Purcari Wines

Purcari Wines Follow

Making great wines since 1827. It took us nearly 200 years to get on Instagram | purcari@purcari.md. #Since1827

http://purcari.wine/

9,857 Followers  524 Follow

Share Share Share

Mulțumim @denisrusuphoto pentru poza frumoasă ce se încadrează perfect în campania Ai Carte, Ai Vin. Pentru că ai ales să te delectezi cu un Rosé de #Purcari răsfoind o carte de artă, te premiem cu o sticlă de vin! Te rugăm să ne scrii în privat pentru a afla cum poți ridica premiul.
Iar noi continuăm concursul #aicarteaivin! Postează și tu pe Instagram cartea preferată alături de un vin #Purcari pentru a fi premiat. Ne place să facem schimb de idei frumoase.

#PurcariWines #WineOfMoldova #Since1827 #AiCarteAiVin #igmoldova #booklover #roséwine #winelover #winner #igmood #catsofinstagram
Aventura noastră prin lume împreună cu Alecsander Podolski ne-a dus până pe Aleea Baobabilor din Madagascar! Acolo am descoperit că #PinotGrigio de Purcari este o prezență elegantă nu doar la evenimentele selecte, dar și în cele mai legendare locuri! @we.go.expeditions 
#PurcariWines #wineofmoldova #whitewine #pinotgrigio #winelover #travel #travelphotography #igmoldova
În această toamnă, tratăm nostalgia după zilele calde de vară cu un #VinohoraRosé - vinul ce reunește inima zburdalnică italiană și armonia terroir-ului autohton. Perfect pentru a depăna amintiri alături de cei dragi sub mângâierea brizei de octombrie. Să aveți o săptămână însorită! 
#PurcariWines #WineOfMoldova #purcari #winelover #igmoldova #summermood #rosé #vinohora
Cine are carte are și vin. Vinul de Purcari este perfect pentru călătorii imaginare. Ce vin de #Purcari s-ar potrivi cu romanul tău preferat ? Noi am asociat “Casa Inglezi” de Alexandru Bordian cu Maluri de Prut. Dă-ne tag la poza ta cu vin de #Purcari și o carte, iar noi te premiem cu o sticlă de vin din colecția 1827.

#PurcariWines #wineofmoldova #igmoldova #winelover #bookstagram #bookquotes #redwine
#CuvéeExtraBrut este spumantul vedetă al acestui weekend! Simte expresivitatea soiurilor Chardonnay, Pinot Blanc și Pinot Noir care vă vor ademeni să trăiți clipele la o intensitate maximă. Cheers to that!

#PurcariWines #SparklingWine #WineOfMoldova #igmoldova #whitewine #winelover
Culoarea sa rubinie îi subliniază atitudinea viguroasă, iar gustul său plin se manifestă în note de fructe coapte, ciocolată, vanilie și stafide. Delectați-vă cu un #CabernetSauvignon de Purcari, un vin roșu cu caracter puternic. 
#PurcariWines #WineOfMoldova #igmoldova #redwine #foodpairing #autumnmood #autumn #winelovers #since1827
Mulțumim @morariion petru că ai captat finețea vinului Pinot Noir de Purcari, pe care l-ai servit alături de cei dragi ție. Te premiem cu o sticlă de vin și te rugăm să ne scrii în privat pentru a afla cum poți ridica premiul.

#instagramwinner #purcariwines #wineofmoldova #redwine #winelover #igmoldova
În acest weekend am lansat #CuvéeDePurcari Fetească Albă, 100% din struguri autohtoni, ce vine să completeze gama de vinuri spumante Purcari. Mulțumim tuturor pentru apreciere și de asemeni, mulțumim celui care a creat Cuvée de Purcari Fetească Albă, oenologului francez, Jérôme Barret, care a susținut sesiunile de degustare sâmbătă, dar și duminică. Să aveți o săptămână efervescentă!

#purcariwines #wineofmoldova #ziuavinului
Vă așteptăm și astăzi la degustarea noului spumant #CuvéeDePurcari 100% Fetească Albă, alături de creatorul său, Jérôme Barret. Vă garantăm o satisfacție a papilelor gustative, dar și cadouri pentru fiecare. Vă așteptam cu drag!

#purcariwines #wineofmoldova #igmoldova #sparklingwine #ziuavinului
Pentru că e vineri, #Vinohora în Roșu e tocmai potrivită pentru o cină de neuitat. Armonia soiului Rară Neagră și a clasicului Malbec din Argentina fac memorabil orice moment. Totodată, nu uitați că în acest weekend, vă așteptăm la unul dintre cele mai frumoase sărbători naționale - Ziua Vinului. Vă așteptăm la standul Purcari pentru a celebra împreună!

#PurcariWines #WineOfMoldova #foodpairing #redwine #winelover #wineandspirits #picoftheday #localsmd
Vă transmitem căldura spaniolă alături de #Chardonnay de Purcari! Regele vinurilor albe a ajuns să viziteze, de data această, Palatul Regal din Madrid și profită de mult soare și vreme frumoasă. Dar voi, unde ați fi dorit să călătoriți acum?😍 #PurcariWines #igmoldova #WineOfMoldova #travel #localsmd #whitewine #spain #travelphotography
Culoarea sa reprezentativă de un roz accentuat, fiind completată de un buchet floral cu subtile arome de coacăză neagră şi un gust echilibrat, #CuvéeDePurcari este perfect pentru a fi savurat în zilele colorate de toamnă. Sărbătoriți aceste momente speciale alături de cei dragi sufletului vostru!

#PurcariWines #SparklingWine #RoséWine #RoséBrut #flowers #wineofmoldova #winelover #since1827