Clarissa Punipun 🇮🇩

Clarissa Punipun 🇮🇩 Follow

❤Cosplay, Piano, IT, Game
💁Japanese-Indian-Chinese mix
✨ASUS ROG & Kurate学園 Ambassador
👯@reoncomics Official
.
💌puni.contact@gmail.com
.
Schedule⬇

https://punipun.com/

181,368 Followers  1,003 Follow

Share Share Share

Good morning 🙈❤✨
Hello everyone~ 💖✨
Tonight I'll do a live streaming on ➡ fb.com/punipun07 ⬅ for some Q&A and Game Session! 😳💖
.
Please write your questions in the comment box and I will try to answer them later at ➡ 8pm (Jakarta time) ⬅ ✨✨✨
.
See you tonight~ (´。• ω •。`) ♡
.
#WeAreROG
#TheChoiceOfChampions
#ROG
#JoinTheRepublic
😚🙈
How's your Saturday? 💕
Yesterday I went for Asus Gaming Launching, which is the affordable yet strong series for your gaming and office usage!
Go check it out~
.
Today I decided to have more rest to let myself recover from flu and coughs 😷
The weather hasn't been friendly lately 😭
Please take care and I wish you great health throughout this bad weather > <
.
#WeAreROG
#TheChoiceOfChampions
#ROG
#JoinTheRepublic
Hello Singapore~ ❤🎉
I will see you all next week at C3 AFA Singapore from Nov 24th to 26th at Suntec 😍✨
.
This will be my 1st coming as AFASG Cosplay Guest after being Moe Moe Kyun ♥ Maid Cafe meido in the past 5 years and so I will bring my merchandise as well~ >///<
.
Super excited to be back to Singapore!
*bear hug* I miss everyone~
See you all very soon ❤✨❤✨
.
#c3afasg #singapore #afasg #cosplay
「 賭けぐるいましょう~? 💜 」
.
Super happy with all the photos from Kakegurui shoot with my beloved friends 😭💕
Can't wait to share with you all! This shoot is very rare because we get to gather friends from Malaysia, Australia, Singapore, and Indonesia all together (all thanks to @soo87 & @kenn_tee wedding!) 🌈
I hope you like it as much as we do ❤❤❤
.
Kakegurui
Jabami Yumeko CN @yingtze 
Kirari Momobami CN @pinkyluxun 
Kaede Manyuda CN @orochi.x
Yumemi Yumemite CN @punipun7
.
Photo by @zozanthonyzoz .
#kakegurui #cosplay
It's a bird! It's a plane! It's Superman 💪✨💕
Siapa yang udah punya Superman di AOV? ✨✨✨
Buat kamu yg sukanya main Hero Tank, bisa nih belajar pakai Superman. Buat ngelindungin aku di lane 😜
.
Mumpung baru rilis biasanya banyak event spesial nih. Langsung aja cek @garenaaovid
.
Aku butuh Superman nih, ada yang mau mabar? 🙈
.
#mainaovadasuperman
#banggamainaov
Monday blues? > <
Mau sesuatu yang bisa cerahin hari kamu? („ಡωಡ„)
Main AOV dapet HP lagi nih! Kali ini AOV & OPPO bakal bagi-bagi OPPO F5 yg eksklusif banget karena belum dijual di pasaran lho! Asik~ jadi yg pertama dapet OPPO F5, gratis lagi! *w*
.
Cukup main Quick atau Ranked Match aja, dan kumpulin potongan puzzlenya, siapa yg paling cepat jadiin puzzlenya dia yg berhak menang! Bakalan ada 2 OPPO F5 dalam satu hari yg bisa kalian menangin ✨✨✨
.
Mau main bareng aku ga tapi nanti OPPO-nya kasih aku ya? #ohok
Just kidding~ :p
.
#mainaovdapatoppof5
#banggamainaov
Otsukaresama Sora no Matsuri Balikpapan ❤🌈✨
Thank you for having me and @matchamei at your city 💖
We are very happy with the warm welcome 😊😊😊
.
I'm sorry for being sick during the event that I couldn't give my 100% 😷😷😷
But meeting every one of you made myself feel better! So, thank you so so so so much 💖💖💖
Hope to be back again!!
.
PS: don't forget to tag our photos together~~~
.
#happy #soranomatsuri #balikpapan #cosplay
Sora no Matsuri @ Ocean Square Balikpapan day 2 as Shouko Nishimiya 💗💗💗
.
My schedule:
12.30 - 15.00 Cosplay Competition Judging
15.00 - 19.00 Free Time (we will probably stay at the merchandise booth to meet everyone > <)
19.00 - 20.00 Winner Announcement
.
Last day at Balikpapan 😭
Despite being sick, Balikpapan has been so nice and friendly towards us! I will miss everyone once we're back TxT
.
#cosplay #shouko #nishimiya #koenokatachi #balikpapan #soranomatsuri
Sora no Matsuri @ Balikpapan Ocean Square day 1 as Futaba Sakura (Persona 5) 💖💖💖
My schedule today:
18.00 - 20.00 Autograph + Photosession
20.00 - 21.00 Meet and Greet at Bangi Kopitiam
.
See you~ 😚💖
.
#cosplay #persona5 #futaba #sakura
WHOA!!! Ada apa ni ditanggal 11 ini? Ada meteor jatuhkah ada gempa bumikah? owo
Ternyata Lazada yang mengguncang bumi ini 😱 karena ditanggal 11-11 ini di @Lazada.id ada diskon besar sampai 85% untuk semua item!!!
.
Gimana ga bikin aku seneng 😊😱💖
Udah gitu belanja sebanyak apapun bakal ada gratis ongkir~
Jadi buat semua yang mau belanja online, gak perlu pikir-pikir lagi, buruan buka aplikasi lazadanya ya, jangan sampai loh ketinggalan dan nyesel!
.
#LazadaMengguncangSemesta #Lazada.id