latifah bee

latifah bee Follow

Nama : Latifah bee
Umur : 33 tahun
Alamat : Petaling Jaya
Anak : 4 orang
Pekerjaan : Menulis blog & jahit baju
Email : puanbeedotcom@gmail.com

http://puanbee.com/

2,033 Followers  1,160 Follow

Share Share Share

Hasil kerja cik una ,  okay la  dia nak letak dekat tudung dia katanya .. layannn
Allhamdulillah dapat rasa popia vietnam Cik Miera Edora ni sedap nyaaaa .. nak tunggu hakaq buat memang kelaut .. sedap2 nanti kita cod  lagi ..
.
kuah buat sendiri , pedas2 manja manis 
terasa bijan di tabur tu 
udang sekor dlm popia mau tk sedap 
syamim celup jari jilat kuah nya tu .. walaupun pedas .. tp sedap sgt gak nya .
tak pandai sgt puji tp memang kena dgn selera 😍

Nak cod area petaling jaya pm cik miera  lah ye .. order banyak kata dia .. Dah ada org dekat boleh buat memang best lah #popiavietnam
Baju raya pertama mak 😂 .
Mak request baju ni pepas tengok kakak pakai .. @zulis  yg kita buat di studio dulu .. 😀😀😀
buang tebiat
Baju erin malek  depa kata , tapi sikit2 macam princess kurung je ni .. .
tak dapat cuti la 😅😂
.
#tailormade  #kurungmoden #sayajahit
Memang , kalau pergi makan sekeluarga takdr pun gambar elok utk di jadikan kenangan 🙂❤️ #sushiking
yeay tuntut hadiah kemenangan .. masuk saja je nak support mana tau ada rezeki menang .. voucher sushi king RM150 youu .. .
i ❤️ sushi king @sushikingmalaysia  @neeza02  terima kasih banyakk .. jom p mencekik .. 🤗🤗🤗
.
#blogger  #giveaway #lifestyle
Tips persediaan mengurut bayi .
1 : Pilih masa apabila bayi anda tidak tidur dan sedar sepenuhnya, tidak terlalu lapar atau terlalu kenyang
.
2 : Pastikan bilik hangat dan lampu tidak terlalu terang
.
3 : Pastikan semua keperluan anda ada tersedia: minyak YU YEE CAP LIMAU , tuala, lampin yang bersih dan pakaian
.
4 : Basuh tangan anda dan tanggalkan barang kemas
.
5 : Gunakan tempat yang selamat dan selesa untuk melakukan urutan dan baringkan bayi dalam kedudukan yang membolehkan dia melihat wajah anda dengan jelas
.
6 : Sebelum bermula, luangkan sedikit masa untuk menenangkan fikiran dengan menarik nafas yang dalam beberapa kali - ini turut boleh membantu bayi anda berasa tenang
.
#yuyeeoil  #yuyeehalal  #yuyeecaplimau  #urutbayi #tips #parenthood  #momlife
Baju erin malek dalam proses pembikinan , hari ni hujan .. memang best kalau membute tapi ai pilih melakar pola 😍😍😍
.
.
hari ni terfikir takde tokey besar nak taja kain ke ? utk review , akk buat baju cantik2 tag2 tokey kain .. kalau jakel lah yg taja .. vaaa seronok bekarya , seronok tengok ig mat saleh , diorang ada tau servis review kain 😅😍
.
#review #blogger #jakel #lifestyle #sewingblogger  #raya
keriangan dalam sebuah bekas #walls
Hari pertama menyahut cabaran cukupkan nutrisi , saya selalu skip makan , makan juga tapi tak menentu waktu .. ikut dan kalau lapar , sarapan memang tak lah .. biasa nya jam 4 ke atas baru rasa lapar ..
.
Jadi kak Raihanah Ahmad cadangkan saya ambik produk shaklee yg mengenyangkan dan mencukupkan nutrisi harian. .
.
Target booster tenaga jd cargas dan kalau boleh .. kalau boleh ada inci loss .. kalau takde tak apa .. yg penting target nak badan sihat cergas .. .
.
Semalam dalam pantang  dulu memang ambil set shaklee dan tenaga waktu tu super best .. pastu lama2 dah tak ada apa2 vitamin badan jadi lemau .. makan pun skip2 , yg tak skip nescafe ajee ❤️❤️❤️❤️ .
.
Saya tak jual , nak beli atau nasihat pemakanan boleh hubungi :
.
Raihanah 0122195919
.
#review #sponsorpost #testsendiri #blogger #lifestyle #sihat #puanbeedotcom
kelepet duit tak tahan tu 😂😂😂
.
#suamiisteri