Hanna Poikkilehto

Hanna Poikkilehto Follow

Wife: @mikpoik
Mother👦👧
Family, Interior & Lifestyle blogger
Skandinavian & modern interior
Finland
saippuakupliaolohuoneessa@netti.fi

http://www.saippuakupliaolohuoneessa.com/

727 Followers  1,143 Follow

Share Share Share

Töihin paluun jälkeen kotona viettämäni aika on vähentynyt todella paljon. Usein kaipailenkin jo koti hetkiä arjen keskelle. Koti äitinä taas sain olla ihan liikaa kotona. Heh, on tämä kyllä hassua, joko kotona on liikaa, tai liian vähän. Pitää ilmeisesti löytää tasapaino. Juuri nyt nautin siitä, että saan viettää rauhallista iltaa kotona. Ihanaa kun on oma koti! ❤
Sinä yönä, kun syksy rapisteli puissa lehtiä, tiputtaen niitä maahan. Sinä astuit polulle, joka vei sinut ikuiseen lepoon. 
Hyvää taivasmatkaa pappa, lepää rauhassa! ❤
.
.
.
#hyväämatkaa #pappa #rip #taivasmatka #taivasmatkalla #lepäärauhassa #restinpeace #syksy #suru #surullinen #ikävä #kuolema
Tervetuloa Lokakuu! Keräsin eilen pihaltamme varmaankin tämän vuoden viimeiset kukat maljakkoon. Ihanat punaiset maksaruohot on äitini kasvattanut ja tuonut meille kesällä istutettavaksi kukkapenkkiin. Siellä ne nyt ovat kesän juurtuneet ja kasvaneet.  Nyt sain kerättyä kauniit kukat maljakkoon tuomaan väriä ja iloa kotiimme ja saapuneeseen syksyyn. Toivottavasti kasvit selviävät talven yli kukkapenkissä ja saan taas ensi syksynä ihailla oman pihan kukkaloistoa ulkona ja sisällä. ❤
Saippuakuplia olohuoneessa blogissa on ratkennut The Body Shop tuotteiden arvonta. Lisää arvonnasta blogissa! Linkki biossa!
Oletko jo käynyt osallistumassa Saippuakuplia olohuoneessa blogista löytyvään The Body Shopin tuotteiden arvontaan? Jos et, niin arvonta on käynnissä vielä tämän päivän ajan. Osallistu, niin voit voittaa! Linkki blogiin biossa!
Keittiönpöydällämme on tällä hetkellä ihana asetelma. Helmi kirpputorilta ostamani ajopuun pala toimii asetelman alustana, tuikut ovat Iittan kivi tuikut ja Kukat ovat koti pihalta kerättyjä. Maljakkona kukille toimii pieni snapsi lasi. Yksinkertaista ja kaunista. ❤ Iittalan Kivi tuikut olin jo useampi vuosi sitten ostanut, joten asetelman hinnaksi ei paljoa tullut. Ainoastaan kierrätetyn ajopuu palan hinta.
.
.
@helmijarvenpaa #helmikirppis #kirpputorihelmi
Arvonta! Saippuakuplia olohuoneessa blogista löytyy nyt ihana arvonta blogin 3-vuotis synttäreiden kunniaksi. Arvottavana on The Body Shopin tuotteita. Käyhän osallistumassa arvontaan blogin puolella, linkki biossa! .
.
@thebodyshop
Avasin herättyäni verhot ja huomasin että ulkona satoi. Syksy on selvästi saapunut. Tuli sellainen olo, että ei haittaa. Kesä oli ihana, pitkä ja helteinen, kiitos siitä, mutta tervetuloa syksy ja uudet kuviot. .
.
📷 @mikpoik 
Kuvan meikki ja hiukset @studioplayhelsinki Mari Back
Saippuakuplia olohuoneessa blogi on ollut olemassa tasan 3-vuotta. Blogissa nyt uusi postaus kuluneesta vuodesta ja siitä mitä jännää lukijoilleni on blogiin loppuviikosta tulossa. Linkki biossa!
Ruuhkavuodet ovat alkaneet. Saippuakuplia olohuoneessa blogissa on nyt uusi postaus siitä, miten ensimmäiset viikot töissä käyvänä äitinä ovat sujuneet. Miltä tuntui palata takaisin työelämään? Linkki biossa!
Saanko esitellä, kuivaksi opettelun onnistumis purkki on täällä! Yritys vol. 6782. Kuinka opettaa erityinen lapsi kuivaksi? Pissasta pottaan saa yhden karkin ja kakasta kaksi. Jokohan nyt olisi motivaatio tekijät kohdillaan. Ainakin tänään näyttää siltä, että voisi  onnistuakin.
Tänään päivän asusteisiini kuuluu nämä Design By Ilonan ihanat Tulppaani korvikset. Ihanat ja niin kevyet. ❤
.
.
@designbyilona #designbyilona