Safeni Feni

Safeni Feni Follow

Wife | Mother | Sister | Daughter | Foodlover
🌼 Blogger & Storyteller
🌼 SID 1193591
🌼 Travel Agent
Collaboration : feni8683@gmail.com
📱 +601115672780

http://www.safenifeni.com/

2,058 Followers  3,497 Follow

Share Share Share

Kesian dekat aku kan. Planner pun aku recycle je. Buat sendiri. Liquid dan tulis handwriting.
.
Ermm kesah pulak aku?
.
Sebenarnya aku tak kesah pun guna barang recycle. Okey jer janji boleh guna. Ada jer orang nak bagi free tapi aku kata aku dah ada.
.
Selagi boleh guna kita guna. Takyah nak semak2 kepala.

#kakfenistory #safenifenidotcom #kakfeni
Oper di lazada puleksss.
Rajin rajin update blog awokkk. Kita tak tahu kapal mana yang bawak balik rezeki.
.
Nahhh belanja satu closed deal dengan customer yang terlalu sangat mudah nak deal.
.
Dia cerita masalah dia dan kita suggest suplemen yang sesuai. Alhamdulillah mudah. Tak lama dia send resit transfer.
.
Kita key in shaklee2u dan DONE. Tunggu je sistem update consignment note. Kita update customer.
.
Untung sangat jadi orang yang rajin ni tau. Aummmmm... #kakfeni #kakfenistory #safenifenidotcom
#pengedarshakleeonline #shakleemalaysia
Next kerja sekolah. Huruf A.
Kerja dekat sekolah semalam. Malam ni baru nak buat.

#AdikRayyan
Bukan senang nak senang. Amboii sombongnya kamu! Orang tanya elok-elok. Kamu jawablah elok-elok. Kita ada budi bahasa.

Orang berbudi kita berbahasa. Tak perlu nak bermusuhan bermasam muka. Kita manusia.

Allah aturkan perjalanan hidup ini untuk kita belajar menjadi seorang hamba. Hamba pada yang Satu.

Jika kamuuu lupa siapa kamu. Kembalilah pada yang Satu. Kerana dunia ini hanyalah sementara. Selagi ada peluang. Buatlah kebaikan agar kita bahagia di sana.

#hidup
#khalifah #hambaAllah
Baru ada 9 coin. Ewahhhh lepas ni bila barang dah terima. Makin bertambahlah. Boleh redeem.
Use my referral code SAFEN225 to get Potongan RM7.00 off your first purchase! Download Shopee now to enjoy free shipping and lowest price guaranteed deals! https://shp.ee/bzik2n2
Yang sakit berubatlah. Berikhtiarlah supaya dapat menjadi khalifah dibumi tuhan ni.

Kak Feni dah 2 minggu batuk. Batuk kering macam tu. Bila nak tidur punya lah susah.

Lepas ni try konsisten vitamin C. Lama dah tak kena. Sekali kena. Mendapat terus.

#kakfeni #kakfenistory #safenifenidotcom
Cantik sungai ni. Sejuk sangat. Nak sampai ya ampun. Dekat pun bukan senang nak pergi.
With opah. Jalan-jalan kena game hari ni. Buang masa jurr but it's ok. We learn somethings today.
.
Ada hikmah yang berlaku.
.
Love and enjoy the moment.

#kakfenistory #safenifenidotcom #kakfeni #family
Herot mulut2 blh makan roti canai.