A Parenthood Love Story

A Parenthood Love Story Follow

#DariDapurPapaglamz
#MenjualKek
#BloggerMalaysia
#ReviewService
.
Email: faizalmusa88@gmail.com
Wassapps: 0196141393

http://www.papaglamz.com/2018/01/antara-best-places-to-stay-in-melaka-my-own-experience-yang-anda-patut-tahu.html

4,553 Followers  2,129 Follow

Share Share Share

Bila bos kau seorang vegetarian pure indian dari India nak order kek dengan kau. Aku pulak yang risau. Yela, kek yang aku buat guna telur kan. 😍

Pape pon kek aku SUPERB katanya.... !!!
.
#DariDapurPapaglamz
#BakerKacak
Done.!! Cheese cake in the house 😍
.
#MakanSendiriJe
#LayankanAnak
Dah lamaaaaaa sangat tak guna handmixer ni sejak2 ada stand mixer. Hari ni test power. Ok lagi tak. Hand mixer ni banyak sentimental value. Ni la tool yang aku guna masa mula2 berjinak buat kek.
.
#ModeBakingOn
#DariDapurPapaglamz
#BakerKacak
#DahLamaTakGunaHastgNi
Selamat Hari Sukan Negara...!!! .
Kita buat senaman mulut dan perut pagi ni 😜😜😜
.
#HSN
Kucing ni pun gedik kan? Pandai memilih siapa yang nak tolong dia. Memalukan aku betul.
.
Acely kucing ni tersekat atas awning jiran belakang rumah aku dah 4 hari. Aku dok mikir macam mana nk tolong. Panjat2 segala bagai, siap sambung2 kayu nak buat jambatan untuk die menyeberang. Tak jalan jugak. Dok mengiau.
.
Last choice, panggil bomba. Bomba panjat sergah kejap je, terus lari lintsng pukang terbang entah kemana.
.
Oooo aku sergah tak jalan. Nak abam bomba jgk yang sergah. Gedik punya kucing.!
.
Tak sampai 5 minit kes satle. Thank tuan-tuan bomba sekalian. Geng @syafiqfarhain 😜😜 Saja nak suruh korang amek angin pepagi jalan2 naik lori bomba tu. 😅😅😅
.
#ThankYouBomba
#TeamSyafiqFarhain
#BigStage
#Tibaaaaaaaaa
Ngedate..!!! ❤️
Filem 2004. Even dah 14 tahun, aku rasa masih lagi releven untuk di layan. Suka part bahasa2 yang berlapik penuh adab. Lagi2 ayat dialog manis Hang Tuah dengan Puteri. Just wow..!!! 😜😍
.
"Layar berbelok-belok, sauh dibungkar di tempat tenang..Yang tinggal hati tak elok, yang pergi hati tak senang. Bila sampai waktu, kita akan bersama"
.
#PuteriGunungLedang
#BagaikanSakti
#OST
Sedia berkhidmat..!!
.
Ni parang pusaka bapak aku bagi kat aku. Setahun sekali sedia berkhidmat. .
#AkuBudakKampung
#Aidiladha
Selamat hari raya buat rakan2 semua. 💋😍😉
Budak ni dari tadi dok geram nak keluar main batu. Tapi takut2 nak turun sebab dia tahu ayah dia sedang memerhatikan dia. Sekali sekala kadang die jeling2 aku. Hahahaha.
.
No no no no no no
.
#CucuKampung
#AyahGarangTau
Sebenarnya tak lapar mana pun sebab tadi dah dinner. Saja nak buat maggie SEPERIUK untuk anak2 buah dan anak aku sambil2 layan movie Maleficient kat TV9. Selamat menjamu selera. .
#CutiSekolahBermula
#CutiRayaHaji
#CutiCutiMalaysia
Home sweet home. Maka berakhirlah percutian 2 hari satu malam merentasi tasik kenyir bersama Hammim Rohan Shakif Ariff, Faiz Azmy dan others team.
.
Tinggallah kenangan2 indah kita bersama di atas house boat X Army 2 menjadi ingatan.
.
Nota kaki: Gambar ni aku amek masa awal2 pagi dari atas houseboat menghala ke Kelah Sanctuary. Very2 beautiful view. 😍😍😍
.
#DahJomTido
#WellnessProgram
#BASFPetronasChemical