
Yang dah kekurangan baju menyusu, atau dah boring dgn baju sediada, boring dgn color yg same, atau nak matching dgn tudung baru, meh pilih2 19 color blouse terbaru ni, jgn juling mata dah la .
.
Terbaru! 🔊 🎉 🎊 blouse plain simple utk menyusu sesuai bawak gi office atau jenjalan - 19 color pilihan
..
KENAPA KENA DPTKAN BLOUSE NI? .
.
✔ Baju ni memudahkan mamy nyusu anak tanpa perlu selak baju dri bawah ke atas, SUPER CEPAT, paling lama 6 saat baby nangis, pastu diam sbb dpt nyusu dah, XDE BUTANG, XDE ZIP cuma selak jer 👍 👍
.
✔ JIMAT! terutama untuk mamy yg preggy, preggy pon leh pakai sampai 9 bulan, lepas delivered bleh pakai lgi utk berpantang, dan terus pakai lagi utk menyusu anak sampai 2 tahun, pastu boleh pakai lagi sbb kainnye very the tahan lasak.
.
✔ Boleh tambah koleksi blouse ke pejabat, xde la asyik baju same je ulang2 seminggu sekali. Kat Pejabat boleh pump susu kat workstation jer, sbb aurat cover baik punya.
.
HARGA RM59 jer sehelai, sempena pelancaran kami beri harga diskaun kat mamis RM55 jer JIMAT RM4. NANTI DULU!
.
Nak lagi JIMAT BERGANDA? mamis kongsi dgn kekawan dptkan 2 helai, mamis akan dpt harga BORONG hanya RM88 jer utk 2 helai, mamis JIMAT RM22 tuuuuu... .
Ape tunggu lagi?
.
WHATSAPP Nourulle sekarang
.
📱 http://www.wasap.my/60197701187 (Mimi)
📱 http://www.wasap.my/60197701187 (Mimi)
📱 http://www.wasap.my/60197701187 (Mimi)
.
#Nourulle
#SimplyNursing
BLOUSE MENYUSU UTK WORKING MON, CIKGU2, SURI RUMAH PON OHSEM BWK GI JLN2
.
Camne sis? Dah tengok chloe beraksi? dah jatuh cinta dgn chloe? ni batch yg ketiga, lambat grab mmg sold out sebab awal2 ni open pre-order, nak tunggu ready stock kang dah sold out size dan warna.
.
Harga RM89, klau sis buat pre-order sekarang, sis akan dapat harga special utk pre-order hanya RM79 jer, JIMAT RM10, postage RM7 semenanjung
.
Pre-order bermula hari ni 14/2/2018 dan stock dijangka siap 26/2/2018
.
Nak buat pre-order?
.
Click jer link bawah ni untuk whatsapp
,
📱 http://www.wasap.my/60197701187/chloe (Mimi)
📱 http://www.wasap.my/60197701187/chloe (Mimi)
📱 http://www.wasap.my/60197701187/chloe (Mimi)
.
#Nourulle
#SimplyNursing
DADDY YG SGT SWEET LIKE CANDY⠀
.⠀
Klau tgk rupa mcm brutal, tapi dalam hati ada taman bunga, caya lah kat brother ni. Anak ramai tu kecil2 lagi.. ⠀
.⠀
#Nourulle⠀
#SimplyNursing
SELALU KAN KITE NAMPAK ANAK MERENGEK PARENTS BGI HANDPHONE SUPAYA DIAM, MUDAH..⠀
.⠀
Bukan kat sini la, selalunye kat luar negara sana selalu amalkan cara ini :D :D, katanya Ustazah Asni Abu Mansor cara ini meracun anak..⠀
.⠀
#Sentap⠀
#Nourulle⠀
#SimplyNursing