Rodiah Amir Hamzah

Rodiah Amir Hamzah Follow

“ Do What Makes You Happy “
🔆Lifestyle & Parenting #blogger
🔆Product/Food - #review | #advertising | #collaboration
🔆email to rodiah.amir@gmail.com

http://www.rodiahamir.com/

1,510 Followers  1,060 Follow

Share Share Share

KL City Center | www.rodiahamir.com #klcc #malaysia #sky #photography #rain #rodiahamirdotcom
KL City Center | www.rodiahamir.com #klcc #malaysia #sky #photography #rain #rodiahamirdotcom
KL City Center | www.rodiahamir.com #klcc #malaysia #sky #photography #rain #rodiahamirdotcom
KL City Center | www.rodiahamir.com #klcc #malaysia #sky #photography #rain #rodiahamirdotcom
#lifequotes #akhirat
#nightview #kualalumpur #photography #rodiahamirdotcom
Mamaway 3D Shock Proof Universal Stroller Liner 
_ 
Kebersihan memang perkara utama yang perlu di titik beratkan sebab bayi paling senang nak dapat penyakit. 
_
Stroller Liner Mamaway ni telah lulus Ujian Keselamatan & Antibakteria dan juga Lulus ujian keselamatan produk tertinggi (AS / NZS 1249: 201). _
Nak cuci pun mudah dan boleh di basuh dengan mesin basuh dan cepat kering. Yeay, senang kerja. Tak risau kalau terkena kotoran. 
_
Lebih lagi detail ada dekat blog. Jemput baca! 
#mamaway #strollerliner #rodiahamirdotcom  #parentingblogger #baby
Lepas dia berjaya cantik kan rumah dengan barang mainan, dia ambil baju adik nak buat tutorial tudung pulak. 🤦🏻‍♀️😅 #hijabtutorial #parentingblogger
Johnson's Baby of the Year Contest Kembali Lagi!! @johnsonsbabymy 
_
Jom awak semua sertai Raudah dalam Contest Bayi Johnson ni. Tahun ni Johnson's Baby Contest menawarkan hadiah lumayan sehingga RM80,000. 
_
Tema tahun ni adalah 'Pesona Diraja'. Kalau nak sertai hanya beli mana-mana produk bayi Johnson's mulai 1 September sehingga 31 Oktober 2018. 
_
Kemudian ambil gambar anak anda dan hias gambar dengan pilihan bingkai dan sticker yang ada di www.johnsonsbaby.com.my/boty2018
_
Lepas dah touch up cantik-cantik isi borang dan tekan hantar ok! 
_
Raudah dah  tak sabar nak dress up macam Princess ni. 
#JohnsonsMY #JBOTY2018 
#rodiahamirdotcom
Rutin menuju 9 bulan. Exercise sambil buat suara harimau #babygirl #parentingblogger #sweetheart
#starwars
Sedap sangat #mcdsundaechoccoffee ni😍 tak menyesal beli. Minat coffee minat coklat macam budak kecik ni berbaloi beli. 
_
Abah dia?? Ermm jeling je sebab jaga kesihatan🤣🤣🤣
#mcdonalds #sundae #foodie