www.qaseyhoney.com - 2011🇲🇾

www.qaseyhoney.com - 2011🇲🇾 Follow

Blogger|Lifestyle|Cooking|Homebaker
event/collab/paidreview
wa/dm/email
FB/youtube - qaseyhoney
@qh_homemade
#resepiqaseyhoney
#youtubeqaseyhoney

https://www.youtube.com/watch?v=fXA7B405I9U&t=4s

6,558 Followers  397 Follow

Share Share Share

#paidreview
QH nak share la sikit tentang kelebihan gula dari @treasuresugarliving nih
maklum la dah usia2 ni kena la ubah n amalkan la pemakanan yg sihat
.
antara kelebihan gula ni ialah:
▶️100% ekstrak tebu
▶️rasa lebih sedap dari gula biasa
▶️kemanisan berpanjangan
▶️kemanisan yang dipertingkatkan dan menambahkan kelazatan
▶️sifar/rendah kalori
▶️pengawalan berat badan
▶️sesuai digunakan untuk #cook #bake #brew
▶️paling penting ianya HALAL
.
untuk sebarang pertanyaan/maklumat/membeli boleh hubungi
@treasuresugarliving
@treasuresugarliving
@treasuresugarliving
.
whatsapp 0126187729
.
.
.
.
.
.
.
#qaseyhoney #foodblogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerlife #bloggerlifestyle #paidreviewmalaysia
#paidreviewig #paidreviewmurah #treasuresugar #treasuresands #treasurelife  #treasureswiss3in1
salam my kesayangan 💕
dah beberapa hari baru la sempat QH nak #unboxing #freegiftbox dari @sajimalaysiaofficial nihh
Alhamdulillah sekali dh bukak kotak...banyaknye dapat
macam2 ade tu haaa..
#stokmakanan tu boleh buat utk 2tahun kot 😅😬
terima kasih team/admin @sajimalaysiaofficial
baik hati memalam hari tu hantar 3box tu ke rumah QH
.
tengok la nanti ape projek yang akan qh buat ngn bahan2 yg ade tu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#qaseyhoney #blogger #foodblogger #bloggerstyle #bloggermalaysia #bloggerlife #bloggerlifestyle #contest #contestgiveaway #foodstock #freegift #freegiftmalaysia #freegiftspecial
baru sempat nak upload
hadiah kontes #brahimsfoodcontest3
terima kasih team/admin @brahimsofficial
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#qaseyhoney #blogger #foodblogger #bloggerstyle #bloggermalaysia #bloggerlife #bloggerlifestyle #contest #contestgiveaway #stokmakanan #foodstock #perencah #spice #instantfood
Wooooooow !!!! I have onboarded with TikTok app, my TikTok ID is @qaseyhoney
I will share my #rotisardinviral #healthyfood journey through TikTok videos! Follow me on TikTok now!
#collaboration @tiktok__malaysia
#projekberbayartiktokmalaysia
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tiktok #tiktokmalaysia #tiktokvideo #qaseyhoney #foodblogger #bloggermalaysia #blogger #bloggerstyle #bloggerlife #rotiviral
#happydiwali 🎆🎆
pic #throwback #jjcm #hanbing
selera korean lak masa ni
xtau nak pilih mne..kita amik la dua2
#thebestseller #bestbingsuintown
#blueberrycheeseshowice #oreosnowice
ramai ke sini sbb nak makan #bingsu tu tau
Wooooooow !!!! I have onboarded with TikTok app, my TikTok ID is @qaseyhoney
I will share my #healthyfood journey through TikTok videos! Follow me on TikTok now!
#collaboration @tiktok__malaysia
#projekberbayartiktokmalaysia
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tiktok #tiktokmalaysia #tiktokvideo #qaseyhoney #foodblogger #bloggermalaysia #blogger #bloggerstyle #bloggerlife
#throwback misi mencari #prop
nahhhh belanja lg
mmg banyak sangat pilihan kali ni
kuar masuk kuar masuk kedai je ritu
jap ke sana jap ke sini
tau2 jer tinggal sorg2 kat situ
yg lain yg ngekor ke sebelah beli air kat guardian 😂
