Ruohonjuuri

Ruohonjuuri Follow

🌻 Iloa ja elinvoimaa!
😉 Hymyssä suin, pilke silmäkulmassa
🌱 Aktiivisesti palvellen, wow-elämyksiä tarjoten
🙋 We're also in Sweden: @happyfoodstore

http://bit.ly/ihanimmatideatjouluun

20,346 Followers  302 Follow

Share Share Share

Stressin hallintaan - Tutkitusti maailman tehokkain ja siten paras ashwagandha! 🌿

Harmonia KSM66 on kliinisin testein tutkittua, luomuviljeltyä, kokonaisvaltaisesti hyvää tekevää aswvagandha-yrttiä, jota myös “Ayurvedan prinssiksi” joskus kutsutaan. 
Testaa itse ja totea teho: bit.ly/ksm-66
TOIVOTA AIDOSTI HYVÄÄ JOULUA ❤️ Ruohonjuuren lahjakortti myymäläämme, verkkokauppaamme tai kauneushoitolaamme tuo iloa ja elinvoimaa kaamokseen!

Hae myymälästämme tai osta näppärästi netistä: bit.ly/lahjakorttimme
Weleda SKINFOOD - ruokaa ihanalle ihollesi!

Joko Sinä olet kokeillut julkkistenkin suosimaa, klassikkomainetta nauttivaa Skin Food -monitoimivoidetta? Ellet vielä, niin nyt kyllä kannattaa! 
Nappaa Rihannankin suosiossa oleva Skin Food riittoisassa 75 ml pakkauksessa, hyvissä ajoin ennen paukkupakkasia. ❄️ KUVA @weledafinland
Tervetuloa joulupuurolle Ruohonjuureen huomenna tiistaina 11.12. klo 10-12! 🎄

Isolla ilolla tarjoamme asiakkaillemme lähestyvän joulun kunniaksi vegaanista, gluteenitonta ja soijatonta joulupuuroa kaikissa myymälöissämme!

Kurkkaa lähin myymäläsi täältä: bit.ly/ruohonjuurishops
Teräspilli on ekologinen elämänkumppani 💛

Ympäristöystävällinen vaihtoehto muovisille pilleille on uudelleenkäytettävä Bunkoza-teräspilli, jonka kautta kelpaa ryystää hyvillä mielin! 
Tässäpä oivallinen zero waste-henkinen joululahjavinkki tai muovipillin korvaaja itsellesikin iloksi - nyt tarjoushintaan Ruohonjuuresta: bit.ly/teraspillit
Joko tunnet suurta suosiota saavuttaneen Whamisa -luonnonkosmetiikkasarjan? 🌿

Tässä kuussa @whamisafinland tuotteita tarjoushintaan Ruohonjuuren myymälöissä ja verkkokaupassa – nappaa omasi oitis! 🌿www.ruohonjuuri.fi/tarjoukset/selaa/whamisa🌿
Katja Kokko suosittelee: Unique-parfyymit 🌿 "Uniquen parfyymit ovat varmasti monen skandinaavista minimalismia rakastavan mieleen tyylikkäillä ja yksinkertaisilla, mutta eleganteilla pulloillaan. Parfyymit on kehitetty Ranskassa parfyymien ”pääkaupungissa” Grassessa ja kehitysprosessiin kului aikaa yhteensä yli viisi vuotta." "Kaikki Uniquen parfyymit ovat 100 % luonnollisia ja niillä on Ecocert-sertifikaatti, joten kuluttaja voi todellakin luottaa siihen, että tuotteet eivät sisällä terveydelle haitallisia aineosia, joita synteettisissä parfyymeissä on lähes aina." 😇💙 KUVA: repost @katjakokko 
Unique-parfyymit tässä kuussa tarjoushintaan Ruohonjuuresta vaikka pukinkonttiin: bit.ly/unique-beauty
Hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 Maistuisiko juhlan kunniaksi kupillinen kunnon kahvia? ☕

Joulukuussa saat Cafetorian tummapaahtoisen, huippuaromikkaan Gran Palomar -kahvin tarjoushintaan: bit.ly/cafetoria-tummapaahto

Ps. Tänäänkin osa kaupoistamme on auki 👉 katso myymäläsivuiltamme, mistä pääset kipaisemaan kahvia: bit.ly/ruohonjuurishops
Griidy-sirkkaperhe kasvaa kohisten! 🦟

Nyt on mistä valita - @griidy_com -sirkkatuoteperheeseen on saapunut monta nasevaa naposteltavaa, joista proteiinia ja makuelämyksiä kippaa kitaansa varsin vaivattomasti.

