Latifah Bee

Latifah Bee Follow

Blogger πŸ‘‰ puanbee.com πŸ‘‰πŸΏπŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ All about lifestyle & Family
Email : puanbeedotcom@gmail.com
πŸ‘‰ Do review , collaborations πŸ’ͺ🀳

https://puanbee.com/baby-balm-tok-syed-pilihan-baby-balm-untuk-bayi-dan-seisi-keluarga/

2,054 Followers  1,251 Follow

Share Share Share

Nak tido dah .. siap buat ucapan slamat malam .. tp golek kiri golek kanan lapar pula .. nak makan nasi tak selera .. call somi suruh beli burger aje.. .

tau2 anak mai bg tau .. cik ain bagi kuih kat ibu .. rajin cik ain ko ni malam2 buat kuih 
wAaaaaaa rezeki jangan di tolak . jom makan dulu.
Baru je merengek kat suami suruh buat meja untuk mesin jahit tepi .. guna papan terpakai je.. lekat di dinding 
terus jahitkan sarung dia .. siap dengan poket letak barang2 .. hee .. selama ni tumpang letak atas meja makan ..nak makan atas meja letak lauk pun susah 
ni lah dia orang tak reti duduk diam .. hang pandang aku .. aku pandang hang .. boring cari lah kerja 😚

nasib la suami jenis pandai buat kerja2 ni semua ..
rezeki sungguh ..petang2 ..jiran hantar .. tp dia memang ambik order jugak kalau org nam tempah banyak3 .. .. allhamdulillah 
nak tempah order dengan ilah +60196766351
Datang lagi makanan ... saje je depa ni nak kak bee gemuk hahahahaha .. popia basah dgn popia goreng .. sedapppp 
nak ngoder jamuan2 boleh hubunngi cik nani

01137035693 
#damansara #damansaradamai #petalingjaya #deliveryfood  #kuihmuih #jamuan #popiagoreng #popiabasah
Jiran calling suruh p ambik .. apam sedap .. org area damansara nak ngoder boleh roger 
eydalicios - 01111580592 
#damansaradamai  #deliveryfood #makan2 #apampisangsedapsangat #apampisang
ni cik @husnamohdkhair  tengok anak i ada ig πŸ˜‚
dia tau shopping aje .. bagi duit beli barang .. barang apa tak tau lagi . ibu banyak benda nak buat ni kalau larat ...
Sambut tahun baru .. πŸ˜‚ di iringin mercun mercun kuat #kfc ##happynewyear #gongxifachai
Jiran hantar .. jiran syg kat kita .. depa tau paip pecah hari ni. ingatkan akak tak masak le tu ..
.
tapi kita masak jugak mee goreng 1 kuali .. . 
skrg memang masak lebih3 .. sbb ada je jiran rajin hantar makanan.. senang nk balas pinggan πŸ’Ÿ
zoom sikit kuih koci kak lyn .. sapa nak order untuk jamuan hubungi kak lynn naa .. ni memang fav kami2 penduduk damansara .. murah pun murah .. besar pulak tu ..santan lebih +60192960849 - kak lyn .. .
#kuihkoci #deliveryfood  #kuihkocisedap #damansara #petalingjaya
Nyummm .. kucih koci delivery πŸ˜‚
.
sapa nak order untuk jamuan hubungi kak lynn naa .. ni memang fav kami2 penduduk damansara .. murah pun murah .. besar pulak tu ..santan lebih +60192960849 - kak lyn .. .
#kuihkoci #deliveryfood  #kuihkocisedap #damansara #petalingjaya
sup keting + tulang.

delivery lagi ..tak mampu bangun nak masak πŸ˜‚