Grup pessebrista de Castellar

Grup pessebrista de Castellar Follow

Fundat l'any 1951. Fem cada any una gran exposició de pessebres a Castellar del Vallès.

http://pessebrescastellar.blogspot.com.es/

261 Followers  133 Follow

Share Share Share

Pessebre muntat a Vilanova en motiu de la Biennal de Pessebres d’enguany.

Autors: Joan Sáez i Jonathan Sáiz. 👏🏻
Comença la temporada de caps de setmana dedicats al guix, a la fusta, al porexpan... Som-hi!
I així és com han quedat els pessebres castellarencs exposats al @museodebelenes de Mollina! El primer és el pati andalús de Joan Sáez i Jonathan Saiz. A la segona foto hi podem veure el pessebre de la nau d'Star Trek amb els Reis de Joan Juni i Carme Altayó situat al vestíbul d'entrada de l'exposició. L'últim és el pessebre hebreu de Joan Romeu i Montse Santander.
Aquest any hi haurà una molt bona representació del Grup Pessebrista de Castellar del Vallès al @museodebelenes, situat a Mollina, Màlaga.

En Joan Sáez i en Jonathan Saiz aquest agost van anar a muntar el pessebre amb un pati andalús que van crear per a la 65a exposició de pessebres de Castellar del Vallès, inaugurada l'any 2015.

La Carme Altayó i en Joan Juni van desplaçar-se fins allà el passat mes de setembre per muntar-hi el diorama "Cap a Betlem des de les estrelles" amb la nau d'Star Trek, que va estar exposat a la 67a exposició del nostre grup, la de l'any passat.

Finalment, en Joan Romeu i la Montse Santander hi tindran un pessebre exposat per segon any consecutiu. Aquesta vegada, l'obra que podrem veure-hi d'ells dos serà un pessebre hebreu de la 66a exposició, inaugurada l'any 2016.
Avui hem celebrat una de les altres tradicions del grup: l'arròs que, com la destrossa dels pessebres, també tanca una temporada i obre la següent!
Tot a punt per tornar-nos-hi a posar. El dia que destrossem els pessebres és especial perquè s'acaba la temporada i en comença una de nova. Som-hi! #pessebres #pessebrescastellar
Ahir, uns quants membres del grup vam anar a Tarragona per celebrar el Dia de l'Associacionisme Cultural Català. Va ser un dia fantàstic. Compartim amb vosaltres algunes fotos del dia.

Gràcies, companys de l'Associació Pessebrista de Tarragona, per l'organització!
T'agrada fer manualitats? Has provat mai de treballar amb guix, fang, fusta o altres materials? T'agrada pintar? Doncs apunta't al taller de pessebres i aprendràs a fer-ne!

Esteu tots convidats a la 1a Fira d'activitats extraescolars on entitats, empreses i serveis donarem a conèixer les nostres activitats extraescolars en estands informatius. Nosaltres hi serem fent demostracions!
📅 27 de maig
⏰ De 10 a 14 h
📍 Plaça d'El Mirador
Avui ha sigut un dia molt productiu per al Grup pessebrista de #Castellar.
Al matí, l'Associació de Figuraires i Artesans de Sabadell ha impartit la primera sessió del curs de poliestirè. 📐 📝 Paral·lelament, un grup de pessebristes ha fet feines de manteniment del local. 😊 Som-hi, que arrenca la temporada!! #pessebrescastellar
Informem que des d’avui hi ha matrícula oberta per un curset de construcció en poliestirè que ofereix Figuraires i Artesans de Sabadell.
🗓 Els quatre dissabtes de maig (5, 12, 19 i 26)
⏰ De 9:30h a 13:00h
📍 Castellar del Vallès (c/Doctor Pujol, 26)
Més informació i inscripcions a figurairesiartesans@hotmail.com
Representació del Grup Pessebrista de Castellar del Vallès a la trobada internacional del @museodebelenes de Mollina.
📰 Notícia a la nostra pàgina web (podeu accedir-hi a través de l'enllaç al nostre perfil).
🔵 El número agraciat en el sorteig de les figures de pessebre és el 0832. El sorteig s'ha fet el diumenge dia 4 de febrer a les 20h entre totes les entrades venudes. La persona que tingui aquest número cal que es posi en contacte amb el Grup Pessebrista mitjançant el correu electrònic pessebrescastellar@gmail.com abans del 31 de maig.

Les figures del Naixement són obra d'Alina Antonell, corresponents a la sèrie exclusiva i numerada que va fer per al Grup Pessebrista.