Purcari Wines

Purcari Wines Follow

Making great wines since 1827. It took us nearly 200 years to get on Instagram | purcari@purcari.md. #Purcari1827: http://bit.ly/Purcari

http://winecoin.global/

9,340 Followers  515 Follow

Share Share Share

Mulţumim @diana_ballerini pentru că ai ales să sărbătorești #VaraÎnRosé împreună cu un vin de #Purcari într-o zi călduroasă de vară şi te premiem cu o sticlă de vin pentru aceasta. Te rugăm să ne scrii un mesaj în privat pentru a afla cum poți ridica premiul.

#PurcariWines #RoséWine #summermood #igmoldova #WineOfMoldova #Since1827
#InstagramWinner
Continuăm fraza: Vinul este ...
📖🍷@ocartepentrutine
#PurcariWines #WineOfMoldova #rosewine #booklover #internationalbookloversday #wine #flowers #bookstagram #igmoldova #ashadetare
Îți mulțumim @nanu_andrei pentru această compoziție frumoasă ce evidențiază eleganța vinului roșu #RarăNeagră de Purcari și te premiem cu o sticlă de vin pentru aceasta. Te rugăm să ne scrii un mesaj în privat pentru a afla cum poți ridica premiul.

#PurcariWines #InstagramWinner #RedWine #lavender #summermood #igmoldova #winelover #wine
Proaspete, răcoroase, cu arome fine de fructe exotice și postgust de durată, vinurile #Purcari de soi sunt extraordinare și potrivite pentru serile lungi de vară!

#PurcariWines #Since1827 #rosewine #whitewine #WineOfMoldova #igmoldova #picnictime #localsmd #ashadetare #summermood #fruits #fruitsbasket #authentic #peach #grapes #sunflower #winelover #sunsetlovers
Vara e promiţătoare şi pentru a profita din plin de timp frumos, vă așteptăm cu drag să descoperiţi aromele şi gusturile echilibrate ale vinurilor #Purcari, dar și cele mai alese bucate pregătite cu drag de bucătarii noștri. La #ChâteauPurcari, pe lângă experienţele gastronomice de neuitat, puteți savura și din excursiile captivante ale ghizilor noștri prin galeriile subterane dispuse într-un labirint în formă de cruce de pe vremea vechilor călugări. Descoperă o lume de poveste la #ChâteauPurcari!

#PurcariWines #WineOfMoldova #winery #winelover #winemaker #igmoldova #localsmd #summer #wine #places #moldova #moldovamea
O combinaţie fabuloasă dintre soiul italian Montepulciano și cel autohton, Fetească Neagră, combinat cu un cheesecake clasic, cu mure de pădure, vă aşteaptă la terasa @restaurant_mamico - un loc potrivit pentru a scăpa de arșiță în această seară. 
#WineOfMoldova #PurcariWines #delicious #dessert #cheesecake #rosé
Mulțumim @mihaelacirnov pentru că ai ales să te împarți cu noi cu o asemenea priveliște de-ți taie respirația, în compania vinului #Purcari! Te rugăm să ne scrii un mesaj în privat pentru a afla cum poți ridica premiul.

#PurcariWines #InstagramWinner #WhiteWine #PurcariWorldwide #vacaymood
Mulțumim @emmasubtirelu pentru recomandarea unei cărți demne de citit, din care ai reușit să savurezi plăcerea literaturii alături de gustul suav al vinului #RoséDePurcari! Te rugăm să ne scrii un mesaj în privat pentru a afla cum poți ridica premiul.

#PurcariWines #WineOfMoldova #roséwine #igmoldova #booklover #lavender #bookstagram
Celebrează #VaraÎnRosé în nuanţe de roz delicat și simte aromele subtile de coacăză neagră ale spumantului premium #CuveéDePurcari. Trăieşte adevăratele senzaţii desăvârşite în roz!

#PurcariWines #CuveéDePurcari #RoséBrut #SparklingWine #VaraÎnRosé
Destinaţia în Hawaii a lui Alecsander Podolski împreună cu #RoseDePurcari vine să vă trezească dorinţa arzătoare de a îmbrăţişa marea în toată splendoarea ei, să vă lăsaţi sărutaţi de razele soarelui și spuma apelor albastre. Savurați aceste senzaţii inedite maximă intensitate!

#PurcariWines #PurcariWorldwide #WineOfMoldova #rosé #seaside @we.go.expeditions
Mulţumim @irinaduracov pentru că ai ales să combini gustul suav al vinului #RoséDePurcari cu cel aromat al unui ospăţ bogat în fibre, ce fromează o combinaţie reuşită pentru un sfârşit de zi. Te rugăm să ne scrii un mesaj în privat pentru a afla cum poți ridica premiul.

#PurcariWines #WineOfMoldova #roséwine #localsmd #igmoldova #dinner #fishdish
Cei de la @gastrobar66 cunosc secretele adevăratelor explozii gastronomice! Delectaţi-vă simțurile cu delicioasele aperitive fine combinate cu notele fructate ale vinului de #Purcari, ce combină două soiuri nobile - Fetească Neagră şi Montepulciano!

#FoodPairing #PurcariWines #WineOfMoldova #delicious