Pink Vintage Ent

Pink Vintage Ent Follow

🏡deco store - SSM registered
👍COD KL/Sgor/N.Semb
💟serious buyer 📲 whatsapp 0196227756

http://www.wasap.my/+60196227756

44,214 Followers  7,381 Follow

Share Share Share

Maaf Boi bagi belakang...QC seperti biasa sebelum pengeposan hari ini 😽😽kepada followers baru selamat datang Boi ucapkan...maka Boi akan up gambar-gambar yang readystock ok tak? Ke tak ok? Hehehee ceriakan hari anda ❤️❤️sama ada anda penyokong France atau Croatia.... 😹😹 mujur Boi sokong France sebab ? Misai antena Boi ada terjongkit sikit semalam macam eiffel tower terus Boi dapat firasat aaah pilih France lah 😽😽sebab tu lah we have to believe in our face and body ya? (Biarlah apa orang nak kata)🙏🙏🙊🙊tata......
Salam Ahad....izinkan Boi kongsikan 🍃🌿 #greenhome tips ! Semoga bermanfaat 😻😻 #pinkvintagehomeRANDOM
Cak....ada tak yang rindukan lembaran cerpen Boi.....Syawal dah tiba ke penghujungnya semoga manis pengakhirannya buat semua yang meraikannya....Boi pun ada pengalaman manis tak manis laa sepanjang “percutian” Boi selama seminggu ni....nanti Boi cerpenkan 😫😫 dan hari ni Boi kembali bertugas 🤗🤗tak sabar rasanya nak kata Boi ni workaholic takla jugak...nak tapi lebih kepada decoholic..haha kepada yang tertunggu nak beli barang tak dapat minggu lepas, now Boi back in business ya 😽😽❤️❤️whatsapp 0196227756 to order or click link at Bio!
Salam Sabtu dan selamat pagi tak pagi lah....izinkan Boi kembali bersiaran selepas bercuti...😽😽talian dibuka seperti biasa ya, boleh rujuk gambar sebelum atau rujuk hashtags #pinkvintagehomeFURNITURE #pinkvintagehomeCARPET untuk sebarang order ❤️❤️
Salam Sabtu dan selamat pagi tak pagi lah....izinkan Boi kembali bersiaran selepas bercuti...😽😽talian dibuka seperti biasa ya, boleh rujuk gambar sebelum atau rujuk hashtags #pinkvintagehomeFURNITURE #pinkvintagehomeCARPET untuk sebarang order ❤️❤️
✨✨WE ARE CLOSED FROM 7th-13th JULY ✨✨Terima kasih kepada semua yang sempat buat pembelian atau COD atau ini 🤗🤗 maka diumumkan Boi telah mula bercuti.... kasiklah chance Boi rileks eh barang kali dalam seminggu...boleh ker..? Harap boleh diizinkan semua... submission borang cuti Boi pun dah diluluskan oleh ahli panel.. itu yang berani nak umumkan ni.....sebarang order boleh tunggu dulu atau standby list siap-siap ya.. nanti Boi balik.. kita bersua semula.... 😽😽Boi pun taktau lagi ni nak ke mana... biar Boi siap beg ni dulu.... yang penting luggage ready ye dok?? Love, Boi JR ❤️❤️❤️❤️
Tambah satu lagi inspirasi baru dalam koleksi gambar di #pinkvintagehomeBeautiful ... biarlah gambar menceritakan segalanya.. kemas tersusun, bersama cottage table... ❤️❤️ —- Cottage Table ✅dua laci, empat kaki, wooden material. ✅Size: panjang 90cm x lebar 39cm x tinggi 74cm. ✅Masih harga promo RM180 (Usual RM220) tak termasuk penghantaran sekitar KL/Selangor terus ke rumah anda. ✅Caj sekitar RM10-50 ikut tempat. ✅Whatsapp 0196227756 untuk pembelian atau click whatsapp link at Bio. ✅Berikan alamat untuk ketahui caj delivery.  #pinkvintagehomeFURNITURE #pinkvintagehomeCOD #pinkvintagehomeWHITE
Izinkan Boi buat pengumuman ya 📡... pengeposan terakhir adalah Jumaat ini 6 Julai. Jadi sebarang pembelian sila lakukan pembayaran segera ya dan Boi uruskan order anda. Love, Boi Jr ❤️❤️
Perjalanan diteruskan ....COD seperti biasa hari ini. Terima kasih vintage lovers yang membeli perabot hari ini 💞 talian dibuka untuk pembelian ya. Click link whatsapp at Bio sekarang. #pinkvintagehomeCOD
Izinkan Boi menulis cerpen pendek saja ya hari ni, sebab nanti Boi banyk berkata-kata dikata mak tiri monster Boi bebel......bebel bebel😫😫apa salahnya ni....Boi meluahkan...salah ke....daripada Boi simpan dalam... baik Boi ceghiter semua itu......yang benornya kalau penulis skrip drama boleh faham apa Boi bebel memang dah boleh buat drama berepisod kat stesen tv..ok takpalah nanti Boi ceghiter lagi...Salam Selasa buat semua...kisah burung gagak biarlah antara Boi dan burung gagak saja tahu 🙊🙊 Take care ya semua...walau di mana anda berada.. talian dibuka untuk pembelian seperti biasa. Love, Boi JR ❤️❤️ #boboijunior
Hari ini izinkan Boi kongsi inspirasi seterusnya..... daripada vintage lover @didiyanaehsan ...sebelum Boi pengsan 7 kali merenung kotak bertingkat tu sempat Boi renungkan wooden Little House di belakang tuuu.....penuhnya minyak wangi...segannya Boi nak berdiri sebelah takut Boi takda bau apa-apa cuma bau fishy fishy sikit lepas Boi makan 🙊🙊...... #pinkvintagehomeBEAUTIFUL ... item ini available ya, ready stock! Harga dan info di sebelah 🌸
Morningggg!!!!☀️🌈 ready stock item yang Boi ada ni!  Little House, white wooden material. 🌸You can put as display on the table or hang it on the wall. 🌸Size appx 70cm x 52cm x 6cm. 🌸Promotional price RM45 only! Exclude delivery, add RM10-RM50 depending on your area within KL/Selangor/N.Sembilan. 🌸Simply click whatsapp link at bio or whatsapp 0196227756 untuk pembelian! ❤️❤️ #pinkvintagehomeFURNITURE