latifah bee

latifah bee Follow

" Nak jadi orang yang happy selalu ? buat buat lupa perkara yang pernah terjadi " - ye #itusaya
kita teruskan hidup

http://puanbee.com/

2,053 Followers  1,216 Follow

Share Share Share

Syamim dengan bekal nya .. 😍 sejenis syamim ni tak tahan lapar .. dan kebanyakkan makanan di restoran tak sesuai dengan syamim ni. Jadi sebelum keluar rumah ibu sediakan bekal makanan yang memang lengkap dengan nutrisi. Bila perut kenyang dengan makanan sihat .. dan tentu ruang untuk makanan ringan tiada lagi. Jadi syamim akan dapat lebih lagi nutrisi dalam pemakanan nya.
.
.
Bekal Nutrisi yang comel dan berwarna warni ini korang boleh dapatkan secara percuma dengan pembelian 2 pek susu Dumex Dugro 900gram sebarang variasi  Sementara stok masih ada. Promosi berakhir 31 oktober. .
.
#DumexDugroMy #LebihLagiNutrisi
#BloggerMy #MomBlogger #Syamim
kuew tiaw + mee goreng takdak sayur .. mak lupa nak beli .. cadang nak buat bihun sup .. lain jadinya .. bila budak 3 org tu ikut habis terus fokos mak nak beli barang apa .. cait .. .
makan je la apa yg ada .. bukan nak jamu mak mertua acik kau pun .. 😸😸😸
Macam nak tukar style tudung lah .. tak mau aidijuma dah sebab pin tudung selalu hilang .. + nak kena iron 😺😺😺 nak ni lah pulak .. @hijabfortraveller_aidafarizan  walaupun aku tak travel mana2 tp aku bz kalah kan traveller tau .. #momof4 katanya
kalau beli nasi goreng kampung dpt kangkung sikit je kan ? nah masak sendiri letak kangkung banyak2 πŸ€—πŸ€—πŸ€—
Cetusan idea ibu .. simple sangat kot .. hurmm πŸ˜‚ ... ok ke tidak ni .. laila smlm tido meracau2 .. hari ni sejuk sikit lah .. blh la gagah p sekolah .. #bajubendera  #bajubenderamalaysia  #jahitbajubendera
model pau malaysia .. πŸ€—
bubur gandum .. memamg gandum mcm ni ke ? lama tk buat .. slalu buat barli aje ...
ikan keli sambal tumis dan sayur je rini .. πŸ™ƒ
ni sebenarnya tK mau cat tp terkena cat .. terus dpt idea cat ala2 laut konon .. πŸ˜‚
Ada satu bahagian ada sticker pokok ni .. kami cat atas dia .. lepas kering tarik sticker tu nampak la corak ni .. cadang nak letak family quotes atau positif quotes .. nak kena beli marker hitam dulu .. πŸ˜‹
tetiba .. tk plan pun .. sapa suruh conteng dinding .. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ kan semua kena buat kerja
Nasi lemak .. sebab akk lupa masak .. sibuk ngemas .. jd makan nasi petang .. pagi td tapau .. 😁😁😁😁 #daridapurpuanbee