Puttom

Puttom Follow

Örnsköldsviks Golfklubb Puttom #puttom

http://puttom.se/medlem

613 Followers  155 Follow

Share Share Share

Julöppet i härligt vinterväder🎅🎄☀️
Puttom söker restauratör 2019

Vi söker en idérik krögare som vill satsa på kvalitet och service och som kan erbjuda dagens lunch och en handfull andra alternativ som passar både till lunch och middag. Restaurangen bör ha fullständiga rättigheter. Utöver restaurangen har vi ett mycket populärt fikaställe där medlemmarna förväntar sig ett varierat utbud av dricka, snacks, och mackor. Det ligger mitt i klubbhusområdet och passeras tre gånger på varje golfrunda.

Golfsäsongen är som mest intensiv under fyra månader, juni-september. Restauratören kan använda lokalerna för exempelvis catering, privata fester och andra arrangemang.
Hyresvillkoren är mycket förmånliga.

Klubben är öppen för nya lösningar för att få till en attraktiv restaurang med nöjda gäster och klubbmedlemmar och ser gärna att vi utvecklar olika typer av paket där mat ingår.
Tävlingar med luncher och middagar är vanliga inslag under säsongen, därför är det viktigt att du som krögare är flexibel och kan anpassa öppettiderna efter klubbens arrangemang.
Restaurangen är en viktig del av helhetsupplevelsen på Puttom och vi ser gärna ett längre samarbete.

Har du tidigare erfarenhet av att driva restaurang är det meriterande då du behöver driva restaurangen i ett eget bolag.

Maila din intresseanmälan till info@puttom.se senast 11 januari, så kontaktar vi dig.
Banpersonalen är iväg på utbildning i Sundsvall denna fredag.
Nu gör vi kväll ute på bana.
Inventering i shopen pågår för fullt. Mycket grejer blir det :)
Idag passade vi på att fräsa det gamla 48 teet på hål 14. Detta är ett prov vi gör för att kunna höja standarden på våra tees. Jämnare tees med fler teeplaceringar är målet. Tee 48 på hål 6 fick samma behandling.
Avtackning av fina Anette med Quiz hos bästa @bruksgodset872 som slutade med seger😀
Denna fina katt saknar sin ägare, den är väldigt gosig och social. Någon som vet var den hör hemma, hör av er till oss!
Imorgon torsdag 18e oktober kör vi igång den stora höstluftningen. Detta innebär att vi kommer flytta flaggorna till provisoriska greener på fairway. Vi stänger ordinarie greener i den följd vi börjar jobba med dom. Altså inte alla på en gång.
Green 16 i höstskrud.
Ett av höstens göromål är att hålla greener och tees rena från löv.