Baju Menyusu Selak Magic

Baju Menyusu Selak Magic Follow

💯 Nursing In Public Friendly
☎️ 019.770.1187
📬 admin@nourulle.com

http://www.nourulle.com/

7,599 Followers  5,275 Follow

Share Share Share

BAJU RAYA 2018 VERSI MENYUSU SPECIAL EDITION.
.
Sape rasa mcm nk pakai baju ni utk raya tahun ni? Comment "Sye Sis" .
#Nourulle
#SimplyNursing
SELESA YAHAMAT! MATERIAL NI SEJUK, KENA KAT KULIT SELESA, KLAU ADE MASALAH SUSAH NAK TIDUR (INSOMNIA) BLEH TRY PAKAI BLOUSE NI, GERENTI SENANG NAK TIDUR ..
.
Yang dah kekurangan baju menyusu, atau dah boring dgn baju sediada, boring dgn color yg same, atau nak matching dgn tudung baru, meh pilih2 19 color blouse terbaru ni, jgn juling mata dah la .
.
Terbaru! 🔊 🎉 🎊 blouse plain simple utk menyusu sesuai bawak gi office atau jenjalan - 19 color pilihan
..
KENAPA KENA DPTKAN BLOUSE NI? .
.
✔ Baju ni memudahkan mamy nyusu anak tanpa perlu selak baju dri bawah ke atas, SUPER CEPAT, paling lama 6 saat baby nangis, pastu diam sbb dpt nyusu dah, XDE BUTANG, XDE ZIP cuma selak jer 👍 👍
.
✔ JIMAT! terutama untuk mamy yg preggy, preggy pon leh pakai sampai 9 bulan, lepas delivered bleh pakai lgi utk berpantang, dan terus pakai lagi utk menyusu anak sampai 2 tahun, pastu boleh pakai lagi sbb kainnye very the tahan lasak.
.
✔ Boleh tambah koleksi blouse ke pejabat, xde la asyik baju same je ulang2 seminggu sekali. Kat Pejabat boleh pump susu kat workstation jer, sbb aurat cover baik punya.
.
HARGA RM59 jer sehelai, sempena pelancaran kami beri harga diskaun kat mamis RM55 jer JIMAT RM4. NANTI DULU!
.
Nak lagi JIMAT BERGANDA? mamis kongsi dgn kekawan dptkan 2 helai, mamis akan dpt harga BORONG hanya RM88 jer utk 2 helai, mamis JIMAT RM22 tuuuuu... .
Ape tunggu lagi?
.
WHATSAPP Nourulle sekarang
.
📱 http://www.wasap.my/60197701187 (Mimi)
📱 http://www.wasap.my/60197701187 (Mimi)
📱 http://www.wasap.my/60197701187 (Mimi)
.
#Nourulle
#SimplyNursing
SELESA YAHAMAT! MATERIAL NI SEJUK, KENA KAT KULIT SELESA, KLAU ADE MASALAH SUSAH NAK TIDUR (INSOMNIA) BLEH TRY PAKAI BLOUSE NI, GERENTI SENANG NAK TIDUR ..
Yang dah kekurangan baju menyusu, atau dah boring dgn baju sediada, boring dgn color yg same, atau nak matching dgn tudung baru, meh pilih2 19 color blouse terbaru ni, jgn juling mata dah la .
.
Terbaru! 🔊 🎉 🎊 blouse plain simple utk menyusu sesuai bawak gi office atau jenjalan - 19 color pilihan
..
KENAPA KENA DPTKAN BLOUSE NI? .
.
✔ Baju ni memudahkan mamy nyusu anak tanpa perlu selak baju dri bawah ke atas, SUPER CEPAT, paling lama 6 saat baby nangis, pastu diam sbb dpt nyusu dah, XDE BUTANG, XDE ZIP cuma selak jer 👍 👍
.
✔ JIMAT! terutama untuk mamy yg preggy, preggy pon leh pakai sampai 9 bulan, lepas delivered bleh pakai lgi utk berpantang, dan terus pakai lagi utk menyusu anak sampai 2 tahun, pastu boleh pakai lagi sbb kainnye very the tahan lasak.
.
✔ Boleh tambah koleksi blouse ke pejabat, xde la asyik baju same je ulang2 seminggu sekali. Kat Pejabat boleh pump susu kat workstation jer, sbb aurat cover baik punya.
.
HARGA RM59 jer sehelai, sempena pelancaran kami beri harga diskaun kat mamis RM55 jer JIMAT RM4. NANTI DULU!
