Purcari Wines

Purcari Wines Follow

Making great wines since 1827. It took us nearly 200 years to get on Instagram | purcari@purcari.md. #Since1827

http://purcari.wine/

12,906 Followers  541 Follow

Share Share Share

#VinCuMine la Budapesta și lasă-te sedus de aerul îmbătător și capodoperele arhitecturale care fac din acest oraș o adevărată operă de artă!
Chardonnay de Purcari este compania perfectă de care ai nevoie pentru a savura din plin orice călătorie.  Mulțumim prietenilor noștri de la @ocartepentrutine!
Împarte cu Purcari clipele tale de fericire utilizând mențiunea #VinCuMine!
Când vrei să alegi un vin potrivit, ai încredere în Vivino! Cea mai populară aplicație din lume dedicată vinurilor, cu peste 37 milioane de utilizatori și 10 Milioane de tipuri de vin. Descoperă excelența vinurilor de Purcari cu aplicația Vivino. Accesibilă pe App Store și Google Play. Savurați!
#VinCuMine și descoperă peisajele maiestuoase a Vik Village, unul dintre cele mai atractive locuri din Islanda. 
Plecând să descoperi lumea, ia cu tine un Cabernet Sauvignon de Purcari pentru a oferi o doză de farmec celor mai deosebite momente, la fel cum o fac prietenii noștri dragi de la O Carte Pentru Tine!
Împarte cu Purcari clipele tale unice utilizând mențiunea #VinCuMine!
Un lucru esențial pentru escapadele tale văratice este buna dispoziție și un spumant extraordinar Cuvée de Purcari Alb Brut!♥️
#VinCuMine la Skaftafell și lasă-te fascinat de frumusețea și puritatea peisajelor islandice!
Un Rosé de Purcari te va acompania în cele mai frumoase destinații și te va inspira să trăiești fiecare moment din plin, la fel cum o fac prietenii noștri dragi de la @ocartepentrutine ❤️
Împarte cu Purcari clipele tale de fericire utilizând mențiunea #VinCuMine!
Rosé de Purcari este vedeta verii. 
Lejer, bine răcit, aromat, acest vin te va surprinde de fiecare dată. Puteti savura acest vin ca aperitiv sau alături de o salată de fructe la finalul unei mese. 
#RoséDePurcari #PurcariWines #Since1827 #WineOfMoldova
Un desert delicios cu fructe de pădure și un pahar răcoros de Cuvée de Purcari Rosé Brut te vor face să savurezi fiecare clipă la maxim ♥️
Traminer de Purcari este creat din viță nobilă – traminer, o bijuterie de cea mai înaltă clasă. Miroase a salcâm, dar și a flori de soc, e ușor, proaspăt și memorabil. Fără îndoială, este un vin dintre cele mai echilibrate, aromate și răcoroase, potrivit pentru vacanțele solare, serile de #VaraÎnRosé și weekend-urile lungi.
#VinCuMine la Skógafoss Waterfall - renumitul monument al naturii, situat la sudul Islandei. Vinurile de Purcari sunt vinuri călătoare, perfecte pentru a fi savurate oriunde în lume. Dacă ai planificată o vacanță, ia vinul cu tine, așa cum îl iau de fiecare dată prietenii noștri de la @ocartepentrutine! Menționează #VinCuMine iar noi, te vom premia cu o altă sticlă de Purcari. 
Călătorește cu Purcari!
Pentru un început de săptămână minunat, răsfață-te cu spumantul Cuvée de Purcari Rosé Brut 🍰
Din marile pasiuni se nasc cele mai frumoase emoții.
Cuvée de Purcari Alb Brut- un spumant excelent, destinat celor mai alese gusturi!☀️
Cuvée de Purcari Rosé Brut - o explozie de arome fructate de citrice, prospețime și savoare! Culoarea roză evocă eleganță, fiind completată de un buchet floral cu arome subtile de coacăză neagră și un gust echilibrat. ❤️