Kyseessä on aivan ensimmäinen, pohjoismaisista sirkoista tehty makusirkkasarja. Makuina paistattelevat alkajaisiksi merisuola, chili, valkosipuli, soija-inkivääri sekä maustamaton kuivasirkka. Sirkat ovat paahdettuja, joka tuo niihin mukavan rapeaa tekstuuria ja mukavan lisän ruokaan kuin ruokaan.

Näitä sirkkoja kelpaa popsia sellaisenaan tilanteessa kuin tilanteessa: ei niin hienoa juhlaa ole, jota ei Griidy-sirkka kruunaisi!

Aivan erityistä Griidy-sirkoissa on tottakai myös se, että jokainen ostettu sirkka muuttaa suomalaista maaseutua elävämmäksi tukien ahkerien pientuottajiensa hyvää työtä. Lue aiheesta lisää blogistamme: bit.ly/kotisirkat

Ole Sinäkin mukana ruokavallankumouksessa - nappaa sirkkauutuudet maisteltavaksesi täältä: www.ruohonjuuri.fi/griidy
Korealaisen luonnonkosmetiikan taikaa ihanalle ihollesi!

Asiakkaamme suosittelee isolla ilolla: "Whamisan tuotteet olivat kyllä rakkautta ensi hetkestä lähtien! Täysin erilainen kuin mikään muu kokeilemani ihonhoitotuote. Minulla ruusufinni sekä couperosa poskissa ja vaiva rauhoittui selvästi kun siirryin Whamisan tuotteisiin." - Ciia, Ruohonjuuren asiakas  Supersuositun, fermentoidun Whamisa luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita joulukuussa tarjoushintaan: bit.ly/tarjoukset-whamisa
RUOHONJUURESSA TEHDÄÄN HYVÄÄ - JÄLLEEN KERRAN! ❤️ Ruohonjuuri on isolla ilolla mukana Hovinsaaren Hoivakoti 2:n joulukorttitempauksessa - ole Sinäkin!

Lisää tästä hyvän mielen tempauksesta voit lukea täältä: bit.ly/pienihetkiaikaa

Monien hoivakotien kaikki asukkaat ovat muistisairaita. Heidän muistoissaan joulun odotukseen on kuulunut joulutervehdyksien saaminen joulukorttien muodossa. Hoivakotien henkilökunnan kertoman mukaan, viime vuosina hoivakodin asukkaiden saamien joulukorttien määrä on vähentynyt.

Me Ruohonjuuressa tahdomme tuottaa jouluiloa myös muistisairaille ja siksi kirjoitammekin sekä hallintomme että myymälöidemme työntekijöiden kesken isolla innolla nyt joulukortteja hoivakodin asukkaille! Hoivakodin työntekijät lukevat kaikki taloonsa tulleet joulukortit asukkaiden kanssa sunnuntaina 23.12.

Toivota Sinäkin jouluiloa yhdessä kanssamme ja lähetä hyvän mielen joulutervehdys!

Voit postittaa oman joulukorttisi osoitteeseen:

Hovinsaaren hoivakoti 2
Paimenportti 2
48220 Kotka

Iso kiitos kaikille asiakkaillemme! ❤️
Tiistai on Ruohonjuuressa opiskelijan onnenpäivä 🍀

Joka tiistai kaikista Ruohonjuuren myymälöistä opiskelijakorttia näyttämällä - 10 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista!

Alennuksen saat hyödyksesi näyttämällä opiskelijakorttiasi myymälämme kassalla ennen ostostesi maksamista.

Tervetuloa hyvän mielen ostoksille!