.
Nak lagi JIMAT BERGANDA? mamis kongsi dgn kekawan dptkan 2 helai, mamis akan dpt harga BORONG hanya RM88 jer utk 2 helai, mamis JIMAT RM22 tuuuuu... .
Ape tunggu lagi?
.
WHATSAPP Nourulle sekarang
.
📱 http://www.wasap.my/60197701187 (Mimi)
📱 http://www.wasap.my/60197701187 (Mimi)
📱 http://www.wasap.my/60197701187 (Mimi)
.
#Nourulle
#SimplyNursing
BLOUSE MENYUSU UTK WORKING MON, CIKGU2, SURI RUMAH PON OHSEM BWK GI JLN2
.
Camne sis? Dah tengok chloe beraksi? dah jatuh cinta dgn chloe? ni batch yg ketiga, lambat grab mmg sold out sebab awal2 ni open pre-order, nak tunggu ready stock kang dah sold out size dan warna.
.
Harga RM89, klau sis buat pre-order sekarang, sis akan dapat harga special utk pre-order hanya RM79 jer, JIMAT RM10, postage RM7 semenanjung
.
Pre-order bermula hari ni 14/2/2018 dan stock dijangka siap 26/2/2018
.
Nak buat pre-order?
.
Click jer link bawah ni untuk whatsapp
,
📱 http://www.wasap.my/60197701187/chloe (Mimi)
📱 http://www.wasap.my/60197701187/chloe (Mimi)
📱 http://www.wasap.my/60197701187/chloe (Mimi)
.
#Nourulle
#SimplyNursing
DADDY YG SGT SWEET LIKE CANDY⠀
.⠀
Klau tgk rupa mcm brutal, tapi dalam hati ada taman bunga, caya lah kat brother ni. Anak ramai tu kecil2 lagi.. ⠀
.⠀
#Nourulle⠀
#SimplyNursing
SELALU KAN KITE NAMPAK ANAK MERENGEK PARENTS BGI HANDPHONE SUPAYA DIAM, MUDAH..⠀
.⠀
Bukan kat sini la, selalunye kat luar negara sana selalu amalkan cara ini :D :D, katanya Ustazah Asni Abu Mansor cara ini meracun anak..⠀
.⠀
#Sentap⠀
#Nourulle⠀
#SimplyNursing
BEZA KETIKA ANAK DARA DAN KETIKA MENGANDUNG⠀
.⠀
Walaupun nampak susah, tapi saat tu la yg paling indah, bersyukur sbb ada org kat luar sana yg nak mengandung, tapi belum ada rezeki... , setuju mamis? :)⠀
.⠀
#Nourulle⠀
#SimplyNursing
BABY NI LAHIR2 JER JANTUNG TAK BERDEGUP, INGATKAN DAH MENINGGAL.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Hebat betul pekerjaan doktor kan, dgn izin Allah, klau sye ibunya tu tak terbalas jasa doktor yg berusaha menyelamatkan anak sye tu.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#Nourulle⠀⠀⠀
#SimplyNursing
BAHAYA ABAIKAN BABY YG MENANGIS⠀
.⠀
Byk penyakit2 kronik terjadi disbbkan stress, antaranya peningkatan kolestrol dlm darah, darah tinggi, sakit jantung dan banyak lagi.⠀
.⠀
Bayangkan kalau baby stress, bagaimana bila baby membesar?
BILA TELEPON BUKAN LAGI DIBAWAH PENGAWASAN IBU⠀
.⠀
Maka terserlah la bakat lakonan semula jadi, ingat senang ker nak kuarkan air mata berjurai gitu.. kehkeh.. Yg last2 tu nape tu dik? battery hp kong dah ker? hihi⠀
.⠀
#Nourulle⠀
#SimplyNursing
BILA SUAMI YG SELALU OUTSTATION TETIBE ADA KAT RUMAH⠀
.⠀
Jangan lepaskan peluang, setiap masa tu emas, pelok erat2.. kihkih.. sape kat sini Weekend husband & wife?⠀
.⠀
#Nourulle⠀
#SimplyNursing
ADA DULU2 FIRST TIME DPT ANAK SULUNG SUAMINYE CAMNI? UTK YG BAKAL DPT BABY, TAKMO JDI CAMNI YE.. ⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Melekek mimi ketawa tgk video ni, baby pon ketawa berdekah tgk bapaknye.. ayyooyooo⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#Nourulle⠀⠀⠀
#SimplyNursing