Nykymutsin imetyskirja

Nykymutsin imetyskirja Follow

on modernin äidin vertaisopas, jossa tyyli on vapaa ja kaikki tunteet sallittuja! Seuraa meitä ja kerro oma imetystarinasi Facebookissa:

https://www.facebook.com/nykymutsinimetyskirja/

104 Followers  128 Follow

Share Share Share

Printtasin ensimmäistä kertaa kaikki kirjaa varten saamamme vastaukset. Tässähän ihan mykistyy kun hiljalleen konkretisoituu, miten upeita tarinoita te olette jo meille jakaneet! Alamme olla ihan loppusuoralla uusien kysymysten postaamisen kanssa, joten haluamme nyt kysyä teiltä: mitä aihetta meidän pitäisi vielä käsitellä? Mitä tahtoisit vielä meille kertoa? #nykymutsinimetyskirja #imetys #imetysnäkyväksi #mutsiimettää
Viimeisiä viedään! Haluaisimme vielä kuulla, millaiset kysymykset ovat mietityttäneet teitä imetystaipaleella. Oliko se ehkä maidon riittävyys tai vauvan lakkoilu? Entä oma jaksaminen tai imetyksen miellekkyys. Kuulemme mielellämme aroistakin aiheista, joita olette pohtineet. 
Linkki lomakkeeseen: goo.gl/7Zf2Rd

#nykymutsinimetyskirja #imetysnäkyväksi #imetys #mutsiimettää #näinajattelin #kysymyksiä
Onkos täällä muita, joiden kotoa löytyy yksi jos toinen apuväline imetykseen? Itsehän omistan mm. kolme imetystyynyä, kun sen oikean löytyminen otti vähän aikaa.. :D Kertokaas, mitä imetykseen liittyviä välineitä tai tavaroita teiltä löytyy? Mikä hankinta osoittautui turhakkeeksi ja mitä ilman et olisi pärjännyt?

Linkki lomakkeeseen: goo.gl/qg3r65

#nykymutsinimetyskirja #imetys #imetysnäkyväksi #mutsiimettää #välineurheilua #imetysvälineet
Olettehan huomanneet, että meidän fb-sivuilla on käynnissä arvonta 1000 tykkääjän kunniaksi, missä voi voittaa tällaisen kauniin @madebymekki n TISSI-korun? Käy siellä kommentoimassa 31.7. mennessä, mitä kautta kuulit meistä ja pääset mukaan arvontaan. <3 #nykymutsinimetyskirja #imetys #imetysnäkyväksi #arvonta #tissikoru #madebymekki
Äitikavereiden kanssa oli tänään hyvät keskustelut imetyksestä. Niin erilaisia tarinoita, kaikki yhtä tärkeitä ja arvokkaita. <3 Niiden kunniaksi puin tänään iltakävelylle tämän @madebymekki lahjaksi saadun aivan valloittavan #TISSI-korun. Olen täysin ihastunut tarinaan korun takana <3 Ja ihan parasta muuten, että saamme kohta jakaa tällaisen yhdelle onnekkaalle fb-sivullamme! Käyhän tykkäämässä sivusta, jos et vielä ole ehtinyt, niin  pääsemme arpomaan!

#madebymekki #nykymutsinimetyskirja #imetys #imetysnäkyväksi #iltakävelyllä
Kesä vilisee ohi sukkelaan, mutta me jatkamme imetyspohdintoja! 
Olemme puhuneet jo erilaisista ongelmista ja haasteista imetykseen liittyen, mutta mikä oli sellainen epätoivon hetki (jos sellainen tuli), kun rehellisesti meinastit pistää pillit pussiin ja lopettaa? Mihin ratkaisuun päädyit? Mikä sai vielä jatkamaan tai mikä toteamaan, että tämä oli nyt tässä?

Linkki lomakkeeseen:goo.gl/EpELJ2

#nykymutsinimetyskirja #imetys #imetysnäkyväksi #mutsiimettää #mutkiamatkassa
Juna kulkee kohti juhannusta, mutta vielä hetken ehtii kirjoittaa. Imetys on niin henkilökohtainen asia, että siitä tuntuu välillä vaikealta sanoa mitään. Siksi juuri teidän äitien tarinat ovat niin arvokkaita. Vaikka jokaisen kokemus on uniikki, voi vertaisen sanoista oppia aina myös itse. Suurkiitos kaikille jo tähän mennessä tarinansa jakaneille, teitä on paljon! <3 #nykymutsinimetyskirja #imetys #imetysnäkyväksi #kirjaprojekti #vertaisopas
Avasitko postimiehelle oven imetysliivin läpät auki tai roiskautitko maitoa vastapäätä istuvan kahvikuppiin? Imetystaipaleelle mahtuu monia kommelluksia, joille toivottavasti voi nauraa jälkikäteen. Mikä oli sinun hupaisa hetkesi ja mikä imetyksessä sai sinut nauramaan?

Linkki lomakkeeseen: goo.gl/E49TW5

#nykymutsinimetyskirja #imetys #imetysnäkyväksi #nauruajailoa #kommelluksia #eihaittaa
Oliko sinun tärkein tukesi imetyksessä oma kumppani, äiti tai äitikaveri vai kenties joku ulkopuolinen tukihenkilö tai alan ammattilainen? Mikä heidän tuessaan erityisesti auttoi sinua eteenpäin? 
Keräämme kokemuksia kirjaa varten postaamalla Facebook-sivuille ja instaan viikoittain kysymyksiä aiheeseen liittyen. Voit aina vastata joko anonyymisti lomakkeella tai kommentoimalla FB-sivuilla.

Linkki lomakkeeseen: goo.gl/DvCXsT

#nykymutsinimetyskirja #mutsiimettää #imetys #imetysnäkyväksi #tukihenkilö
Imetys ei aina suju niin kuin on suunnitellut ja matkaan voi mahtua niin pieniä kuin isoja mutkia. Millaisia haasteita sinä kohtasit imetystaipaleellasi ja löysitkö niihin jonkin ratkaisun?

Linkki lomakkeeseen: goo.gl/ySTJb2

Keräämme kokemuksia kirjaa varten postaamalla tänne viikoittain kysymyksiä aiheeseen liittyen. Löydät vanhat teemat yhdestä kuvakansiosta. Voit aina vastata joko anonyymisti lomakkeella tai kommentoimalla suoraan alle. Mikäli päädymme käyttämään vastausta kirjassa, kysymme siihen sinulta erikseen luvan. #nykymutsinimetyskirja #mutsiimettää #imetys #imetysnäkyväksi #ongelmanratkaisua #kirjaprojekti
Pohdiskelemme tässä, että ryhtyisimme toimittamaan omaa uutiskirjettä, johon koostaisimme säännöllisin väliajoin mukavan paketin kaikkea imetykseen liittyvää luettavaa hyvistä artikkeleista blogiteksteihin ja henkilöjuttuihin. Miltäs tällainen teistä kuulostaisi? Millaisia juttuja sinä haluaisit kirjeessä olevan? Ilmaise vaikka tykkäämällä, jos sinua kiinnostaisi tilata uutiskirje sen ilmestyttyä! #nykymutsinimetyskirja #imetys #uutiskirje #äiditlukee #eiroskapostille
Lapsi nukkuu, operaatio "Irronneet kurkistusluukut paikalleen" alkaa. Mitäs kivaa teillä iltapuhteina? :D #nykymutsinimetyskirja #äitihommia #kurkkaa  #revijateippaa #erilainenkirjaprojekti