Nurul Ain

Nurul Ain Follow

πŸ‘« Mama to Darwisy&Damia&Darleena
⚘ Shaklee Distributor @mama3dshop
πŸ–‹οΈ Blogger ainmama3d.blogspot.com
πŸ“§ nurulnia0001@gmail.com
πŸ’» FB Nurul Ain

http://AinShaklee.wasap.my/

824 Followers  773 Follow

Share Share Share

HOORAAA HOOREYYY !

Pagi pagi semua dah bangun awal

Semua pakat nak ikut hantar abang Darwisy pergi sekolah agama

Yang sorang dah pandai acah acah tak nak mandi
Yang sorang dah buat mama nyanyi rock pagi pagi

3 orang punya perangai buat mama punya nafas laju sentiasa dah macam berlari kat padang 8 lap πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Anak oh anak

Nasib baiklah mama korang makan Vivix nak oiiiii 😍😍😍😍 #mama3d
#mamajourney
#mama3dlife #vivixshaklee
We love ice cream paddlepop

#muhammaddarwisyzulkarnain #nurdamiazulaikha #aimiefamily #mama3d #ainrodtosv
Assalamualaikum ❀️ Good Morning ❀️
Happy Dinner 🌯🌯🌯🌯 #dapurbymama3d #mama3d
My New Look

Dikerahnya mama nya nak kan rambut pendek

Haaaa siapp !! Seronok asyik dok pusing rambut je 1 hari ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #aimiefamily #nurdamiazulaikha
Escaped dari jammed

Darwisy tanya kita dah sampai mana ni papa

Kita dah sampai Pineapple Estate 🍍🍍🍍🍍🍍 #aimiefamily
#mama3d
DONE OOTD !
Order Of The Day

Bila sekali pergi Shaklee

Memang shopping sakan

Set Berpantang
Set Resdung
Set Cantik
Set Kurus
Set Ikhtiar Hamil
Skincare 
Semua Ain dok shopping hari ni

Ni semua dah berpunya ya

Dan semuanya untuk COD, bukan pos tau

Yang mana pos,Shaklee dah settlekan order Ain sebab Ain klik klik je dekat website

Ain tau sampai depan rumah atau kat pejabat customer

Kalau tak sampai juga, nanti Ain settlekan dengan Shaklee 
Memang best biznes dengan Shaklee ni

Simple !

Nak join #teamASG berbiznes juz whatsapp je Ain

http://AinShaklee.wasap.my

#mama3d #mama3djualshaklee #shakleejohor #shakleemurah #shakleebisness #shakleepulaiperdana #shakleeskudai #setpantang #setcantik #setkurus #setresdung
Assalamualaikum πŸ’– Selamat Pagi πŸ’–
Selamat Berkenalan !

Saya Vivix 😊

#promovivix #jeragat #promoaugust #teamASG
Assalamualaikum πŸ’– Good Morning πŸ’–
Bila ayah tanya "Seronok atau tak seronok bila dah berhenti kerja ni?" Jawapan nya sangat sangat seronok

Rasa macam melompat ke bintang sebab masa sangat banyak terluang dengan anak anak

Waktu tu sangat sangat free

Sambil golek golek dengan anak pun sales tetap masuk dari customer

Ada yang repeat order, ada yang strangers

Alhamdullillah dari tak kenal semua dah jadi geng mak mak yang kongsi pelbagai aktiviti

Biznes yang senang macam ni buat apa nak disusahkan lagi

Sebab Ain tak payah sibuk nak pergi pejabat pos segala

Semuanya Shaklee yang pos kan

Kita tinggal tunggu Delivery service hantar je

Untung runcit dapat
Bonus dapat
Pembelian pun dah dapat harga ahli
Kelas percuma setiap hari
Yuran keahlian seumur hidup

Best kan !

Jom join #teamASG berbiznes

Slot untuk join berbaki 2 seat sahaja

Ain akan guide dari A to Z

Kalau tak cuba, kita tak tau kemampuan diri kita kan

http://AinShaklee.wasap.my 😍😍😍😍 #teamASG #roadtosv #biznes #nurdarleenazalikha #nurdamiazulaikha
I FEEL PRETTIER WITH VIVIX

Sis Dayah ni baru ambil sebotol VIVIX , tapi dah dapat instant glow macam ni. Muka happy macam dah sampai bulan

Alhamdullillah, satu lagi customer berpuas hati dengan VIVIX

Sekarang sis Dayah  ni nak order untuk botol kedua pulak. 
Jeragat memang ambil masa sikit nak hilang, tapi bila ambil VIVIX yang tinggi antioksidant, 13 kali ganda lebih power dari resveratrol sahaja

Memang tak hairan , customer ni dapat wow effect yang sangat cepat!! Kulit cantik sangat macam #glassskin 
Siapa yang ada masalah macam sis Dayah ni, boleh wasap Ain ya

Bulan ni promo vivix sangat murah berbanding biasa , beli 6 percuma 1

Boleh kongsi dengan kawan-kawan, family untuk dapat kebaikan sama-sama. Benda baik kenalah share, kan

http://AinShaklee.wasap.my

#promovivix #promoaugust #jeragat #jerawat #masalahkulit