Sharina ใ‚ท

Sharina ใ‚ท Follow

๐Ÿ’‘ Wife to Mohd Azrin AR
๐Ÿ‘ถ Umie M.Fyirdhan Uthman
๐Ÿ  Based on Sandakan, Sabah
๐Ÿซ Review/Collabration :0128427478
๐Ÿ“ฎ Opzzpinky@yahoo.com
๐Ÿ‘ฉ #Sabahanblogger

http://www.opzzpinky.my/

1,412 Followers  2,176 Follow

Share Share Share

edan dah 9 bulan, sangat aktif sekarang..since dia cpt lapar, kalau nak jln tu kena bawa bekal tuk dia, umie belum jumpa lg beg yg btul2 ngm dgn brgan edan ni..so hopely dpt sebiji beg dr #tapjaeko #tapgiveaway hihi smua design sgt elegnt lg2 black color, since edan baby boy, xkn nak pilih pink kan hahaha..
Lama tersadai acc insta ni, begitu juga dengan blog, ermm..line umobile xberi kerjasama langsung, internet mcm tenat sgt..xapa kita mula balik ya..hihi..
.
Hi korang
Gigi pertama #babyEdan, minggu ni asyik meragam ja edan,  umie xtau pula edan nak tumbuh gigi..baru tersedar gigi mula tumbuh pada isnin tu 22.4.19 tumbuh 2 biji sekali.. Patutla kalau mau tidur tu menangis ja.. Mau kena pujuk2 tidur bru tidur..kesian anak umie.. Huhu
.sakit gusi nya tumbuh gigi.. .
Petua ni sha amik dr komen seorang kak,  dia ckp klu tumbuh gigi cepat2 selawat di smua gusi menggunakan jari telunjuk dengan niat,  anak kurang meragam,  sakit dan paling teruk demam disebabkan tumbuh gigi ni.. InsyaAllah edan kuat,  so far itu ja tips sha buat,  sebab sha ada dgr juga org tua2 kata palit emas dekat gusi tu.. Ermm tak tau la mau guna atau tak..hihi
Kini air seluruh rumah lebih bersih
#penapisaircuckoo
#penapisairmurah
#penapisairhalal
#penapisairviral
#cuckoosandakan
#cuckooseluruhsabah
Mudahnya sekarang nak cari duit, segalanya dihujung jari

Hi kamu yg tengah online tu..nda kan mau online 24jam ja tiada hasil ! At least bole byr bill phone, beli pampers anak, belanja isteri makan, bayar sewa rumah, shopping dkt shopee ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ Jom sha ajar cara nak hasilkan duit menggunakan hp sahaja.

#MaluApabossku
Jumpa di padang bandaran sandakan 9 hari berturut2 sehingga 24hb ni..dptkan harga combo serta percuma penapis udara kereta mini portable sekarang..worth RM600 hanya dgn hrga combo sahaja
Ahli keluarga ramai mana cukup nak pakai penapis air kcil..nak yg ada stand dan tangki besar ada tak?

Ishh mesti lah ada bah..ni ahh ada 4 pilihan menarik elegent so daebakk.. Untuk yg buka restoran boleh sediakan tuk air sendiri ambil boskuu..unlimited

Murah lahh tak smpai pun RM130 kann

Promo still jalan yaa..nak tau promo apa? Meh pm mehh
๐Ÿ˜˜
Beli bib edan dekat shopee..harga murah tapi quality tak berapa huhu..tp ok ja laa..hihi
Pengalaman pertama edar flyers depan bank..nak malu apa bos ku..kita cr duit halal kan

#sayaagentcuckoo 
#agentcuckoosabah 
#agentcuckoosandakan