Latifah Bee

Latifah Bee Follow

Blogger πŸ‘‰ puanbee.com πŸ‘‰πŸΏπŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ All about lifestyle & Family
Email : puanbeedotcom@gmail.com
πŸ‘‰ Do review , collaborations πŸ’ͺ🀳

http://puanbee.com/review-mamteen-makanan-tambahan-untuk-ibu-sedang-hamil-ikhtiar-hamil-dan-menyusu/

2,067 Followers  1,242 Follow

Share Share Share

mesin jammed 
#mesinjahit #yamata #sewing #blogger
Tapai pulut .. sini susah nak dpt kena lah buat sendiri 😍
Laparr.. pukul 4 dah tak boleh tidur .. gigil .. apa lagi suruh suami belikan roti canai πŸ˜‚
Hati2 bloggers 😊

#Repost @gushcloud_my(@repost_via_instant)Dear influencers, 
we have received news that someone is reaching out to you by the name of Irene Fong and is offering you concert tickets with remuneration. This person is using a Hotmail email address and claims to be from Gushcloud. She is NOT from Gushcloud. We are looking into this matter and we urge everyone who has been contacted by her or any other sham accounts to report this to us immediately. Thank you!
Assalamualaikum dan hai semua , jadi saya dah cuba tablet Mamteen ni. Mamteen adalah makanan tambahan untuk ibu sedang hamil , ibu yang berikhtiar untuk hamil , ibu yang menyusu anak dan wanita yang mengalamai masaalah haid tidak teratur.

Nak lah share disini. Saya cuba amalkan tablet Mamteen selama lebih kurang 2 minggu dah. Sekarang ni kandungan saya 18 minggu , dalam 16 minggu macam tu selalu kurang cergas lah banyak tidur. Tidur siang untuk ibu mengandung bukan tak bagus. Tapi habis la jadual semua lari ye. Masak untuk anak tu tugas nombor 1 pun tak dapat buat dengan betul. Tapi allhamdulillah sejak akhir-akhir ni sihat sangat pula rasa badan ni. Boleh jahit baju sehari 2 pasang lagi tu. Bisnes online emas sentiasa jalan.  Allhamdulillah sangat sebab dah sihat. Nikmat tau. Sekarang dengan bangga boleh cakap lah tak ada alahan apa-apa.

Kalau ibu ibu nak cuba , boleh baca info tentang #mamteen dulu link dekat BIO

#Mamteen #IbuHamilKekalRemaja #MommyToBe  #6MonthPregyy #Mengandung6Bulan #SentiasCergas #Review #MakananTamabahanBuatIbu
Assalamualaikum .. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #kids #school #sekolah #tema #harikanakkanak #HariKanakKanak2017
Baju .. kimonooo .. #ditty #dittymalaysia
Ehem2 tak boleh la kalau tak upload di ig ni buat kenangan .. Cover / bag periuk noxxa

Nak pergi duk hotel balik kampunh ke usung je kan senang .. Bergaya nya cik noxxa itu .. nak tempah ? bolej aje .. whatsapp le akk 011-32095406 
#periuknoxxa #coverperiuk #noxxa #bagperiuk #portablenoxxabag
Abang syamim ..
lawak budak ni kira .. geram pun ade .. πŸ˜‚
Betadine Feminim Wash Review di Blog http://puanbee.com .
Puanbee.com support kempen kesedaran payudara maka dengan itu puanbee menyertai Betadine menyebarkan kesedaran tentantang kanser payudara. .
Betadine adalah pencuci wanita yang di rumuskan khas tanpa sebarang bahan kimia berbahaya. Malah ia nya juga di datangkan dengan prebiotik yang sangat baik untik kesihatan Vagina wanita 😁
.
Dapatkan Betadine Feminim Wash foam di Watson dan  dari pembelian 2 botol , RM1 akan  sumbangkan kepada MAKNA.
.
#breakthesilence  #MAKNA #KANSERPAYUDARA #BloggerMy  #Review
Dua pupu ..