👸Bellazhee |Blogger|Artist

👸Bellazhee |Blogger|Artist Follow

30% Mermaid. 30% Alien.
20% Chameleon. 20% Human(maybe)
.
#BG #BP #KEB #SBN
#AltheaAngels
.
💌Bussines : DM for more
Link

https://linktr.ee/piiziiwiizii

2,036 Followers  1,027 Follow

Share Share Share

.
Masih ai liatin! Ai tungguin!
.
📷 @deemiiaa 📌 @jardinbdg .
#clozetteid #beauty #beautygoersbdg #beautygoersid #beautygoersootd #makeup #motd
.
Sometime we forgot how precious we are.
.
I'm so sorry, i'm not being me.
.
📷 @vebbyfbrr_ 📌 @rumahmakeupuccino @makeupuccino .
.
#clozetteid #beauty #beautygoersid #beautygoersbdg #photography #makeup #motd
.
#GIVEAWAY untuk 1 orang yang beruntung
.
Aku punya simple giveaway.. Aku gak akan banyak ngmong karena memang hadiahnya juga gak banyak. Ikutin rules simple di bawah ini ia. .
Rules!
.
1. Follow me @piiziiwiizii
2. Modusin aku di kolom komen, semodus-modusnya!!! Pokoknya yang paling kocak aku menangin oceh!
3. Tag temen kamu, terserah mau sebanyak apa. Pokoknya harus di tag!
4. Pakein hashtag #BellazheeGiveaway
.
Kalau udah semua diatas, aku bakal umumin akhir February 2019. So goodluck gengs!
.
#clozetteid #beauty #beautygoers #makeup #freegoodies
.
My 1st attemp for wild card entries. Since the theme is flower garden. So i present you this kind of eyebrow.
.
I used @benefitindonesia
-Ka Brow shades 05 to color up the hair.
-But first i glued my eyebrow hair to desired shapes.
-I brush it with They're Real mascara.
-I add a litle face paint to make the flowers.
.
I hope this look will bring me to win this round. This kind of eyebrow this really hard to make. So please choose me.. I really want to joint the fun with Ka @abellyc at @clubmedbali .
#benefitbrows #browbeachcampsea #teamabel
.
#clozetteid #beauty #clozetteco #makeup #motd #eyebrows #onfleek #fxmakeup #facepaint
.
Chaneling my inner demon. 😈
.
Products Deets :
@mybeautypedia.id Catrice Arctic Glow Highlighter
@altheakorea watercolor tint shades #03 & #01
And their latest collaboration eyeshadow with @bclsinclair
Sunrise & Moonrise eye pallete
.
#catrice #altheaangels #altheakorea #BCLxAltheakorea 
#clozetteid #beauty #makeup #motd #makeupfreak #beautybloggerindonesia #beautygoersid #bloggermafia #bloggerstyle #bloggermakeup #summerbeautyhouse
.
Hmmm... Little i know.
.
Sometimes i know i'm so fool.
.
I ever falling to someone. He talks many shit. I believe.
.
Now?? .
I'm the one who talks shit.
.
Okay.. I'm done.!
.
In the end of the day i know that i'm not a basic bitch. I'm regular.. 😂😂
.
Maybe just a foreigner men knows what is inside my stupid shitty brain.
.
#curhatbella #beauty #makeup #motd
.
Sometimes i just think that i'm as great as the sun. Everybody loves it & adore it.
.
Then i realize that i'm nothing...
.
But, i hope one day i can be like the sun. Be loved and be adored by someone.
.
Taken with Nikon A900
.
#clozetteid #beauty #beautygoersid #bloggerstyle #makeup #motd #dark #bold #mood
.
Percayalah kami ini sejaim di foto ini. Percayalah!!!
.
#clozetteid #beauty
.
Mi brows from other side. I loving how its turned out.
.
Prosuct Deets :
@benefitindonesia 
Ka-Brow eyebrow pomade Shades 05
Goof Proof eyebrow pencils shades 06
They're Real Mascara
.
#benefitbrows #browbeachcampsea #teamabel 
#browsonfleek #makeup #motd
.
#clozetteid #beauty
.
Shed your tears, put your blush, cheer up!
.
What you need is on "The Tales of Belleza". Slide to my bio to know what is this.
.
Thx @makeupuccino @mybeautypedia.id .
#catricexmakeupuccino #instalook
#beautygoersid #beautygoersbdg .
#clozetteid #beauty #makeup #blush #brows
.
Mencoba bichy tone.. Oops.. Peachy tone. Sorry was feeling a lil shitty lately.
.
Anyway.. Ini adalah gift aku dari #SOCOID 
Aku jadi 1 dari 150 orang pemenang socobox bulan kemarin. So freaking happy. Aku udah "Red Clique" loh.. On my way to scarlet. Yeayy..
.
Berikut penjelasan ketiga produk yang aku dapat
.
🌟 Dove Ultimate Repair (baru)
Produk ini merupakan deodoran terbaru dari Dove yang dapat memperbaiki kerusakan kulit ketiak dan menghapus noda gelap. Mengandung moisturizing cream unik yang disertai dengan kandungan vitamin B3. Sehingga mampu membuat ketiak kita lebih nyaman dalam beraktifitas.
.
🌟 Dove Sakura Facewash
Diperkaya dengan Nutrim Moisture Beauty Serum yang dapat mengembalikan nutrisi hingga ke dalam kulit. Bikin kulit kita jadi lebih lembut dan halus setiap sehabis cuci muka.
.
🌟 Dove Hair Growth Ritual Creambath
Merupakan perawatan hair creambath di rumah yang instant banget. Punya fungsi sebagai penguat rambut, juga bikin rambut kita jadi tambah cantik semenjak pemakaian pertama.
.
Thank you @sociolla @beautyjournal @dove for givinga chances to try this goodies.
.
#SOCOID #socoboxxdove #socobox
.
Trying to be red among the greens.
.
Keliatannya mencoba gaya cekci. Tapi apa daya rambut lepek,, di spray hair mist dari (niiitttt) malah jadi tambah jelek. Heuh yo wes lah bgni adanya.
.
Lagi edisi merah ngikutin mood. Padahal sebadan-badan lagi drop. My body and my mind was dropping to the lowest now.
.
📷 @vebbyfbrr_ .
#clozetteid #beauty #photography #makeup #motd #ootd #red #green