Grup pessebrista de Castellar

Grup pessebrista de Castellar Follow

Fundat l'any 1951. Fem cada any una gran exposició de pessebres a Castellar del Vallès.

http://pessebrescastellar.blogspot.com.es/

331 Followers  137 Follow

Share Share Share

El passat 21 de desembre, @lactual va entrevistar el Joan Romeu, pessebrista del Grup, a "la contra". Podeu llegir l'entrevista  a la seva pàgina web.
Aquest dissabte 29 de desembre celebrarem la 1a Nit del Pessebre, una iniciativa de la Federació Catalana de Pessebristes. L'exposició estarà oberta fins la 1 de la matinada i hi haurà un recital de nadales de la Coral Els Emprius.
Us hi esperem!
Ahir vam participar a "Castellar del Vallès amb la Marató". Entre totes les entitats vam aconseguir 4155 €! Gràcies a tothom!
Si sou de Castellar i feu el pessebre a casa, podeu participar al 76è concurs de pessebres! Teniu més informació a la nostra pàgina web. 📷 El pessebre de la foto el va fer el grup familiar del @centreexcursionistadecastellar per a l'edició anterior del concurs.
Queda inaugurada l’exposició de pessebres d’enguany. Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible!
Queden pocs dies per dissabte... Hem d'aprofitar-los al màxim!
Aquest any el Grup participarà en la iniciativa "Castellar del Vallès amb la Marató", organitzada per un bon grapat d'entitats del poble.

Entre les 9 h i les 14 h del diumenge 16 de desembre hi haurà activitats organitzades per les entitats a la Plaça del Mirador. Amb la polsera-donatiu que es vendrà per 2 euros a la plaça també es podrà entrar a l'exposició de pessebres. A més a més, tota la recaptació extra que es faci durant el dia es destinarà a la Marató.
Ahir a la tarda la Sió, la Núria, el Pere i la Montse ens van preparar xocolata desfeta, melindros i coques per berenar i tot s'ha de dir: amb la panxa plena es treballa millor! 😋🍫 Gràcies!
Us presentem el cartell, fet per en @jaumuntada, i el títol de la 68a Exposició de Pessebres a Castellar del Vallès: Pessebres i mitjans de transport.
Trobareu més informació a la nostra pàgina web.
Aquest any hem recuperat el taller de pessebres. Cada diumenge a la tarda un grup de set aprenents està treballant en dues vitrines diferents. Al blog tallerdepessebrescdv.blogspot.com podeu llegir els passos que van fent.
Pessebre muntat a Vilanova en motiu de la Biennal de Pessebres d’enguany.

Autors: Joan Sáez i Jonathan Sáiz. 👏🏻
Comença la temporada de caps de setmana dedicats al guix, a la fusta, al porexpan... Som-hi!