•RodiahAmir •MalaysianBlogger

•RodiahAmir •MalaysianBlogger Follow

“ Do What Makes You Happy “
Available for Review | Collaboration | Advert
👒 Food | Product | Event
💼 Please DM | rodiah.amir@gmail.com

https://www.rodiahamir.com/

1,307 Followers  1,173 Follow

Share Share Share

Woot woot ... Perhatian untuk Orang Penang ni nak habaq, sempena Magicboo Raja Uda Penang Branch Grand Re-opening, ada SALES up to 50% on selected products. Tudia.. mask rm2 ja tau
_
Bermula 5th August sehingga Sabtu ni 18th August 2018. (swipe sebelah nak tengok map) 
_
Yang berdekatan kena la p jenguk. Nak cantik kan? 
#GrandOpening #Penang #RajaUda #FreeGifts #Magicboobeauty  #BeautyHypermart #haircare #bodycare #skincare #beautySkin #manicure #Konad #healthcare #ExtensionEyelashes #AromaEssentialOil #beautycare  #manicurepedicure #facialmask #Skindom
Keledek Ball lembut & tak liat. Paling suka makan mestilah Raudah. 
_
Kalau dulu selalu uli letak tepung gandum bila sejuk dia kejung tapi now guna resepi letak tepung beras dengan tepung pulut dan sedikit baking powder. 
_
Ingat nak sira dengan gula melaka tapi jadi malas. Makan camtu pun dah sedap. Keledek oren ni manis #food #kakdiahmasak #keledekoren
Jadi mak ni, esok anak nak sekolah malam dah start perah otak cari idea menu bekal esok💆 nak post jugak gambar ni walau caption macam tak ada kaitan dengan gambar😜 #mamaanaktiga #baby
I'm blessed! #sunset #love #malaysiaku
Orang Melaka mesti bosan tatap gambar #dodol #cencaluk #kuih ni semua tapi bagi Diah inilah syurga dunia. Nak semua main tunjuk-tunjuk mcam ongkaye😂 
_ 
Nak beli dodol cair tadi tapi tak siap lagi katanya. Esok kita cari lagi kalau ada🙂 #foodblogger #malaysianblogger #food
Ni nampak ni terus melompat-lompat hilang kawalan sanggup suruh suami buat u-turn. Indahnya duduk Malaysia begini la. Kalau boleh semua nak beli #foodblogger #malaysiaku
Awak dah ada Panic Button?? Penting tau. 
Applikasi Panic Button di perkenalkan untuk membantu anda setiap masa dan di mana saja apabila berlakunya kecemasan.

Bagaimana cara nak guna :- 1. Dowload aplikasi MMSOS secara free di Play Store or App Store 
2. Bila berlaku kecemasan,tekan PANIC BUTTON. 
3. Respond yang cepat dari MMSOS. 
Jom daftar :- 1. Visit www.mmsos.com-klik JOIN US
2. Isi information & Submit
3. Make Payment

#mmsos
#mmsossocialmedia
#panicbutton
#emergency
#socialmedia
#appsmmsos
Syurga yang menenangkan😍
Kek Pandan Gula Melaka🌼
_
First time buat. Selagi tak cuba tak tahu pun boleh buat ke tidak. Dah lalui baru la tahu mana nak kena baiki. 
_
Sama macam kehidupan. Selagi tak cuba tak tempuh selagi tu la akan tertanya-tanya. Mampu atau tidak. 
_
#kekpandangulamelaka #kakdiahmasak #foodblogger #rodiahamirdotcom
Hi semua, yang teringin nak mandi manda sambil makan durian, rambutan, manggis dan banyak lagi buah yang lain boleh lah hubungi Puan Reena untuk boking ok! Bayaran pun murah je😍
_
Puan Reena merupakan Pengasas Pertubuhan Kebajikan & Pendidikan Raudhatul Nurr Jannah Gombak. 
_
Durian Fest ni di adakan di Kem Alang Sedayu Gombak. Dekat sini awak boleh mandi, nak bermalam dan bawak khemah sendiri atau boleh sewa dengan Puan Reena. 
#durianfest #durianmurah #malaysianlifestylebloggers #raudhatuljannah #charity
Kakak buat apa? 
Kakak syusyun cantik ni😜 #raudahsakinahzamri
Kagum sekejap tengok hasil pemikiran anak-anak kecil. Tak tahu la apa dalam fikiran dia tahu-tahu dia susun jadi macam ni. 
_
Dah siap jerit-jerit panggil mama suruh tangkap gambar. 
_
Suka la tu😜 #parentingblogger #mamaanaktiga #kids