Roomwit

Roomwit Follow

concept + visuals + styling + interieurontwerp + trends + blog + column • Designroute • Interieur WorkOut • All ©photos by me • Love your 💬

https://vimeo.com/210925571

515 Followers  1,559 Follow

Share Share Share

Ladiesnight @haagschebusinessclub 2018 werd dit jaar georganiseerd bij en samen met Marius @jouwwijnvriend 
Er werden 8 verschillende wijnen geserveerd die we samen beoordeelden en probeerden te plaatsen in een regio of naar een druifsoort.

Dank aan Luuk en Renno voor de gastvrije ontvangst en de mooie wijnverhalen. Ook leuk om jullie bijzonder originele verpakkingen voor relatiegeschenken te kunnen zien.

En dank aan de enthousiaste dames voor jullie komst! Er zijn weer interessante ontmoetingen geweest, nieuwe contacten gelegd, of bijgepraat met bekenden. De sfeer was echt top.
Deze week is het woonmaand in het @zeeheldenkwartier . Alle winkeliers in het interieurvak hebben extra leuke aanbiedingen en workshops georganiseerd. 
Namens deze bedrijven gaf ik interieuradvies. Zo maakte ik voor een klant dit persoonlijke kleurplan voor haar jaren ‘30 wonig in Den Haag. Met de beste shoptips! 
#shoplocal #interieur #advies
Woonweek Zeeheldenkwartier! 
Zie de site van het @zeeheldenkwartier voor alle adressen en kom langs. Genoeg divers aanbod om woonwensen tot leven te brengen. 
Advies nodig? Kom bij mij langs op 31 oktober, locatie Zoutmanstraat 43a. 
#interieuradvies #shoplocal #design #inspiratie 
https://www.zeeheldenkwartier.com/event/woonweek-29-oktober-3-november
@masterly_the_hague - Festival for Old Master Paintings & Dutch Design Waar oude meesters inspireren in hedendaags design.

@thomaseurlings @carinariezebos @krabbe_akerboom @magasin.horaz
Inspiratie opgedaan bij @dewoonindustrie waar labels hun nieuwste producten en collecties toonden. 
Zoals deze tafel van @dancatr 
#interieur #design #newcollection #marmer #interieurprofessionals #stylish
Impressive colour boost @thepenthousenl The Penthouse Skybar • #skybarthepenthouse #dehaagsetoren #rood #red #colourboost #design #skyview #thehague #citytrip #mustsee #cityescape #skyhigh #nederlandismooi #inspiratie #whatsyourcolour #haagschebusinessclub
Stofontwerp waar je stil van wordt. Bewondering voor @jantaminiau @centraalmuseum #inspiratie #stofontwerp #fashion #green #design #welovedesign #visitutrecht #centraalmuseum #citytrip #stedentrip
Inspiratie opdoen in het @textielmuseum Tilburg. #nordicdesign Met op de achtergrond fantastisch werk van @scholtenbaijings Aanrader! #welovedesign #interior #design #nordic #colour
Workshop miniatuurkunst @haagshistorischmuseum  Dit weekend een kunstworkshop met enthousiaste deelnemers die aan de slag gingen met een miniatuurkunstwerk. Dank voor jullie inzet en de prachtige resultaten! Meer op mijn fb-pagina. #miniatuurkunst #design #art #museumclass #fun #interior #museum
Op naar het @haagshistorischmuseum voor een tweede workshop interieurontwerp kids!

Dank aan @harvinknldesign ,  @wattdesign en @chairsdenhaag voor de mooie interieurstoffen en -leer die de kinderen mogen gebruiken. 
Interesse? Vandaag is volgeboekt. 10 juni is de volgende workshop. Tickets via www.haagshistorischmuseum.nl . 
https://www.haagshistorischmuseum.nl/agenda/kinderworkshop-ontwerp-de-slaapkamer-van-je-dromen

#interior #interieur #interieurontwerp #museumles #kinderworkshop #denhaag
AIRPORT • SITEVISIT • HBC
Interessant bezoek aan @rotterdamthehagueairport met de Haagsche Business Club. Na de paspoortcontrole en scan, mochten we achter de douane en met een bus gingen we langs de hangaars, de ambulance heli, vliegtaxi’s èn over de landingsbaan. Mooie ervaring. Er wordt een mooie, nieuwe terminal gebouwd. De daken van de hangaars zijn geheel bedekt met zonpanelen. #flyingdutchman #duurzaam #airport #airportlife #hbc070 #rotterdamisookleuk #klantbeleving #sitevisit
DESIGN • BLACK
Vandaag vind je mij in de winkel YurtStore waar alle producten een verhaal hebben. Zoals deze kopjes van @manayildiz geïnspireerd op de tulp. 
#styling #design #interior 
@yurtcollection