Scouting Tungelroy

Scouting Tungelroy Follow

Welkom op de officiële Instagram pagina van Scouting Tungelroy. Hier vind je allerlei informatie over onze scouting en waar we ons mee bezig houden!

https://www.scoutingtungelroy.nl/

195 Followers  77 Follow

Share Share Share

#Scouts Framblij van #scoutingtungelroy had rechtdoor tocht gisteravond. Zo goed als het ging rechtdoor lopen. Met kompas om de richting te bepalen 😉
Ook de welpen en kabouters waren vandaag op de regiodag in Weert. We hebben veel spellen kunnen doen. Een erg leuke dag gehad met alle welpen en kabouters van de regio!
De winnaars van het regio 
volleybal toernooi!! 🎉🎉 #scouting #scoutingnederland #scoutingtungelroy #volleyball #toernooi #regioweert #regioactiviteit #Explorers
Vanavond was het jaarlijkse volleybal toernooi onder de #Explorers  van de regio Weert. Samen met de explorers van: Scouting Nederweert Scouting Keent-Moesel @scoutingrumoldus @scouting.hubovra was het een gezellige avond. 
#scouting #scoutingnederland #scoutingtungelroy #volleyball #toernooi #regioweert #regioactiviteit
De uitslag van de @rabobank Clubkas Campagne actie is bekend. Wij als #Scouting Tungelroy willen de ruim 240 stemmers die op Scouting Tungelroy hebben gestemd bedanken! Door al jullie stemmen hebben wij €774,57 in ontvangst mogen nemen. Een fantastische bedrag wat wij willen besteden voor de aanschaf van 2 transportkarren.
Vandaag een groot feest, net als elk jaar waren de #Smurfen van #scoutingtungelroy bij de DOE dag. De DOE dag werd voor de 10e keer gehouden; we hebben veel plezier gehad!
De #Welpen van #scoutingtungelroy laten zien wat ze gister gedaan hebben ............
#scouting #scoutingnederland #Speurtocht #wandelen #plezier #weekend #opdrachten
#Scouts 1 en 2 van #scoutingtungelroy zijn op weekend in Schoor. We hebben vandaag een actieve dag gehad! Eerst wezen klimmen bij @klimbosweert  en daarna heerlijk gezwommen bij @zwembaddeijzerenman ............
#scouting #scoutingnederland #weekend #klimmen #klimmenenklauteren #bomen #boomklimmen #touwklimmen #uitdaging #klimbos #zwemmen #zwembad #weekend #scoutingweekend #plezier
De #Smurfen van #scoutingtungelroy hebben vandaag een kijkje genomen bij Kimberly! Een geitenlammetje, schapen,konijnen, honden, katten en als verassing ook nog paard mogen rijden! Wat een gezellige beestebende! Het was helemaal top.
Zaterdag heeft de andere helft van de #welpen van #scoutingtungelroy zich mogen uitleven in de klimwand. Na de ijsjes zijn we toch maar mee gaan doen met de waterspelletjes vanwege het warme weer.
De #smurfen  van #scoutingtungelroy waren vanochtend te gast bij het radioprogramma van 3ML. Het was heel leerzaam en gezellig. Na de radiouitzending zijn er nog tv opnames gemaakt voor 3ML tv. Deze worden maandag uitgezonden. ------
De radiouitzending is terug te luisteren via:

http://www.3ml.nl/radioplayer1.php?pid=14

Als je dan play drukt en dan pijltje naar rechts en dan krijg je de uitzending van 11u en dan op 19:45 beginnen wij. Na het weer en de liedjes komen we nog een keer dat is op  ongeveer 38 minuten.
De andere helft van de #bevers  van #scoutingtungelroy ging spelen bij de Houtsberg en daarna ijs eten bij ijsboerderij Gommers.