Pink Vintage Ent

Pink Vintage Ent Follow

🏡deco store - SSM registered
👍COD KL/Sgor/N.Semb
💟serious buyer 📲 whatsapp 0192777756 OR 0196227756

http://www.wasap.my/+60196227756

45,027 Followers  7,356 Follow

Share Share Share

Happy Thursday 😻😻seperti biasa delivery diteruskan.... #pinkvintagehomeCOD
Delivery semalam ke sini...😻😻terpikir tiba-tiba bestnya kalau Boi dapat masuk TV, dapat watak pak pacak pegang tombak pun jadikla kan..cukup untuk nenek cerita satu kampung Boi masuk TV 🙏🙏🤣🤣Selamat pagi semua semoga ceria-ceria hari kita...Boi sebenarnyaaaaa he he nantilah Boi ceghiter... kepada yang nak buat pembelian sila sila whatsapp now now now talian dibuka, boleh click whatsapp link at Bio atau whatsapp 0196227756 ✨✨😻😻 #pinkvintagehomeCOD
Ramai suka ready stock, maka Boi memahaminya 😻😻 dan jangan lepaskan Promo Price untuk siapa yang belum dapatkan tissue stand Best Seller ni✨✨
.

Wooden Tissue Stand in WHITE atau GREY 🌸RM39 each exclude postage add RM15 sem / RM20 ss. 🌸Berminat? Simply click whatsapp link at Bio or whatsapp Boi 0196227756 untuk pembelian!
Ramai suka ready stock, maka Boi memahaminya 😻😻 dan jangan lepaskan Promo Price untuk siapa yang belum dapatkan tissue stand Best Seller ni✨✨
.

Wooden Tissue Stand in WHITE 🌸RM39 each exclude postage add RM15 sem / RM20 ss. 🌸Berminat? Simply click whatsapp link at Bio or whatsapp Boi 0196227756 untuk pembelian!
Ramai suka ready stock, maka Boi memahaminya 😻😻 dan jangan lepaskan Promo Price untuk siapa yang belum dapatkan karpet Best Seller ni✨✨
.
Anti Slip Carpet! ✅Corak abstrack! ✅Sesuai di dapur, di ruang makan, koridor panjang ✅Anti slip di bawah, jadi karpet tak gerak. Sesuai kalau ada anak kecil lari. ✅Size panjang 50cm x 150cm ✅Berpatutan dan berbaloi. 📢📢 PROMO 
TAKE 2 PCS FOR ONLY RM88 exclude postage add RM15 sem / RM20 ss 🛒 ✅Klik whatsapp link at Bio.

TAKE ONE pcs for RM45 each exclude postage add RM10sem/RM20ss... Lihat banyak lagi koleksi karpet di  #pinkvintagehomecarpet
Ramai suka ready stock, maka Boi memahaminya 😻😻 dan jangan lepaskan Promo Price untuk siapa yang belum dapatkan karpet Best Seller ni✨✨
.
Anti Slip Carpet! ✅Corak abstrack! ✅Sesuai di dapur, di ruang makan, koridor panjang ✅Anti slip di bawah, jadi karpet tak gerak. Sesuai kalau ada anak kecil lari. ✅Size panjang 50cm x 150cm ✅Berpatutan dan berbaloi. 📢📢 PROMO 
TAKE 2 PCS FOR ONLY RM88 exclude postage add RM15 sem / RM20 ss 🛒 ✅Klik whatsapp link at Bio.

TAKE ONE pcs for RM45 each exclude postage add RM10sem/RM20ss... Lihat banyak lagi koleksi karpet di  #pinkvintagehomecarpet
✨✨Penghantaran DEPAN PINTU Rak Kayu BESTSELLER kami diteruskan... jika berminat sila hubungi Boi sekarang ya😻😻 Whatsapp link at Bio atau whatsapp 0196227756 NOW
1) Rak 2-tier ~ RM45 ✅
2) Rak 3-tier ~ RM45 ✅
3) Rak buku ~ RM120 ✅
4) Spice Rack ~ RM45✅
5) Little House ~ RM45✅
6) Cottage Table ~ RM180✅
7) Cottage Trolley ~ RM190✅
#pinkvintagehomeFURNITURE #pinkvintagehomeCOD :--MAAF KAMI TAK POST ITEM INI...hanya by hand sekitar KL/Selangor/NS dengan caj serendah RM10-RM50 ikut kawasan.
Setelah lama bercuti...izinkan Boi ucap SELAMAT PAGI 😻😻🇲🇾🇲🇾😻😻🇲🇾🇲🇾 semoga bersemangat kita kembali bertugas pada hari ini, di tanahair kita tercinta ini. September bulan Hari Malaysia, semoga kita syukuri segala yang ada di depan mata...kepada yang order terima kasih banyak-banyak Boi uruskan item setiap satunya...kalau ada apa-apa nak tanya, just whatsapp and kuis misai Boi jer...Love you... #september #sayangimalaysiaku
Boi nak restock ni banyak-banyak 😻😻siapa berminat whatsapp NOW ya...click link at Bio! ✅ Rak 3 tingkat pelbagai guna ✅ swipe gambar sebelah untuk contoh kegunaannya di dapur, di bilik atau di balkoni ✅size 65cmtallx17cmx29cm ✅material kayu, siap pasang! ✅RM45 exclude delivery ke KL/SGOR/N.SEMB dengan caj serendah RM10-50 ikut tempat ya. ✅Untuk pembelian mudah, click je whatsapp link at Bio atau whatsapp 0196227756. Banyak lagi pilihan perabut di #pinkvintagehomeFurniture #pinkvintagehomecod
NEW ITEM....✅ Balang comel (orange) ✅Material kaca ✅Praktikal nampak barang di dalam ✅ Kedap udara ✅ Ada DUA size ✅Size KECIL 14cm tinggi x 7.5cm diameter, RM29 each exclude postage add RM15 sem / RM20 ss. ✅ Size BESAR 17cm tinggi x 10cm diameter, RM39 each exclude postage add RM20 sem ✅ Untuk KL/Sgor/NS we do by hand delivery! ✅Few units available, limited item! ✅Whatsapp Boi 0196227756 now 😻😻✨✨or simply click whatsapp link at Bio
NEW ITEM....✅ Balang comel (orange) ✅Material kaca ✅Praktikal nampak barang di dalam ✅ Kedap udara ✅ Ada DUA size ✅Size KECIL 14cm tinggi x 7.5cm diameter, RM29 each exclude postage add RM15 sem / RM20 ss. ✅ Size BESAR 17cm tinggi x 10cm diameter, RM39 each exclude postage add RM20 sem ✅ Untuk KL/Sgor/NS we do by hand delivery! ✅Few units available, limited item! ✅Whatsapp Boi 0196227756 now 😻😻✨✨or simply click whatsapp link at Bio
NEW ITEM....✅ Balang comel (pastel pink) ✅Material kaca ✅Praktikal nampak barang di dalam ✅ Kedap udara ✅ Ada DUA size ✅Size KECIL 14cm tinggi x 7.5cm diameter, RM29 each exclude postage add RM15 sem / RM20 ss. ✅ Size BESAR 17cm tinggi x 10cm diameter, RM39 each exclude postage add RM20 sem ✅ Untuk KL/Sgor/NS we do by hand delivery! ✅Few units available, limited item! ✅Whatsapp Boi 0196227756 now 😻😻✨✨or simply click whatsapp link at Bio