Saarijärven seurakunta

Saarijärven seurakunta Follow

https://m.facebook.com/SaarijarvenSeurakunta/

433 Followers  79 Follow

Share Share Share

Kippis! Perjantaijätskit löytyi kahvihuoneen pakkasesta 😊 Lämmin viikonloppu tulossa! Tänä iltana Mansikkaniemessä tapahtuma nuorille ja huomenna voi mennä vaikka jätskille 😎 
#kahvihuoneessatapahtuu#kahvitauko #viikonloppu #hellettäpukkaa
Aivan mahtavaa! Hääyö-tapahtuma on täyttynyt. 
#hääyö #häät #saarijärvensrk
Edit: Tapahtuma on täynnä! 
Hääyö-tapahtuma Mellikan leirikappelissa lauantaina 12.10. on täynnä.

Saarijärven seurakunta tarjoaa elämäsi helpoimmat häät. Me tarjoamme papin, musiikin, tilan, valokuvaajan sekä kakkukahvit. Tarvittaessa järjestämme paikalle  todistajat. Halutessanne saatte myös kutsua juhlaanne teille läheiset ihmiset (kappeliin mahtuu noin 40 vierasta). Juhlaparin tulee itse huolehtia esteiden tutkinnasta ja tuoda mukanaan esteettömyystodistus (vihkimiseen) tai todistus solmitusta avioliitosta (siunaus tai rukoushetki).
Mahdollisuus kirkolliseen vihkimiseen tai avioliiton siunaukseen. Samaa sukupuolta olevien parien kanssa voimme viettää rukoushetken. Myös ns vihkivalojen uusiminen onnistuu. 
Lisätiedot ja ilmoittautumiset kirkkoherranvirasto puh. 0401534736

Kuva Anni Mäkelä, hääpari Viivi ja Sakari Salminen. 
#häät #hääyö #mellikka #saarijärvensrk
Päiväkerhoon voi vielä ilmoittautua sunnuntaihin 18.8. saakka! Kaikissa ryhmissä on vielä hyvin tilaa. :) Ensimmäisen lapsensa saaneille tai esikoista odottaville alkaa Ekavauvaryhmä, jos ilmoittautuneita on riittävästi. Lisätietoja antaa lastenohjaaja Taija Kauppinen. 
Perhekerhot kokoontuvat Pylkönmäellä tiistaina ja Saarijärvellä torstaina aamupäivisin. Perjantaiaamupäivissä Saarijärvellä aloittaa liikunnallinen perhekerho!
Päivä- ja perhekerhot alkavat viikolla 35 (ma26.8.). #perhekerho #päiväkerho #syksytulee #lapsetsaavattulla #saarijärvensrk
⁉️Katkeaako pinna? Puhuminen auttaa.‼
Jos joku asia askarruttaa mieltäsi, niin voit suunnata osoitteeseen https://www.verkkoauttaminen.fi/nuorille/ 
Sieltä löydät linkkejä chatteihin, joissa voit keskustella ammattilaisten ja koulutettujen vapaaehtoisten kanssa.
Et jää yksin❤
.
.
.
#olettärkeä #mielenterveys #saarijärvensrk
Terveisiä kirkosta hienosta kantelekonsertista, jossa esiintyivät Marja Nevankallio ja Makiko Oba. 
#kantelistit #konserttikantele #saarijärvenkirkko
Ekaluokkalaiset siunataan koulutielle sunnuntaina 18.8. klo 18 Saarijärven kirkossa. Tilaisuus kestää noin puoli tuntia ja sen jälkeen tarjolla Tapulikahviossa kirkkokahvit ja -mehut! Mukaan siunaamiseen saa kutsua koko perheen, mummit, papat, kummit ja kaverit! 
#siunaus #koulutielle #saarijärvensrk
Tahtoisin toivoa sinulle
Jotakin oikein hyvää
Enkelin siipien havinaa ja iloa, onnea syvää! 
Siunausta koulutielle niin koulunsa aloittaville kuin koulutyöhön palaaville! (Kuva: Kirkko Suomessa)
#siunaus #koulutielle #kirkkosuomessa #saarijärvensrk
Tervetuloa illan Gospelkonserttiin klo 19 Saarijärven kirkkoon. Täällä viritellään jo tunnelmaa! "Tämä huone, tämä hetki" -gospelkonsertti kirkossa, Jukka & Tove Leppilampi, Marzi Nyman ja Maria Ylipää. Järjestäjinä Kirmot ja Saarijärven seurakunta.

#gospel #kirmot #saarijärvensrk #saarijärvenkirkko
Moi!
Olen lastenohjaaja Riina Anttila, aloitin työt Saarijärven seurakunnassa elokuun alussa. Aiemmin työskentelin Konneveden seurakunnassa. On ollut ihana tutustua uusiin työkavereihin ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan myös uusiin kerholaisiin.
Kesä on mennyt mukavasti leireillessä ja syksyllä onkin aika poimia marjoja.

Työ lasten kanssa on ollut unelmani jo ihan pienestä lähtien. Minulle on tärkeää, että saan antaa lapsille hengellistä opetusta. Jumala johdatti minut töihin Saarijärven seurakuntaan ja on ihanaa, että saan palvella Jumalaa omalla paikallani  Hänen antamilla taidoilla.

Olen saanut löytää Jumalan jo aivan pienenä. Jeesuksesta olen saanut aivan mahtavan ystävän ja tästä ystävästä haluan kertoa myös kerholaisille.

Tykkään liikkua luonnossa ja monesti kulkiessa tulee mieleen Jumalan suuruus, Hänen rakkautensa ja huolenpitonsa aivan jokaista kohtaan. Jumala on rakastanut juuri sinua ja minua niin paljon, että lähetti Jeesuksen, oman Poikansa kuolemaan ristillä, jotta uskomalla Jeesukseen pääsee kerran Taivaan Kotiin. 
Aivan ääretön rakkaus!

Jeesus on ainut tie Taivaan Kotiin. Jeesus haluaa olla sinun ja minun paras ystävä.  Hänelle saa kertoa aivan kaiken ja Hän auttaa. Jeesus myös tuntee meidät aivan kokonaan ja tietää meidän tilanteen.
Kaikella on tarkoituksensa ja aikansa. On mahtavaa kulkea eteenpäin, kun tietää että kaikki on Jumalan käsissä.

Aurinkoista loppukesää ja siunausta alkavaan syksyyn!  Lämpimästi tervetuloa
 työyhteisöömme, Riina!
Ruisleipäillat alkavat jäälleen! Ensi viikon tiistaina 13.8. klo 18 kokoonnumme Mansikkaniemen pappilassa Raamatun ja pienen iltapalan äärellä. Saara Savolainen alustaa aiheesta Uskollisuus Raamatussa. Tervetuloa!
#ruisleipäilta #sanasionleipää
"Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet." (Matt 6:34)
.
.
.
Siunattua alkavaa viikkoa!
#saarijärvensrk #raamattu #bible