Sharina ใ‚ท

Sharina ใ‚ท Follow

๐Ÿ’‘ Wife to Mohd Azrin AR
๐Ÿ‘ถ Umie M.Fyirdhan Uthman
๐Ÿ  Based on Sandakan, Sabah
๐Ÿซ Review/Collabration :0128427478
๐Ÿ“ฎ Opzzpinky@yahoo.com
๐Ÿ‘ฉ #Sabahanblogger

http://www.opzzpinky.my/

1,406 Followers  1,911 Follow

Share Share Share

6.10.2018 hari ni genap 40 hari pemergiaan adikku @bibit_lada_putih ๐Ÿ˜ข al fatihah semoga arwah ditempatkan dikalangan org yg beriman bersama arwah bapa..betul2 terasa kehilangan insan yg paling rapat dalam keluarga..semoga sedekah ini sampai ke tempat arwah..
.
Miss u doi ๐Ÿ˜ž alwayss
Setelah bergaduh dengan baby sling carrier..akhirnyaaa...Duduk diam2 ya anak..๐Ÿ˜
#fyirdhan sayangg..
Last berat ummie time mau bersalin fyirdhan 69kg ๐Ÿ˜ฑ hari ni 24hari berpantang 52kg ๐Ÿ˜Š hihi happy sebab baju semua dah boleh pakai balik.
.
Berat sebelum kahwin 49kg 
#ummiefyirdhan
Beberapa hari turun naik hospital semata-mata nak cek kuning baby, umie pun dah lupa sakit jahitan belum sembuh lagi, beberapa hari ja consume susu ni, alhamdulilah kuning baby edan menurun, ishh patutnya sha minum susu kambing #nufael ni sejak 3rd trimester lagi, banyak khasiatnya tuk ibu mengandung dan selepas bersalin.. korang boleh check it out dekat blog --> http://www.opzzpinky.my/2018/10/kuning-bayi-menurun-asbab-susu-kambing.html
#susukambingnufael
#susunufael #fattahanas #susukambing
#untuksekeluarga
Lepas bersalinkan Fyirdhan aritu, seminggu muka ku pucat, adui stress tengok muka sendiri haha, mana lagi stress air susu nda keluar, perah seluruh tenaga pun ndu bahh sikit ja..paling trauma bah sembelit time berpantang ni..luka pun xsmbuh lagi..sadissss... susu kambing ini bukan tuk ibu lepas bersalin ja, susu ini boleh juga dikongsikan seisi keluarga..susu untuk semua..jom baca 7 khasiat semula jadi

#susukambingnufael
#susunufael #fattahanas #susukambing
#untuksekeluarga

http://www.opzzpinky.my/2018/10/7-khasiat-semulajadi-dalam-susu-kambing.html
Anduh bah mak buyung ni..tgu hari pn mc lg beriya2 mau p auto show ๐Ÿ˜… kita mc minat pink yaaa..hihi
Yummy..sdpnyaaaa...cr2 kurma xjmpa..minum air susu kurma masuk pula anak tekak..hihi..okla tuk mommy pregnant kan
Makanlah puas puas sebelum pantang bersalin.. tq antie yuki melunaskan permintaan mama c baby mau mkn kfc..maka mngu lalu mkn kfc jg ๐Ÿ˜…
Sedar tak sedar, kandungan dah jd bgini besar..kerap dah rasa kontraksi palsu..tandanya baby nak regangkan jln kluar..sepanjang 36w4d melaluinya..terima kasih Allah bg perasaan terindah merasai baby bergerak2 dalam perut sendiri..rasa sakit sakit yg amat diakhir2 ini wlupun dipermulaan kehamilan xda alahan..sedikit masa lg akan ada seseorang yg kluar dr rahim ku sendiri semoga Allah permudahkan segalanya..๐Ÿ˜˜
Bff goals ๐Ÿ˜… alhamdulilah kamirang bertiga pregnant pada tahun yg sama..insyaAllah yg kluar pun tiga2 hero ๐Ÿ‘ถ..moga dorg pn jd bff mcm kita
.
Happy birthday is kemarin..sambut ala kadar ja..
Hari ni kandungan genap 36weeks (9bulan) nda kesedaran kan bilang nurse tunggu hari suda kau, Ya Allah permudahkan lah urusan ku melahirkan baby dalam perut ini, sesungguhnya sakit sangat bila dgr dr cerita2 org..lagi2 kunun anak sulung..gulppp..tiada daya suda melawan kesakitan nya..melainkan pengalaman sendiri..
Ada yang plan mau pergi bercuti2? korang boleh tempah sekarang, terbang anytime dengan Traveloka Sale-abration dan Matta Fair 2018

Check it out :- http://www.opzzpinky.my/2018/09/rancang-perjalanan-tempah-sekarang-dan.html