Roomwit

Roomwit Follow

concept + visuals + styling + interieurontwerp + trends + blog + column • Designroute + Interieur WorkOut • © All photos by me • Love your 💬

http://www.roomwit.nl/

208 Followers  553 Follow

Share Share Share

BREAKFASTCLUB • MERCEDES BENZ
Vanmorgen genoten van een heerlijk ontbijt van de Business Breakfast Club bij Mercedes Benz Den Haag. Dit bedrijf steunt al vele jaren actief het JKZ en het Ronald McDonald Huis Den Haag Er ligt een prachtig plan om Den Haag de brandstore van @mercedesbenz_nl te maken en we kregen een mooi, virtuele 3D rondleiding in het ontwerp.

En dan het verhaal van de #zonnebril. Alle gasten werden uitgenodigd de showroom in te gaan en te kijken naar de auto's. We mochten over inzitten en alles bekijken. In één van de modellen zat een designer zonnebril verstopt. Degene die deze vond, mag een heel weekend lang in een cabrio rondrijden.

Bij aankomst had ik mijn blik al op een cabrio laten rusten en daar liep ik op af. Raad eens wat ik in de kofferbak vond? Juist!

Dank aan Mercedes Benz Den Haag voor deze mooie ochtend en dit fantastische cadeau! 🕶
DE MEERWAARDE • INSPIRATIE
Even wat extra inspiratie naar mijn klant sturen. Mijn plan van aanpak is altijd helder en logisch opgezet. De meerwaarde die ik klanten bied, is persoonlijk en onafhankelijk advies en ontwerp. Daar hoort ook een flinke dosis inspiratie bij. 
Voor vandaag vond ik die inspiratie in de kleurkaarten van @flexanl en de werken van @muurmeesters Om zo de klant naar de beslissingsfase te leiden. Ik benieuwd wat ze gaan kiezen. 
Weten wat jouw stijl is? Op zoek naar een advies of interieurontwerp? Ik hoor het graag!

mailme@roomwit.nl | 06-24650336
Zo ontzettend blij met een mooie serie portfolio-foto's gemaakt door @portfoliofoto Anna begrijpt precies welke foto bij jou past. Dank je wel, Anna! #portfolio #profielfoto #fotograaf #samenwerken #foto
ONDERNEMEN DOE JE SAMEN •
Dank aan @gemeentedenhaag en @wtcthehague voor een mooi #ondernemersontbijt.

Wethouder Karsten Klein: "25% van de handel mkb is internationaal". Waar liggen jouw kansen?

#ondernemendoejesamen #internationaal #mkb @mkbnl #netwerken
INSPIRATIE 
Inspiratie uit het prachtige Carlton Ambassador! Een prachtig interieur met veel fijne ruimtes, geschikt voor uiteenlopende events. Ik was er vandaag voor een ondernemerslunch. 
#interieur #presentatie #ontvangst #gastvrijheid #denhaag #zeeheldenkwartier #toplocatie
LICHTPLAN • RIJSWIJK
Daar gaat een lichtplan naar een klant in Rijswijk. Samen keken we naar groot licht, sfeerlicht en leeslampen in een stijl die past bij dit jonge gezin. 
#lichtplan #ontwerp #tevredenklant
BLOG • 100 JAAR DE STIJL
2017 is het jaar van De Stijl. Lees mee over deze vernieuwende stroming toen en een bron van inspiratie nu op mijn blog www.roomwit.blogspot.com Ga kijken, lees er over, ga beleven.
SAMENWERKING • ONDERNEMERS Roomwit zet zich in voor ondernemers! Ontwerp en advies voor #kantoren #retail en #vastgoed

Interesse? Neem contact op. Bel 06-24650336 of mailme@roomwit.nl met uw vragen en wensen. Alles begint met een idee... Ik help u met het realiseren.
BIJ ONS IN DEN HAAG @Business Breakfast Club 
Netwerken met een heerlijk vers ontbijt bij @Venduehuis DenHaag, het oudste #veilinghuis van Nederland.

Deelname aan het ontbijt is voor het goede doel: het Ronald McDonald Huis Den Haag. Als je mij al langer volgt, weet je misschien al dat ik dit bijzonder belangrijke huis een warm hart toedraag; zodat ouders dicht bij hun ernstig zieke kind kunnen zijn. 
Gastspreker was Amerikadeskundige Willem Post. En we mochten kijken bij de veilingstukken die deze week onder de hamer gaan. 
#smakelijk #bijonsindenhaag @ADHaagscheCourant @leovandervelde 
@HetHaagsHofkwartier
@designroutes @interieur_workout
LICHT • INSPIRATIE • DESIGN
Deze Fiber pattern lamp van @yurtcollection (Den Haag) is een lust voor het oog. Overdag al mooi om te zien, maar als het licht aan gaat een ware eyecather. De lamp zelf en het lichtspel dat op de wanden ontstaat zijn prachtig. 
Er is een speciale editie beschikbaar; de Iridescent. De kleuren van deze lamp zijn gebaseerd op de vleugels van een Libelle. Must see!

http://www.yurtcollection.com/nl/collectie/fiber-pattern-lamp/
WARMING-UP • WORKOUT
Guler van @yurtcollection is vandaag gastvrouw voor de Interieur WorkOut In haar mooie winkel komt de inspiratie als vanzelf. 
De deelnemers kunnen aan de slag met de 6PACK-formule om zelf een inteieurplan te maken. 
Here we go!