Home Deco By Boi 🐒🥕

Home Deco By Boi 🐒🥕 Follow

🏡deco store - SSM registered
👍COD KL/Sgor/N.Semb or Poslaju
💟serious buyer send pic of the item to📲 whatsapp 0196227756 OR 0192777756

http://www.wasap.my/+60196227756

45,752 Followers  7,283 Follow

Share Share Share

Sweet like candy 🍭this item is back..... sempena #pinkvintageraya2019 ✨✨bukan saja boleh buat shopping bag, boleh jadi beg letak kudap-kudapan bila balik kampung....beg anyaman, bukan mengkuang tapi pvc lembut yang tahan lama😽colour pastel menawan hati semua😽...RM45 each exclude postage add RM10 sem / RM15 ss... whatsapp 0196227756 atau click link kat Bio ya!
Selamat pagi...tiada cerpen mahupun novel...Boi dah selesai satu delivery 😽🤲🏻 ya Boi ke Sri Pentas bukan sebab dapat masuk TV ke apa hihi kepada yang nak order apa-apa, sila whatsapp Boi di talian 0196227756 atau click whatsapp link at Bio ✨✨ #pinkvintageraya2019 #pinkvintagehomeCOD
Ready stock, Boi boleh terus post 😽✨khas untuk peminat biru 💙💙....Long Floor Mat ✅100% Cotton ✅Patchwork pattern, vintage feel ✅Size panjang 50 cm x 136 cm ✅Mudah dicuci ✅ Sesuai di dapur, bilik, koridor atau ruang rehat ✅RM45 exclude postage add RM10 sem / RM15 ss. Berminat? Send gambar ini ke whatsapp 0196227756 atau click whatsapp link at Bio 😻😻✨✨
This item is back in stock sempena #pinkvintageraya2019 ✨✨bukan saja boleh buat shopping bag, boleh jadi beg letak kudap-kudapan bila balik kampung....beg anyaman, bukan mengkuang tapi pvc lembut yang tahan lama😽colour pastel menawan hati semua😽...RM45 exclude postage add RM10 sem / RM15 ss... whatsapp 0196227756 atau click link kat Bio ya!
This item is back in stock sempena #pinkvintageraya2019 ✨✨bukan saja boleh buat shopping bag, boleh jadi beg letak kudap-kudapan bila balik kampung....beg anyaman, bukan mengkuang tapi pvc lembut yang tahan lama😽colour pastel menawan hati semua😽...RM45 exclude postage add RM10 sem / RM15 ss... whatsapp 0196227756 atau click link kat Bio ya!
This item is back in stock sempena #pinkvintageraya2019 ✨✨bukan saja boleh buat shopping bag, boleh jadi beg letak kudap-kudapan bila balik kampung....beg anyaman, bukan mengkuang tapi pvc lembut yang tahan lama😽colour pastel menawan hati semua😽...RM45 exclude postage add RM10 sem / RM15 ss... whatsapp 0196227756 atau click link kat Bio ya!
Ini pun Boi nak restock today #pinkvintageraya2019 ✨✨ Kitchen Spices Hanger ✅Wooden & Metal Material ✅2 shelfs, boleh muat 10-12 bottle of spices ✅comel digantung untuk hiasan atau penyelesaian kepada ruang terhad ✅ Harga RM65 exclude postage add RM15 sem / RM20 ss. ✅ Stock terhad, untuk pembelian boleh whatsapp Boi 0196227756 atau click link at Bio 😻😻
Morning vintage lovers yang dihormati....apa kabar Isnin kita? Macam Boi seperti biasa bebal sikit...sebab adik Boi si 🥕terlebih baja ni doktor bagi MC sebulan...tahu tak kenapa? Sebab adik baru je kena sunat minggu lepas...yer nama je MC dia tu bukan duduk diam pun, makan pun kuat, sana-sini panjat....patutnya MC tu Boi yang dapat sebab lama tak MC kan....hari-hari kerja 7 hari seminggu...tapi ini bukanlah complain terima kasih semua yang whatsapp Boi....semalam whatsapp, instagram down tak tentu arah kejap Boi sebab time tengah balas-balas whatsapp customer risau perbualan tergantung jenuh Boi salah unifi sesungguhnya wifi tak berdosa kan.....okay berbalik kepada item Raya, Boi sambung lagi restock today ya...lekas jangan tunggu masuk bulan puasa, beli sekarang boleh lega sikit kelamb-kabut nanti ya.....luv, Boboi 🐒 #boboijunior #babyboiadikboi
Come join restock today...pay today besok Boi post 😽😽 TAKE 2 PCS FOR ONLY RM150 exclude postage add RM15 sem / RM20 ss 🛒 Boleh campur-campur koleksi Portmeirion (Red) atau (Purple) atau Cupcake di atas. ✅Klik whatsapp link at Bio atau whatsapp 0196227756.

TAKE ONE pcs for RM80 each exclude postage add RM10sem/RM15ss Lihat banyak lagi koleksi karpet di  #pinkvintagehomecarpet #pinkvintageraya2019
✨✨#pinkvintageraya2019 Boi nak restock today, come whatsapp to order your 😽😽Classic Wooden Tray ✅Material kayu tebal ✅Size 39x29x9cm ✅RM39 exclude by hand delivery RM10-50 ikut kawasan KL/Sngor/Nsemb, maaf kami tak post item ini. ✅Berminat? Whatsapp 0196227756 atau click link at Bio 😻😻
✨✨#pinkvintageraya2019 ✨✨ Join restock today...whatsapp now 😽😽✅Cutlery House with drawer...✅solid wooden material size 25cm x 25cm x 16.5cm tall ✅RM89 exclude postage add RM30 sem / RM40 ss (berat dan besar) ✅whatsapp 0196227756 atau click whatsapp link at Bio untuk pembelian, stok terhad!
#pinkvintageraya2019 ✨✨ Join restock today...whatsapp now 😽😽Cutlery Couverts New Design. 🌸Wooden material with glass cover. 🌸Ada laci bertombol. 🌸RM99...hanya untuk KL/Selangor/NSembilan, because we dont post this item. 🌸add delivery RM10-50 ikut kawasan. 🌸Berminat? Simply click whatsapp link at Bio or Whatsapp 0196227756