Para Reclame Scheveningen

Para Reclame Scheveningen Follow

Een unieke manier van Reclame maken d.m.v. Parachute Marketing en Air Banners.

http://www.parareclamescheveningen.nl/

82 Followers  110 Follow

Share Share Share

Happy New Year
De #schipper van #Para #Reclame #Scheveningen in uiterste #concentratie bij het uitvaren van de #Scheveningse #haven voor de eerste #proefvaart. Meer info op www.parareclame.nl.
#marketing #doelgroep #attentiewaarde #reclameteksten #luchtreclame
De #Para #Reclame #Powerboat weer terug aan wal na de eerste #proef #vaart. De #Reclame #Chute hangt te drogen.
#parachute #parasailing #details #aanpassingen #bijsturen #proefvaart #scheveningen #haven #testen #uitproberen
Wij brengen u naar #ongekende #hoogte, waarbij u kunt genieten van een #fenomenaal #uitzicht en een #ongekende #stilte en #rust in de #lucht. Na deze vlucht keert u ook weer terug op dit achterdek. Hierbij maken wij gebruik van moderne en gekeurde materialen. Dus #parasailen is een zeer veilige manier van #spannende #ontspanning Om te kunnen parasailen heeft u verder geen ervaring nodig. Parasailen is mogelijk voor de leeftijdsgroepen van 8 tot 88 jaar. Bij jongere kinderen kan dit onder begeleiding van een van de ouders. Dus wilt u een #onvergetelijke #ervaring met een wijds uitzicht, bij goed zicht zelfs tot Den Haag of Rotterdam, neem dan contact op voor een een afspraak voor een vlucht !

Binnenkort operationeel!

https://www.parasailingscheveningen.nl/
#Para #Reclame #Scheveningen.

Wij zijn de #enigste #in #geheel #Europa met deze #unieke #manier van #reclame #maken.

Wat doen wij ?

Achter onze #Paraboot waar normaal een #parasail #chute zit, bevestigen wij nu een speciale #reclame #sleep #chute. Deze onbemande chute is gekoppeld met een  lijn van ongeveer 100 tot 300 meter aan de paraboot. Langs deze lijn schuift uw $unieke #reclame #uiting met een speciaal systeem omhoog, deze #letters zijn zeer goed zichtbaar hoog in de lucht. De letters zijn 1.65 meter hoog 1 meter breed dit zijn open tekens net als bij vliegtuig sleep reclame dus hangen deze zeer stabiel in de lucht uw tekst mag uit maximaal 50 tekens bestaan. (incl. spaties) De tekst kleur is zwart, cijfers rood  en speciale tekens/emoticons hebben der eigen kleur. Binnen een half uur kunnen wij uw #mededeling, #banner, #tekst, #aanbieding en/of reclame gekoppeld hebben. Wij varen sessies van minimaal een uur langs de kustlijn, dan is onder de reclame sleep chute ruimte voor een tekst doek/vlag van maximaal 10 bij 10 meter, dat is 100 vierkante meter reclame. De reclame sleep chute en de 10x10m doek/vlag is een van de mooiste en uniekste reclame uiting ooit ! Het reclame doek/vlag bedrukken in uw kleuren en logo. (vraag naar onze prijzen en voorwaarden via info@dilella.nl of bel 06-22491222)
#Aerial #Advertising #Campaigns. #Unieke manier van #luchtreclame door middel van 160 cm. hoge #letters en #karakters die langs de #parachutelijn zomaar 100 meter de lucht in gaan. #Optimale #attentiewaarde voor de #kust van #Scheveningen en #Kijkduin (en eventueel daarbuiten). De voorbereidingen voor seizoen 2018 zijn in volle gang maar bezoek alvast onze website op www.parareclamescheveningen.nl en neem contact op voor de mogelijkheden.
#parachute #parasailen #flying #billboard #marketing #promotion #northsea #oceanrace #remarketing #unique #visible #flexibel
#Luchtreclame:

Uw #reclame of tekst op 100 meter hoogte met letters van 1.60 groot langs de #kust van #Nederland, elke tekst is mogelijk tot 100 meter lang,

De #enigste in #Europa met deze manier van reclame maken, op een #zomerse #dag zien gemiddeld 300.000 mensen Uw tekst voorbij komen!

Mogelijkheden en prijs op aanvraag.

#Parasailen:

Iedereen ontvangt een gratis #certificaat bij een vlucht. 
Op de #paraboot aangekomen krijg u een #drijfvest aan, deze is de gehele toer verplicht, dan volgt er een kleine instructie wat u wel en wat u niet moet doen tijdens de vlucht.
Denk er om, we gaan de #Noordzee op dus #zoutwater, uw fototoestel of telefoon kan daar niet tegen.
Personen die alcohol (of andere middelen) op hebben worden geweiger.
Ondertekening van een eigenrisico verklaring is verplicht!

U start vanaf de varende paraboot en u land weer op de paraboot, dus in principe blijft U droog.
Wij mogen maximaal 12 personen meenemen. 
Een #parasail vlucht kost € 75,- per persoon (maximaal 3 personen kunnen tegelijk gaan parasailen per vlucht) langs de kust van #Scheveningen en/of #Kijkduin (de schipper bepaald de route naargelang het weer en de stroming) en de duur van de vlucht is ongeveer 20 minuten.
Met in en uitvaren haven bent u ongeveer 1 uur en 15/30 minuten onderweg.
Opstappers (alleen meevaren) kost € 35,- per persoon.

www.parareclamescheveningen.nl voor meer info en arrangementen. 
Contact via parareclamescheveningen@dilella.nl of bel +31-(0)6-22491222
Sceavian I gedoopt in Scheveningse haven #omroepwest 
Het #nieuwe #dienstvaartuig van het #havenbedrijf is vrijdagmiddag in de #Scheveningse #haven gedoopt door #wethouder #Karsten #Klein.

De #Sceavian I ligt al sinds dinsdagmiddag in de Scheveningse haven. De boot kwam dinsdag uit #IJmuiden en werd halverwege onthaald door de #KNRM. Het schip vervangt de Sceavian uit 1975.

http://www.omroepwest.nl/nieuws/3592969/Sceavian-I-gedoopt-in-Scheveningse-haven
En motor 2 klaar, #caterpillar  weer als nieuw. #parareclame #parachute #reclame #scheveningen #parasailen
Helaas wat #tegenslag met de #motoren van de #parareclame #powerboat maar er wordt hard gewerkt om het een en ander op te lossen. #parachute #reclame #scheveningen #kijkduin #parasailen
Nieuwe #parasail om met 2 of 3 #personen langs de #Scheveningse #Pier te #zweven. Er wordt hard gewerkt om het #concept #operationeel te maken. #parachute #reclame #scheveningen
Het #voordek van onze #parareclame #powerboat is een heel eind gevorderd zodat straks onze #gasten #comfortabel mee kunnen #varen. #parachute #marketing #reclame #scheveningen #kijkduin #noordzee #depier