Sharina ใ‚ท

Sharina ใ‚ท Follow

๐Ÿ’‘ Wife to Mohd Azrin AR
๐Ÿ‘ถ Umie M.Fyirdhan Uthman
๐Ÿ  Based on Sandakan, Sabah
๐Ÿซ Review/Collabration :0128427478
๐Ÿ“ฎ Opzzpinky@yahoo.com
๐Ÿ‘ฉ #Sabahanblogger

http://www.opzzpinky.my/

1,410 Followers  1,919 Follow

Share Share Share

Teringin mau buat baby romper untuk edan, tapi mau yang ekslusif sikit, mau letak namanya, tarikh lahirnya, minta puji ja kan haha..buat kenangan bahhh..kamu ni..lagipun siapa tanya nama betul edan, pjg btul..nahhh umienya kasih nampak ja tu baju.. senang kan haha..
.
korang pun boleh buat..baca dekat blog -->http://www.opzzpinky.my/2019/01/printcious-jadikan-hadiah-korang.html
Wan..aq ingt lgi time mengandungkan edan, dialah driverku bawa p bklinik..klu lagi cek bsp 1 hari mau 3x ulang alik p klinik..mrh jugalah dia tkacau tidurnya tp segan2 mau mrh sama org mngndung hahaha..syg juga dia sama anak buahnya dlm perut..tp tu la nda smpat dia tgk edan..time dia sakit tu edan kena kuning..aq pn bz urus edan..sbb aq ngtkan dia sakit biasa2 ja..smpat lg aq msg dia knapa sakit xbgtau..klu dpt tgk video mu yg terakhir di insta mmg jatuh betul suda muka mu..wlupun ko suda tau ko ada kanser...ermm..wann klu bukan sbb aq masih dlm pantang mmg aq p kk tgk ko tuk kali terakhir..apa kan daya..jahatnya sakit kanser darah yg ko hadapi..mama redha wlupn tpaksa lepaskan oksigen..dan jawapanya tetap berakhir dengan pemergian..
.
2018 berakhir dgn suram, apapun cara kita pergi, itu memang sudah ditetapkan, kita tglkan smua yg kita syg..yg kita bawa hanya amal ibadah..
.
Semoga ko tenang disana bersama bapa dan org2 yg beriman..
.
Al-fatihah ๐Ÿ˜ข
Cara2 menggunakan penapis air cuckoo 
Firas dah pasang..sng dan mudah nak buat susu.. #agentcuckoosabah
Ok dah smpai pun baby carrier edan..dah 2 bulan edan sudah semakin boyatt..umie xlarat angkat edan lama2..(umie lost weight tauu skg dah 50kg jeww ๐Ÿ˜†)..last  timbang edan ari tu 23/11 5.3kg engkaoo...hahah..xapa nak..kuat lg susu..ada juga baby carrier ni..xsakit pinggang umie angkat edan yg mok mok haha
.
Umie beli dkt shopee jeww
Warna merah pilihan tuk edan..๐Ÿ˜Š
Alamak comelnyaaa kasut ni..umie edan suka bila edan pakai warna merah hihi nak kena tgu edan pandak berjalan baru dpt pakaikan kasut ni..hope harga makin murah ya nak hahaha
6.10.2018 hari ni genap 40 hari pemergiaan adikku @bibit_lada_putih ๐Ÿ˜ข al fatihah semoga arwah ditempatkan dikalangan org yg beriman bersama arwah bapa..betul2 terasa kehilangan insan yg paling rapat dalam keluarga..semoga sedekah ini sampai ke tempat arwah..
.
Miss u doi ๐Ÿ˜ž alwayss
Beberapa hari turun naik hospital semata-mata nak cek kuning baby, umie pun dah lupa sakit jahitan belum sembuh lagi, beberapa hari ja consume susu ni, alhamdulilah kuning baby edan menurun, ishh patutnya sha minum susu kambing #nufael ni sejak 3rd trimester lagi, banyak khasiatnya tuk ibu mengandung dan selepas bersalin.. korang boleh check it out dekat blog --> http://www.opzzpinky.my/2018/10/kuning-bayi-menurun-asbab-susu-kambing.html
#susukambingnufael
#susunufael #fattahanas #susukambing
#untuksekeluarga
Lepas bersalinkan Fyirdhan aritu, seminggu muka ku pucat, adui stress tengok muka sendiri haha, mana lagi stress air susu nda keluar, perah seluruh tenaga pun ndu bahh sikit ja..paling trauma bah sembelit time berpantang ni..luka pun xsmbuh lagi..sadissss... susu kambing ini bukan tuk ibu lepas bersalin ja, susu ini boleh juga dikongsikan seisi keluarga..susu untuk semua..jom baca 7 khasiat semula jadi

#susukambingnufael
#susunufael #fattahanas #susukambing
#untuksekeluarga

http://www.opzzpinky.my/2018/10/7-khasiat-semulajadi-dalam-susu-kambing.html
Anduh bah mak buyung ni..tgu hari pn mc lg beriya2 mau p auto show ๐Ÿ˜… kita mc minat pink yaaa..hihi
Yummy..sdpnyaaaa...cr2 kurma xjmpa..minum air susu kurma masuk pula anak tekak..hihi..okla tuk mommy pregnant kan
Makanlah puas puas sebelum pantang bersalin.. tq antie yuki melunaskan permintaan mama c baby mau mkn kfc..maka mngu lalu mkn kfc jg ๐Ÿ˜…
Sedar tak sedar, kandungan dah jd bgini besar..kerap dah rasa kontraksi palsu..tandanya baby nak regangkan jln kluar..sepanjang 36w4d melaluinya..terima kasih Allah bg perasaan terindah merasai baby bergerak2 dalam perut sendiri..rasa sakit sakit yg amat diakhir2 ini wlupun dipermulaan kehamilan xda alahan..sedikit masa lg akan ada seseorang yg kluar dr rahim ku sendiri semoga Allah permudahkan segalanya..๐Ÿ˜˜