Resume Murah

Resume Murah Follow

TEMPAH RESUME RM20
By: @aisysukor_
πŸ“ƒ Resume siap edit
πŸ“„ Free cover letter
πŸ’― Dijamin puas hati. Kami buat habis baik
NAK TEMPAH RESUME? CLICK πŸ‘‡

http://www.wasap.my/60197601296/modernresume

233 Followers  582 Follow

Share Share Share

Bulan-bulan puasa ni, ada yang tengah cari kerja ke tu? Semoga dipermudahkan ya. Nak kami bantu tak? Kami menyediakan servis resume siap edit dengan harga RM20. Siap free cover letter tao! Tidaklah kami menjanjikan bulan dan bintang tapi kami akan usaha habis baik untuk hasilkan resume awak yang terbaik. Pm kayh, atau tekan link di bio. 😘 #resumetemplate #resumemurahmalaysia #resumemurah #modernresume #resumegrafik #graphicresume #resume
Hi! Salam ramadhan semua! Ada yang nak tempah resume ke tu? Boleh pm kami ya, atau tekan link di bio. #resumemurah #resumeservices #resumetemplate #resumedesign #resume #resumepower
πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄πŸ”΄ Alert! Resume terlajak laris! Hanya dengan RM20. Siap cover letter, semua kita siapkan. Pm for detail, atau tekan link di bio ya! Pasti anda berpuas hati 😘
Alhamdulillah, terima kasih kerana mempercayai resume kami. Semoga bermanfaat dan memudahkan urusan awak ya. Eh by the way, salam ramadhan semua! Let's be better ya 😘😘😘 #resumemurah #resumetemplate #resume #contohresume
Terima kasih banyak-banyak kerana mempercayai servis kamim semoga ianya bermanfaat buat customer yang sorang ni. Bagi yang berminat dengan resume kami, untuk tempahan, tekan link di bio okay 😊
Thank you buat adik khaleeda sebab percayakan servis yang kami tawarkan. Kami semua doakan adik supaya dipermudahkan urusan dalam mengejar cita-cita ya 😘 Bagi yang berminat dengan servis resume kami, boleh tekan link di bio untuk berurusan. #modernresume #resume #resumemurah #resumetemplate #resumetemplates #resumetips
Terima kasih kembali sis 😘😘😘😘😘 RM20 untuk resume yang kemas, informative, relevant dan menepati citarasa majikan. Kita bagi free cover letter sesuai dengan bidang awak. Jangan lupa inform adik adik abang abang akak akak pakcik makcik yang sedang mencari kerja, kami adalah pilihan terbaik anda. Jangan risau, anda tinggal goyang kaki, semua kami siapkan.
Terima kasih banyak-banyak si cantik 😘😘😘 semoga resumenya bermanfaat. Bagi yang sedang mencari servis resume terbaik, kami adalah pilihan terbaik anda. Tekan link di bio untuk tempahan ya.
Hi everyone! MODERN RESUME RM20 ready to serve. Eh kenapa perlu pilih kami? Sebab kami menghasilkan resume yang memenuhi kehendak majikan. Relevant, informative, dan kemas. Boleh tekan link di bio untuk tempahan.
Terima kasih banyak-banyak kerana mempercayai servis resume kami. #resumemurah #resumedesign #resumeservices #resumetemplate
One by one resume kite settelkan. Terima kasih Encik Maikel, senang betul berurusan dengan customer ni. Okay, dah boleh simpan semua. Esok sambung kerja. Eh yang nak tempah resume, whatsapp je kay. Boleh tekan link di bio.
Ramai yang tanya, berapa harga resume kami? RM20 sahaja = resume siap edit + free cover letter.  Murah ke mahal? Murah lah awak... kite bukan bagi benda cincai-cincai. Benda main dengan details kan... document penting untuk cari kerja. Takkan nak main-main πŸ˜… pm cepat untuk tempahan 😘 #resumemurah #resumemurahmalaysia #resumetemplate #resume #resumedesign #resumedesign