. 
mohonbertabahlayeasemuaterbuntangmatasistengoksemuatu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#qaseyhoney #foodblogger #bloggermalaysia #food #foodporn #foodie #foodgasm #igfood #igfoodie #instagood #instafood #potd #pictureoftheday #kitchenware #plates #bowl #tableware #dinnerware #diningset
#throwback misi mencari #prop
tips nak memilih tu muka kena buat siyes 🧐
baru aura n mood nak membeli tu lebih sikit 😜
kat sini jer sampai 2x bayar tetiba nampak ade lg cantik 😣
rasa tobat nk ke sana lg..seram sejuk beku purse 😬
.
kedai ni di luar CM..kedainya hujung tepi jalan
nth ape signboard kedai tu tak tertengok lak heee
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#qaseyhoney #foodblogger #bloggermalaysia #food #foodporn #foodie #foodgasm #igfood #igfoodie #instagood #instafood #potd #pictureoftheday #kitchenware #plates #bowl #tableware #dinnerware #diningset
#throwback misi mencari #prop
saje cari penyakit 😅
sbb rasa mcm dah lama tak membeli
pestime QH ke sini n tempat ni la yg paling QH elakkan..
tp akhirnya kecundang juga
pompuan ngn pinggan mangkuk mmg tak dpt dipisahkan
ibarat mcm dpt jongkong emas 😜
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#qaseyhoney #foodblogger #bloggermalaysia #food #foodporn #foodie #foodgasm #igfood #igfoodie #instagood #instafood #potd #pictureoftheday #kitchenware #plates #bowl #tableware #dinnerware #diningset
tadaaaa siap #ayamtigarasa
qh masak ni menggunakan perencah tiga rasa dari @brahimsofficial
dh la senang sedap pulak tu
cuma tambahkan ayam @ ikan jerk
rajin sikit ayam tu goreng garing2 #sedap #sedapsangat jadinya
.
resepi boleh tengok kat bideo yg qh dah post kt sebelah ➡️➡️➡️
.
.
.
.
.
#siscuba #brahimsfoodcontest4
sesaje nak meriahkan kontes @brahimsofficial
#brahimscooksnapshootshare
#brahims
#brahimsfood
#brahimsfoodisforsharing
#brahimsmasakmasakmalaysia
.
.
.
.
#qaseyhoney #foodblogger #bloggermalaysia #food #foodporn #foodie #foodgasm #igfood #igfoodie #instagood #instafood #foodphotography #foodoftheday #cooking #icook #lovecooking #masak #resepi #preparedmeals #flatlaystyle
#siscuba #brahimsfoodcontest4
sesaje nak meriahkan kontes @brahimsofficial
ade rezeki lagi QH tak tolak 😁
.
#video #caramasak #ayamtigarasa dr @brahimsofficial
.
.
.
.
.
.
. 
#brahimscooksnapshootshare
#brahims
#brahimsfood
#brahimsfoodisforsharing
#brahimsmasakmasakmalaysia
.
.
.
jangan lupa utk SUBSCRIBE youtube channel QH yea
senang je nak cari taip 👩‍💻 qaseyhoney
terima kasih semua
#youtubeqaseyhoney
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#qaseyhoney #foodblogger #bloggermalaysia #food #foodporn #foodie #foodgasm #igfood #igfoodie #instafood #foodshare #cooking #icook #resepi #videooftheday #video #homecook #cookingvideo #carasaya
tumpang lalu 😜😉
#siscuba #brahimsfoodcontest4
sesaje nak meriahkan kontes @brahimsofficial
ade rezeki lagi QH tak tolak 😁
sbb dh jatuh cinta ngn produk dr brahmi's ni
waktu2 kritikal cmni amat memerlukannya
sbb minggu ni jadual QH padat gilerrr
.
.
.
.
.
.
. 
#brahimscooksnapshootshare
#brahims
#brahimsfood
#brahimsfoodisforsharing
#brahimsmasakmasakmalaysia
.
.
.
.
#qaseyhoney #foodblogger #bloggermalaysia #food #foodporn #foodie #foodgasm #igfood #igfoodie #instagood #instafood #foodphotography #foodoftheday #cooking #icook #lovecooking #masak #resepi #preparedmeals #flatlaystyle