Qayla Creative

Qayla Creative Follow

📍 Perak 🇲🇾
🎀 Dreamcatchers, Decorative Lights, Tapestry
🌈 Share & tag #qayladreamcatchers
🔖 Price EXCLUDING RM7 postage
📲 WHATSAPP +60175967454

https://m.facebook.com/qaylacreative/

566 Followers  499 Follow

Share Share Share

Berkobar-kobar nak mula balik buat dreamcatchers. Walaupun jari luka. Walaupun. 👌💪 #aqilahslaa #qayladreamcatchers
I miss doing my favourite thing... 😔🍃 #qayladreamcatchers
I hope it's not too late to wish all of you SELAMAT HARI RAYA EIDULFITR MAAF ZAHIR & BATIN! 😘💕
Jangan lupa niat puasa, baca doa tidur. Good night... Sleep tight, sweet dreams! 😴💤 #aqilahslaa #qayladreamcatchers
Selamat berpuasa semuanya!
Kalau dah puasa tu, solat janganlah tinggal. Kalau dah terawih tu, al-Quran pun mesti baca juga. Begitu jugalah amalan sunat lainnya. Semoga Ramadhan kali ini mendidik kita jadi jauh lebih baik daripada sebelumnya. Buat yang terbaik, jadi yang terbaik. InsyaAllah, ameen! #ramadhankareem ❤💐 @Regrann from @thetarbiyyah -  Mengaku je la.

#TagSahabatKita - #regrann
Dari Aloq Setaq pi Changlun,
Pulun Kedah Pulun!!!
-
Mak Cun asai dari Kodiang,
Malam ni kami harap Kedah yang menang!

P/s:- Standard size sunflower dreamcatcher RM19 (8cm diameter) pun menepati tema tau! 🔰⚽🏆💪👏 #qayladreamcatchers #hijaukuning #pulunkedahpulun #finalpialafa2017
A RM30 three tier all white vintage dreamcatcher right there! Standard ring size (8cm diameter) with a combination of small rings. Perfect for bedroom decor because it's quite large for car decor. Whatsapp 0175967454 to place your order. Thank you!

P/s:- It's Friday, so don't forget to recite al-Kahf! ❤ #qayladreamcatchers
I really love what I'm doing. Keep calm and be creative! 💞

How about you? 😊

#qayladreamcatchers
Beruntung dapat customers semua bagi feedbacks macam ni. Alhamdulillah! Terima kasih daun keladi! 😴💤 #qayladreamcatchers
'Post-convo-syndrome' 😪 (suka hati buat term sendiri). Letih konvo tak habis lagi. Baru teringat, ada lagi dreamcatchers tak siap! 😭💔
Antara yang sempat disiapkan untuk customers kite yang nak minggu ni jugak. Esok kite nak start cuti dah sampai Isnin. Yeayy! Saja amik mood nak konvo! 💐🎈
.
Tapi kite bukan tutup kedai tau! Still boleh whatsapp untuk order. Cuma kite buat balik lepas konvo nanti okey? Tq. Nanite! 🙆💕 #qayladreamcatchers
Siapa je tak suka pastel colours? 💁💕 #qayladreamcatchers #dreamcatcher #dreamcatchermurah #dreamcatchermalaysia #isell #sayajual #sayajualdreamcatchers #sweetdreams #homesweethome #decorations #homedecor #roomdecor #cardecor #handicrafts #handmade #arts #unique #love #loveintheair #creative #creativestuffs #vintage #feathers #laces #pastel