Safeni Feni

Safeni Feni Follow

Wife | Mother | Sister | Daughter | Foodlover
🌼 Blogger & Storyteller
🌼 SID 1193591
🌼 Travel Agent
Collaboration : feni8683@gmail.com
+60111567280

http://www.safenifeni.com/

2,144 Followers  3,729 Follow

Share Share Share

Sambil tunggu abah potong rambut
Selipar pakai dalam rumah pun Kak Feni dengan shopee. Selain murah dan menjimatkan boleh dapat coin. Korang untuk first time download apps shopee. Jangan lupa masukkan code SAFEN225 untuk dapat diskaun RM8.

Tak tahu nak buat macam mana? Boleh wasap Kak Feni.
Maafkan aku. Ampuni aku.
Okey fine. Baru ku tahu BSN tak boleh instant transfer. Huhuhuu kena tunggu pukul 11.00 malam.
.
Memang aku tinggal minimum 20 ya jah lepas ni. Hahaha update masuk duit lepas tu keluar duit dalam masa 6 bulan.
Ramai yang ushar pakej Pulau Pangkor. Tempat paling best dan murah di Malaysia.
😊 Walaupun seribu dugaan mendatang.
Lepas ni kena kumpul duit nak beli motor macam ni.
Pengajaran. Sape pulak yang guna samsung vierizon ni. Nak hijack ig aku. Kemurungan wei.
Anok butir punya pasal.
Panas hati sungguhla aku dengan line umobile. Adoii jadinya aku topup celcom 10 hengget semata2 untuk dapatkan line tenet.
Assalamualaikum & good morning.