Rizky Hafizan

Rizky Hafizan Follow

STYLE ๐Ÿ‘•| TRAVEL ๐ŸŒŽ| LIFESTYLE ๐Ÿ˜Ž
Personal blogger
๐Ÿ“Kuala Lumpur, Malaysia
๐Ÿ“จhafizan.rizky(at)gmail(.)com
NEW POST!

http://mrhls.blogspot.co.id/2017/08/my-first-hostel-or-bunkbed-experience.html?m=1

864 Followers  575 Follow

Share Share Share

That's only us who can decide either to be sad and unhappy or to be happy and smile everyday! #MRHLS #mrhlsjourney
Never be afraid, just keep walking #MRHLS #MRHLSJourney
I start my story during my trip in Singapore with the picture of the popular building Marina Bay Sands. Hello from Singapore! #MRHLS #MRHLSjourney
So that was my great trip in Batam island, Riau Archipelago and here is my selfie picture with Batam sign behind me. See you in another time! #MRHLS #MRHLSJourney
Mau lagi nongkrong atau lagi travelling kemana aja, jangan lupa aktifin terus kartu @smartfrenworld kalian guys! Karena apa? Sinyalnya ga pernah bohong, selalu kenceng. Jadi buat upload foto atau upload instastory banyak-banyak juga ga perlu takut dan ga perlu khawatir. Fun banget pake provider tang satu ini! Ditambah lagi udah sinyal 4G mya @smartfrenworld  udah bisa dipake disegala tipe hape GSM 4G #MRHLS #BaruTahuKan #46Terbaik
Well, time is running so fast. It's Wednesday again already. What's your plan for today guys? I'm about to see a food festival #MRHLS
Nah, kalo ini namanya gedung Astaka MTQ Batam, lokasinya masih di kawasan Alun-Alun kota Batam di Batam Center. Gedung ini dibangun untuk menyambut pergelaran MTQ Nasional tahun 2014, keren sih! #MRHLS #MRHLSJourney
Travel is not to find yourself but to remember who you've been all along #MRHLS
Batam Center, Alun-alun Kota Batam #MRHLS #MRHLSJourney
Brand new day, have a great weekend! #MRHLS
Giving myself a reward.

location: Mega Wisata Ocarina Batam

#MRHLS #MRHLSJourney #Batam
Shower me with some love

#MRHLS #MRHLSJourney #batam