Pink Vintage Ent

Pink Vintage Ent Follow

🏡deco store - SSM registered
👍COD KL/Sgor/N.Semb
💟serious buyer 📲 whatsapp 0192777756 OR 0196227756

http://www.wasap.my/+60196227756

45,572 Followers  7,338 Follow

Share Share Share

Siapa cakap Baby Girl takleh harap...hari ni parcels girl yang uruskan...sebab abam Boi tengah sibuk menyanyi jadi kalau sound ON boleh dengar suara abang NingBoizura hihi...semoga ceria pagi anda hari ni...talian whatsapp 0196227756 dibuka seperti biasa sudah pasti 😻😻 #pinkvintagehomeParcel #pinkvintagehomePoslaju
Selamat pagi vintage lovers yang dihormati...dah sarapan belum? Disebabkan abang kita kaki gaduh..tak rugi kita beralah kan..tapi kalau selalu beralah pun geram jugak kan kan...lega sikit dada ni bila dapat meluahkan...semoga pagi anda dimulakan dengan lancar tanpa persengketaan 😽😽 talian dibuka seperti biasa...bagaikan lori beg telah terbalik..macam-macam jenis bag ada, pelbagai warna ❤️💚💜💙💛💓kepada yang berminat whatsapp 0196227756 atau click link at Bio ya... silakan ✨✨😻😻 #babygirladikboi #boboijunior
Khas kepada peminat yellowww 💛 Picnic Bag, ✅BIG size 40cm x 28 cm ✅Material plastic ✅RM49 each exclude postage add RM10 sem / RM15 ss. ✅whatsapp 0196227756 now or click whatsspp link at Bio 😻😻
Khas kepada peminat yellowww 💛 Picnic Bag, ✅BIG size 40cm x 28 cm ✅Material plastic ✅RM49 each exclude postage add RM10 sem / RM15 ss. ✅whatsapp 0196227756 now or click whatsspp link at Bio 😻😻
🔥🔥NEW HOT ITEM...GRAB THE PROMO PRICE NOW YA. Beg Rotan Zaman Dolu-dolu. ✅Klasik ✅bentuk bujur ✅Saiz 33cm panjang x 23 cm lebar x 19 cm tinggi ✅RM49 only (promo price, biasa RM69) exclude postage add RM10 sem / RM15 ✅untuk pembelian, whatsapp 0196227756 atau click whatsapp link at Bio 😻😻
🔥🔥NEW HOT ITEM...GRAB THE PROMO PRICE NOW YA...Beg Rotan Zaman Dolu-dolu. ✅Klasik ✅bentuk segi ✅Saiz 29cm panjang x 13cm lebar x 18 cm tinggi ✅RM49 only (promo price, biasal RM69) exclude postage add RM10 sem / RM15 ✅untuk pembelian, whatsapp 0196227756 atau click whatsapp link at bio 😻😻
Khas kepada peminat hijau 💚Fresh Green Picnic Bag, ✅BIG size 40cm x 28 cm (gambar nampak kecil tapi saiz sebenarnya besar) ✅Material plastic ✅RM49 each exclude postage add RM10 sem / RM15 ss. ✅whatsapp 0196227756 now or click whatsspp link at Bio 😻😻
Khas kepada peminat biru 💙 Sky Blue Picnic Bag, ✅BIG size 40cm x 28 cm (gambar nampak kecil tapi saiz sebenarnya besar) ✅Material plastic ✅RM49 each exclude postage add RM10 sem / RM15 ss. ✅whatsapp 0196227756 now or click whatsspp link at Bio 😻😻
Khas kepada peminat purple 💜Purple White Picnic Bag, ✅BIG size 41cm x 28 cm ✅Material plastic ✅RM49 each exclude postage add RM10 sem / RM15 ss. ✅whatsapp 0196227756 now or click whatsspp link at Bio 😻😻
Khas kepada peminat pinkkkkkk 💕Pink White Picnic Bag, ✅BIG size 41cm x 28 cm ✅Material plastic ✅RM49 each exclude postage add RM10 sem / RM15 ss. ✅whatsapp 0196227756 now or click whatsspp link at Bio 😻😻
Khas kepada peminat biru 💙 Picnic Bag, ✅BIG size 40cm x 28 cm ✅Material plastic ✅RM49 each exclude postage add RM10 sem / RM15 ss. ✅whatsapp 0196227756 now or click whatsspp link at Bio 😻😻
Khas kepada peminat merah ❤️ Picnic Bag, ✅BIG size 40cm x 28 cm ✅Material plastic ✅RM49 each exclude postage add RM10 sem / RM15 ss. ✅whatsapp 0196227756 now or click whatsspp link at Bio 😻😻