Restaurant Tafelen Rijsbergen

Restaurant Tafelen Rijsbergen Follow

Lekker uit eten in Rijsbergen? Bezoek restaurant Tafelen! Geniet onbeperkt van wereldgerechten tegen een vaste all-in-prijs!

http://www.tafelenrijsbergen.nl/

375 Followers  750 Follow

Share Share Share

Ja ja, het is weer #zomer in #Nederland! Maar niet #getreurd, bij #Restaurant #Tafelen #Rijsbergen heb je geen last van de #regen. TAG iemand die nu #vakantie heeft en een etentje verdient!
Heb jij deze #maandag weer #overleefd en ben je niet op #vakantie? Dan mag je jezelf best even belonen op een heerlijk etentje bij #Restaurant #Tafelen #Rijsbergen! Deze lekkere voorgerechtjes staan al op jou te wachten 😉.
Bij #Restaurant #Tafelen #Rijsbergen staan we nergens van te kijken. Al begin je bij de #toetjes! Waar begin jij het liefst mee als je komt tafelen? #voorgerecht #starter
Jazeker, wij #trakteren als jij #jarig bent! Neem een legitimatiebewijs mee om het te bewijzen en jij geniet op jouw #verjaardag van onze heerlijke #wereldkeukens! 🎉

Ken jij iemand die bijna jarig is? TAG hem/haar in dit bericht!
Heb jij deze week weer hard gewerkt? Dan vinden wij dat jij een bezoekje aan #Restaurant #Tafelen #Rijsbergen hebt verdiend! Wat vind jij? #allyoucaneat #weekend
De #kreeft is terug bij #Restaurant #Tafelen #Rijsbergen! #Favoriet bij onze restaurantbezoekers, dus kom hem snel ook proberen!
Wie kunnen wij #blij maken met dit bordje vol #vis? Kom ervan #genieten bij #Restaurant #Tafelen #Rijsbergen!
Eigenlijk zijn het net kleine #kunstwerkjes, de #sushi die wordt geserveerd bij #restaurant #Tafelen #Rijsbergen! Vinden jullie dit ook? #foodart #art
Vandaag is het #Pizza #Party Day! Met wie wil jij deze dag vieren bij #Restaurant #Tafelen #Rijsbergen?
In de maand #mei serveren we weer heerlijke #mosselen! Heb jij ze al geproefd? Of durf jij dit niet aan? Laat het eerlijk weten in de reacties 😉.
Het antwoord op onze laatste vraag was inderdaad: een #wafel. Om nog specifieker te zijn: onze heerlijke #versgebakken #wafels op een stokje!

Heb jij ze al eens op?
Wij denken niet dat iemand dit niet lust! Weet jij waar wij op hebben #ingezoomd vandaag? #watishet