Purcari Wines

Purcari Wines Follow

Making great wines since 1827. It took us nearly 200 years to get on Instagram | purcari@purcari.md. #Since1827

http://purcari.wine/

11,691 Followers  528 Follow

Share Share Share

8 vinuri de Purcari - premiate la cel mai renumit eveniment din lumea vinului, Challenge International du Vin 2019, desfășurat în Bordeaux, Franța. 🥇 
Cinci medalii de aur și trei de argint au completat palmaresul distincțiilor internaționale ale Vinăriei Purcari. 
La acestă competiție au participat peste 5000 de vinuri din 38 de țări și au fost degustate de peste 800 de profesioniști din domeniu, din întreaga lume.

#PurcariWines #WineOfMoldova #since1827 #igwines
Cabernet-Sauvignon de Purcari este un vin deosebit pentru sărbătoarea Paștelui. Culoarea rubinie, gustul specific de fructe de pădure și cu o savoare nobilă, poate completa orice masă pregătită cu dragoste și grijă. Fără îndoială, un Cabernet-Sauvignon de Purcari și un strop de soare primăvăratic, sunt combinația perfectă pentru a ne spune unul altuia un cald: Hristos a înviat!
O nouă etichetă în gama 1827, în ediție limitată - Traminer de Purcari! 🍇
Traminer de Purcari 2018 este un vin alb sec, ca o ploaie de mai. Are o aromă proaspătă de salcâm, dar și de flori de soc, e ușor, proaspăt și memorabil. Își dezvăluie de la bun început aroma deosebită de roze târzii și trece într-un post gust complex, corpolent. Fără îndoială, este un vin dintre cele mai echilibrate, aromate și răcoroase. O bijuterie de cea mai înaltă clasă.

#PurcariWines #WineOfMoldova #since1827 #igwines #traminer
Cuvée de Purcari Rosé Brut a obținut o nouă distincție la Competiția Internațională de Vinuri, Le Mondial du Rosé, cel mai important concurs de vinuri și spumante rosé!

Peste 1300 de vinuri au fost degustate la Cannes, în Franța și doar 30% au obținut medalii.

#PurcariWines #WineOfMoldova #since1827 #igwines #mondialdurose
@montanapelladi, îți mulțumim pentru această combinație primăvăratică dintre Rosé de Purcari și capodopera lui Jonathan Safran Foer. Te rugăm să ne scrii un mesaj în privat pentru a afla cum poți ridica premiul.

Iar concursul #AiCarteAiVin continuă! Postează și tu pe Instagram cartea preferată alături de un vin #Purcari pentru a fi premiat. Facem lectura mai atractivă împreună cu Purcari!

#PurcariWines #WineOfMoldova #AiCarteAiVin #winelover #bookstagram #purcari #booklover
Rosé de Purcari este vinul perfect pentru a fi asociat cu fructe de mare. Le puteți savura la Château Purcari, într-o atmosferă unică, în sânul naturii.

#PurcariWines #WineOfMoldova #since1827 #igwines #ChateauPurcari
Mulțumim, @leanca_bolocan pentru că ai ales să savurezi un pahar de Freedom Blend admirând „Fata cu cercel de perlă” de Jan Vermeer van Delft. O ocazie perfectă pentru a savura două capodopere. Te premiem pentru aceasta cu o sticlă de vin select și te rugăm să ne scrii un mesaj în privat pentru a afla cum poți ridica premiul.

#PurcariWines #WineOfMoldova #InstagramWinner #igmoldova #picoftheday #instagood #ashadetare #winelover #redwine #merlot
Pinot Grigio de Purcari - este ca finețea primăverii: lin, cald, enigmatic. Un vin care îți șoptește frumos povestea sa.
Savurează Pinot Grigio de Purcari acompaniat de bucate bucate alese de fructe de mare, avocado și pește.
#Cheers!

#since1827 #igwines #WineOfMoldova #PurcariWines #ChateauPurcari
Savoarea Rosé-ului de Purcari are o nuanță fină, primăvăratică, mai ales asociat cu un desert delicios.

#PurcariWines #WineOfMoldova #since1827 #igwines #ChateauPurcari
În luna aprilie ne bucurăm de mai mult soare și energie pozitivă. ☀️ Vă așteptăm cu drag la Château Purcari ca să vă delectăm cu cele mai deosebite bucate în inima naturii.
#Purcari

#PurcariWines #WineOfMoldova #since1827 #igwines #ChateauPurcari
Nu poți decide ce vin să alegi? Te tot uiți la tabelul de asocieri ale vinurilor cu diferite feluri de mâncare și te adâncești în confuzie? Ai ales, cu greu, o rețetă pentru cină și acum stai dezorientat în fața rafturilor de vin, din magazin?
Chromo™ Wine de Purcari este primul vin din lume, care-și schimbă culoarea în funcție de temperatura mediului în care se află. Respectiv, ai o singură sticlă de vin și-o singură alegere de succes. Un alb, și-un roșu, într-o singură sticlă! Sună incredibil, nu?
Detalii aici: https://bit.ly/2U6trFz

#PurcariWines #WineOfMoldova #since1827 #igwines #Chromowine
La Château Purcari poți savura atât vinuri selecte, cât și deserturi unice, preparate cu multă dragoste și dăruire, asemenea acestui desert din dovleac, miere, nuci și fructe proaspete.
Ce spumant sau vin de Purcari s-ar potrivi cu acest deliciu?
#PurcariWines #WineOfMoldova #since1827 #igwines #ChateauPurcari