Grup pessebrista de Castellar

Grup pessebrista de Castellar Follow

Fundat l'any 1951. Fem cada any una gran exposició de pessebres a Castellar del Vallès.

http://pessebrescastellar.blogspot.com.es/

388 Followers  140 Follow

Share Share Share

Dissabte vam tenir el plaer d'organitzar el Dia de l'Associacionisme Cultural Català. Prop de 200 pessebristes d'arreu de Catalunya van visitar el nostre poble. Esperem que gaudíssiu molt de les activitats i que passéssiu un gran dia! Podeu llegir una explicació de tot el que vam fer a la nostra pàgina web (enllaç al perfil).
#dasc2019 #pessebres
Ahir vam fer el sorteig de les figures fetes per l'Alina Antonell. El número guanyador va ser el 3512. Si el teniu, poseu-vos en contacte amb nosaltres!
Diumenge passat vam entregar els premis 76è concurs de pessebres. Podeu veure fotos de tots els pessebres que hi van participar a la nostra pàgina web. Gràcies a tots!
Ah, i recordeu que avui és l'últim dia per veure l'exposició!!
El passat divendres 25 de gener, la Consellera de Cultura, Laura Borràs, va visitar la 68a Exposició de pessebres de Castellar del Vallès. Acompanyada del president de l'entitat, Joan Juni, de l'Alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i de l'alcaldable de Junts per Castellar, Pau Castellví, va recórrer la mostra de pessebres. Durant el recorregut, bona part dels pessebristes del Grup van tenir l'oportunitat d'explicar la seva obra a la Consellera, que al final de la visita va signar el llibre d'honor de l'entitat.

Des del Grup Pessebrista de Castellar del Vallès volem agrair la visita i el tracte rebut per part de la Conselleria de Cultura.

Podeu llegir l'article que va publicar @lactual a la seva pàgina web.
El passat 21 de desembre, @lactual va entrevistar el Joan Romeu, pessebrista del Grup, a "la contra". Podeu llegir l'entrevista  a la seva pàgina web.
Aquest dissabte 29 de desembre celebrarem la 1a Nit del Pessebre, una iniciativa de la Federació Catalana de Pessebristes. L'exposició estarà oberta fins la 1 de la matinada i hi haurà un recital de nadales de la Coral Els Emprius.
Us hi esperem!
Ahir vam participar a "Castellar del Vallès amb la Marató". Entre totes les entitats vam aconseguir 4155 €! Gràcies a tothom!
Si sou de Castellar i feu el pessebre a casa, podeu participar al 76è concurs de pessebres! Teniu més informació a la nostra pàgina web. 📷 El pessebre de la foto el va fer el grup familiar del @centreexcursionistadecastellar per a l'edició anterior del concurs.
Queda inaugurada l’exposició de pessebres d’enguany. Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible!
Queden pocs dies per dissabte... Hem d'aprofitar-los al màxim!
Aquest any el Grup participarà en la iniciativa "Castellar del Vallès amb la Marató", organitzada per un bon grapat d'entitats del poble.

Entre les 9 h i les 14 h del diumenge 16 de desembre hi haurà activitats organitzades per les entitats a la Plaça del Mirador. Amb la polsera-donatiu que es vendrà per 2 euros a la plaça també es podrà entrar a l'exposició de pessebres. A més a més, tota la recaptació extra que es faci durant el dia es destinarà a la Marató.
Ahir a la tarda la Sió, la Núria, el Pere i la Montse ens van preparar xocolata desfeta, melindros i coques per berenar i tot s'ha de dir: amb la panxa plena es treballa millor! 😋🍫 Gràcies!