Nor Azlina

Nor Azlina Follow

Parenting Blogger | Malaysian Blogger #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #narratrs #sushivid
Collaboration / advertorial |💌norazlinaina323@gmail.com

http://www.ehbelogaku.com/2018/09/urutan-bagi-mata-rabun.html?m=1

5,745 Followers  7,010 Follow

Share Share Share

yea.. kita bukan #instafemes . Audien tu jer kat IG kita wakkk😅.
.
.
Tapi Kite #sikitlaginakfemes errrr..#blogger je wakk.. tulis review di blog ahjer😆😉🤓🙈
.
.
#ehbelogakudotcom
#nurimanqhaisaradotcom
#kbba9
#kelabbloggerbenashaari
#parentingbloggermalaysia
#lifestylemalaysiablogger
#mediainfluencer
Dia dah mula dahhh.. Tengahari tadi,sara cite kat mama.Dia nampak benda yg dia lukis ni lah..duk ikut dia.🙄
.
kata sara "benda ni mama..,mata dia merah"
sambil lukis kartun atas tu.
.
.
Harap kartun yg dia tengok kat tv😆😉
.
#kbba9
#kelabbloggerbenashaari
#ehbelogakudotcom
#parentingbloggermalaysia
#lifestylemalaysiablogger
#instakids
org makan nasi tengahari.. awk makan biskut yea🙄
.
.
.
Sebulan adalah beli 4-5 tin biskut,itu belum lagi biskut yg packing. 😆😆
.
.
#ehbelogakudotcom
#kbba9
#kelabbloggerbenashaari 
#parentingbloggermalaysia 
#lifestylemalaysiablogger
#potd
#instakids 
#biscuits 
#foodie
Dari 'Aisyah RA bahawa dia bertanya: “Wahai Rasulullah, apakah kaum wanita itu diwajibkan jihad ?”
.
.
Baginda menjawab: “Ya, mereka diwajibkan jihad tanpa perang di dalamnya, iaitu haji dan umrah." ( Riwayat Ahmad dan Ibnu Majah ) .
.

Ayuh ! jalani ibadah umrah anda bersama @juarahq
.
.

#JuaraTravel
#JuaraHQ
#KBBA9
#UmrahBersamaJuara
#PakejUmrahDanZiarah
#PakejUmrahEkonomi
#KBBA9xJuaraTravel
pengsan jap lepas workout🙈🙈.. sejukkan badan jap.

pasni tidur lebih lena lahh.. 🤓🤓
.
.
dah jumpa ubat bagi yg sukar tidur malam,mesti kena workout,paling busuk pon.. donkey kick pon okay utk 10minit.Sevanyak 5set 😉😉
.
#ehbelogakudotcom 
#kbba9 
#kelabbloggerbenashaari
#parentingbloggermalaysia
#azamtahunbaru
Selamat mencuba guys😆🤓
boleh lah cuba yea😍🤓
#ehbelogakudotcom 
#kbba9 
#kelabbloggerbenashaari 
#sihat
#tips
THE ACRE PUCHONG
.
.
Kami mempunyai satu event space marquee tent yang mempunyai kemudahan :
.
.
-Ruang yang berhawa dingin
-Meja dan kerusi untuk 400pax -Pa System dan microphone
-Holding room
-Surau -Tandas
-Free Parking
.
.

LOKASI 
Lot 10, Jalan Tempinis, Kampung Tengah A, 47100 Puchong, Selangor
.
.

Contact 
0133408944
. .
#theacrepuchong #eventspace #weddingspace #kbba9
mama tak pandai nak potong rambut.. ni jer bolehh😆😘😊
.
.
#ehbelogakudotcom 
#kbba9 
#kelabbloggerbenashaari 
#parentingbloggermalaysia 
#lifestylemalaysiablogger
#igmalaysian 
#potd
#instablog
yayyy! kita dah guna Loreal Paris Revitalift Essence Water ni.. sangat berkesan! Kulit bawah mata tu jadi lembut tak kasar lagi.. Pssttt!! ada ekstrak pegaga lahh.. awet muda lahhh.😉😍😘🙈🙈
.
.
thanks ❤😘 @hometesterclubmy
bagi peluang utk mencuba😉😉.
.
#htclorealrevitalift
#lorealparismy
#centellaessence
#hometesterclubmy
#kbba9
#kelabbloggerbenashaari
#beautyproduct
#lifestylebloggermalaysia
#parentingbloggermalaysia
#loreal
❌ Not finding the right time is just a lame excuse! With MOLPay Cash, you can pay your PTPTN loan anytime at 7-Eleven.🏪 👉🏻Learn how: http://bit.ly/2oJY0yO.

sushivd.com/gFRri

#PTPTN #MOLPayCASH #7Eleven #loan #cash #GoShareLah #ad
#kbba9
#kelabbloggerbenashaari 
#parentingbloggermalaysia
BLOG Update!
.
.
Dah lama tak buat urutan di bahagian mata ni.bagus sangat untuk kesihatan mata.. dan ada lagi kebaikan lain.. jemput baca entri ini di link Bio ⬆⬆⬆⬆⬆
.
#matarabun
#rabun
#silau
#matapenat
#kbba9
#kelabbloggerbenashaari
#health
#kesihatan
#urut
#parentingbloggermalaysia 
#lifestylemalaysiablogger
manfaatkan masa sebaiknya.. salam jumaat..💓💓💖
.
.
#ehbelogakudotcom 
#kbba9 
#kelabbloggerbenashaari 
#parentingbloggermalaysia 
#lifestylemalaysiablogger 
#potd
#likeforlike