Scouting Tungelroy

Scouting Tungelroy Follow

Welkom op de officiële Instagram pagina van Scouting Tungelroy. Hier vind je allerlei informatie over onze scouting en waar we ons mee bezig houden!

https://www.scoutingtungelroy.nl/

290 Followers  74 Follow

Share Share Share

De Kabouters zijn vandaag aan het bakken! Niks lekkerder dan veel slagroom met hagelslag en een beetje warme wafel!
De bevers hebben vandaag hun eigen eetbare huisjes gemetseld. Sommige maakten er liever koekjes van 😁. Mmmmm
Sinterklaas is vertrokken uit Nederland, dus hebben de blauwe vogels zelf een leuke Surprise gemaakt voor de ander. Gezellig gedobbeld en kadootjes uitgepakt!
MEGA DEAL Scouting Tungelroy!
Vandaag en ALLEEN vandaag bij aankoop van een kerstboom worden de kerstbomen gratis bezorgd (let op deze actie geld enkel voor de omgeving Tungelroy Altweerterheide Stramproy en Swart broek. Voor alle verdere gelegen huizen vragen we 'n kleine vergoeding) vandaag staan we weer voor jullie klaar van 09.00 tot 16.00 tot straks!
Bedankt,
Een enkel woord,
Eenvoudig te zeggen,
Maar soms toch moeilijk uit te spreken.
Bedankt,
Twee lettersrepen,
Zo vaak vergeten, 
Maar toch onmisbaar!

Scouting Tungelroy bedankt alle vrijwilligers die zich inzetten om ervoor te zorgen dat onze leden een onvergetelijke/fantastische tijd hebben binnen onze vereniging!
De data van de ouder kind hike zijn bekend! Zet ze alvast in je agenda zodat je er zeker bij kan zijn! Binnenkort gaan de inschrijvingen open!
De welpen hadden vandaag bezoek van praatpiet.. na levend cadeautjeskwartet hebben we nog een pepernotenquiz gedaan en toen was het tijd om de cadeautjes uit te pakken!
De Blauwe Vogels hebben vandaag een spellenparcours gedaan. Het was weer gezellig!
Best lastig, zo'n Pietenparcours! Gelukkig hebben de Kabouters zich vanmiddag, ondanks de regen, weer enorm vermaakt!
Vandaag start de kerstbomenverkoop van de explorers. Voor 'n mooi zomerkamp hebben we mooie kerstbomen te koop voor 13,50 kan een van deze exemplaren al van u zijn. Tegen 'n vergoeding van 3 euro bezorgen we hem aan huis (geen vieze auto en minder zorgen) vandaag zijn we er van 9 tot 16.00uur tot straks! Hou onze Facebook in de gaten voor eventuele acties! Wij hebben er zin in en zien u graag verschijnen (onze leden zijn tussen de 1.70 en 1.75 groot (kunt u de grootte inschatten van onze bomen) 🌲🌲🌲
De Blauwe Vogels hebben afgelopen zaterdag een vuurtje gestookt en lekker marshmallows gegeten.
Zaterdag heeft de tweede groep welpen geklommen. De groep van vorige week heeft pizzas gemaakt, en weer een andere groep heeft geknutseld in het herfst thema. Volgende week mag de laatste groep welpen in de klimhal.
............
#scouting #scoutingnederland #scoutingNL #Scoutingtungelroy #welpen #klimmen #klimmenenklauteren #wandklimmen #stijlewand #stijlewandklimmen #pizzabakken #pizza #lekker #zelfgemaakt #herfstknutselen #herfst #knutselen #knippen #plakken