Pakej Pulau Tioman (Original)

Pakej Pulau Tioman (Original) Follow

Tioman Island Full Board Booking🇲🇾
📞Call : 0192941683 (8am- 5pm)
📟 Whatsapp : 24 hours
Manage by Wan Pulau Tioman Agency
No. Pendaftaran 002708682-M

http://www.pakejpulautiomanoriginal.com/

1,492 Followers  248 Follow

Share Share Share

Sunset petang tadi selepas balik dari bawak pelancong asing dari US memancing, .
Siang tadi memang betul sibuk dan letih all out tak sempat nak tengok fon guys.
.
Abang wan mohon maaf banyak, abang akan cuba membalas mesej mesej yang diterima dengan segera.
.
Maaf yer guys. Jgn merajuk tau.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Cc brotherhood @kapwautang , @mohdfaiqidhzuan_mohdarifin @chotazim ..
Sunset for today guys..
.
Minta support abg wan sikit guys... hari2 payong, sian abang wan guysss☺️🤣🤭😆🙂
Assalamualaikum and Good Everning to all of you guys!

we at Tioman Island want to wish you all Selamat Malam.

we always pray to all of you for good health, long life, more sustenance and all kind.. Good night and see you soon in Tioman Island.

Support sikit guys❤️🙋🏻‍♂️ #sunset #wanpulautiomanagency #wanpulautioman #tioman #tiomanisland #tiomanislandmalaysia #tiomanislandmalaysia😉🌴🌞 #tiomantrip #pulautiomantrip #pulautiomanmalaysia
#tiomankampungku
Sedikit perkongsian gambar-gambar persekitaran. .
Semoga bermanfaat kepada semua.
.
Kepada yang hendak buat tempahan pakej boleh hubungi saya di 0192941683 ya.. Terima kasih..🙂
Selamat bekerja kepada @bsyrddn_ yang berada di Kuala Selangor.
Semoga dipermudahkan urusan anda disana.
.
#awalpagihantarwassap
#pagipagi
Selamat petang guys. Xde ke yang sudi nak booking ni. Hari hari abang up gambar.. 🤣🤣
.
Support sikit guys❤️🙋🏻‍♂️ #sunset #wanpulautiomanagency #wanpulautioman #tioman #tiomanisland #tiomanislandmalaysia #tiomanislandmalaysia😉🌴🌞 #tiomantrip #pulautiomantrip #pulautiomanmalaysia
#tiomankampungku
Good everning from Tioman Island.

Looking for package should contact me at 0192941683
.
#sunset #wanpulautiomanagency #wanpulautioman #tioman #tiomanisland #tiomanislandmalaysia #tiomanislandmalaysia😉🌴🌞 #tiomantrip #pulautiomantrip #pulautiomanmalaysia
#tiomankampungku
Macam mana saya nak jawab bila ada orang pm sy, tanya nak pakej. Pastu ditanya soalan mcm ni..
.
Ada yg boleh bantu saya mcm mana nk jawab?
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera. Salam #12jan2019 .
Kepada tuan puan nak hendak membuat tempahan pakej, boleh terus hubungi abang wan di 0192941683 atau follow IG nya @wanpulautioman
. 
Minta kengkawan support bisnes anak tempatan yer.. .
Gambar semalam ni guys.. .
Terima kasih guys❤️❤️❤️ .
.
#sunset #wanpulautiomanagency #wanpulautioman #tioman #tiomanisland #tiomanislandmalaysia #tiomanislandmalaysia😉🌴🌞 #tiomantrip #pulautiomantrip #pulautiomanmalaysia
#tiomankampungku
Selamat malam semua warga #instagram dan #facebook 
Kami warga Pulau Tioman ingin mengucapkan selamat datang ke Pulau Tioman. 
Semoga percutian tuan puan akan memberi seribu keindahan dan kenangan yang paling manis.

Semoga pertemuan kita diberkati Ilahi.

#sunset #wanpulautiomanagency #wanpulautioman #tioman #tiomanisland #tiomanislandmalaysia #tiomanislandmalaysia😉🌴🌞 #tiomantrip #pulautiomantrip #pulautiomanmalaysia
Tuhan tidak pernah mungkir janji, jika dikehendaki langit biru maka jadilah.

Gambar November lepas, tapi masih laku.. terbaik!!
Syukur ke hadrat Ilahi.. hasil tangkapan petang ni. Boleh masak2 mlm ni🙂