Purcari Wines

Purcari Wines Follow

Making great wines since 1827. It took us nearly 200 years to get on Instagram | purcari@purcari.md. #Since1827

http://purcari.wine/

10,530 Followers  524 Follow

Share Share Share

#CabernetSauvignon de Purcari, un vin plin de caracter și eleganță. Gustul său rustic te face să fii mai aproape de minunățiile naturii.

#PurcariWines #WineOfMoldova
Dansul ritmat al aromelor vinului Chardonnay de Purcari conferă loc pentru orice tip de distracție! Vă dorim un sfârșit de săptămână frumos și nu uitați, să-l faceți memorabil. Cheers!

#PurcariWines #WineOfMoldova #Since1827
Poveștile de iarnă devin magice și efervescente cu Purcari. Noi știm că vinul spumant este băutura care înnobilează momentele speciale, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Se aprind luminițele, vitrinele fac loc brazilor împodobiți cu globulețe, iar serile devin tot mai splendide și mai lungi. Finețea spumantului Purcari este alegerea perfectă pentru a celebra finalul unui an și bucuria noilor începuturi. Vă dorim sărbători minunate!

#PurcariWines #WineofMoldova #SărbătorideIarnă #Efervescent #top10
Freedom Blend are o poveste frumoasă pentru că e vinul libertății. Este expresia spiritului liber, un cupaj curajos, plin de caracter, din trei soiuri de struguri autohtoni regiunii. Are inima Georgiei, terroir-ul din Moldova și spiritul liber din Ucraina.

#PurcariWines #WineOfMoldova #purcariUcraina
A început săptămâna vinurilor Purcari la Vatra Neamului! 
Vă invităm să degustați vinurile din Colecția Limitată - Maluri de Prut, Vinohora și Freedom Blend împreună cu un sommelier și să vă relaxați într-o atmosferă familiară. Vă așteptăm cu mult drag!

#PurcariWines #WineOfMoldova #saptamanaPurcari
„Plăcerea muncii aduce perfecțiunea acesteia” - Aristotel.
Călătoriile vinului #RoséDePurcari continuă, de data aceasta, în cel mai nordic punct din Noua Zeelandă - Cape Reinga! Alături de echipa @WeGo descoperim cele mai variate și îndepărtate frumuseți ale lumii. Care ar fi următoarea destinație ale lui Alecsander Podolski?

@we.go.expeditions

#PurcariWines #WineOfMoldova #TravelExpedition #wineandtravel #rose #winelover #travel
Veritabilul #CuvéeDePurcari din 100% Fetească Albă vine să vă transpună într-o adevărată călătorie a emoțiilor pure. Culoarea de un galben pai, cu reflexe verzui este înnobilată cu arome fine de mere verzi, faguri de miere și flori de câmp. Este recomandat de către creatorul acestui spumant, Jérôme Barret, să serviți spumantul cu căpșuni, pentru relevarea gustului irezistibil. Serviți cu drag!

#PurcariWines #WineOfMoldova #SparklingWine #Since1827 #whitewine #FeteascăAlbă #igmoldova #winelover
Întâlnim primele zile ale ultimei luni din acest an cu multă voie bună și un vin corpolent și nobil, care prin aromele sale de prune coapte te fac să uiți de toate grijile. Transformă orice zi într-o sărbătoare. Savurează din bucatele ales din vită și legume la grătar împreună cu un pahar de vin #NegruDePurcari. Cheers!

#PurcariWines #ChateauPurcari #Since1827 #instagood #igmoldova #winelover #localsmd #chateau #foodpairing
1 Decembrie este prilej de sărbătoare pentru întreaga suflare românească, este ziua în care cei de pe ambele #MaluriDePrut celebrează Marea Unire de la Alba Iulia, dar și Ziua Națională a României. Vă transmitem tuturor cele mai călduroase felicitări și urări de sănătate, bunăstare și prosperitate! 
Suntem onorați să promovăm valorile românești și să evidențiem diversitatea și, în același timp, tradițiile comune, care stau la baza unității istorice, lingvistice și culturale ale acestui neam. 
La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla! 
La mulți ani, România!

#PurcariWines #RomâniaMare #1Decembrie
Ce-ar fi dacă pentru o zi am renunța la accentul „de București” și am vorbi așa cum ne-au vorbit buneii? Dacă ne-am întoarce în copilărie, pentru poveștile de-atunci și cuvintele rotunde, calde și pline de bunătate? Ca să nu uităm cine suntem și de unde venim. Ca să iubim mai mult. #iubestetiaccentul
Mulțumim @olea_ben pentru că ai combinat vinul #RaraNeagră de Purcari cu o carte de Anais Nin, una dintre cele mai extraordinare scriitoare a tuturor timpurilor. Te rugăm să ne scrii un mesaj în privat pentru a afla cum poți ridica premiul.

Iar concursul #AiCarteAiVin continuă! Postează și tu pe Instagram cartea preferată alături de un vin #Purcari pentru a fi premiat. Facem lectura mai atractivă împreună cu Purcari!

#PurcariWines #WineOfMoldova #AiCarteAiVin #winelover #bookstagram #purcari #booklover