Senad Lulic

Senad Lulic Follow

my official Instagram Profile

http://www.facebook.com/lulic19official?ref=hl

97,345 Followers  140 Follow

Share Share Share

Grazie a tutti i tifosi biancazzurri ai miei fantastici compagni di squadra e a tutti gli amici per gli auguri e la manifestazione di affetto che mi dimostrate ogni giorno. 
Forza Lazio 
Senad 汳
Sono orgoglioso di poter fare parte di questa Societテ di questa Cittテ e di questa Storia. Tanti Auguri Lazio mia!!
ナスivotne odluke se nikada ne donose preko noトi, pogotovo kada je u pitanju ljubav, kao ナ。to je moja ljubav prema Bosni i Hercegovini i dresu zemlje koju volim.
In 
Meト爽tim, vrijeme je za zbogom. 
Nakon dana i dana razmiナ。ljanja i razgovora sa porodicom i svojim najbliナセim, odluト絞o sam da je za mene reprezentativna karijera zavrナ。ena. Teナ。ka srca ovo govorim, jer sam uloナセio svoje vrijeme, zdravlje i ogromnu koliト絞nu ljubavi boreトi se za grb svoje zemlje. 
Nekad je iナ。lo loナ。e, nekad dobro, a kruna moje karijere, kao i svih nas, je odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Ostaje ナセal ナ。to nismo ponovili taj uspjeh, ali smo se negdje putem izgubili i sada je vrijeme za mlade snage koje dolaze i koje bi trebale nauト絞ti na naナ。im greナ。kama.

Neke su stvari mogle bolje, neke su uraト粗ne savrナ。eno i jedino za ト絞me nikada ne ナセalim jeste to ナ。to sam uvijek davao sve od sebe na terenu. Nekad je to nekome izgledalo moナセda premalo, ali svi mi znamo koliko smo preナセivjeli stresa, zajedno sa naナ。im porodicama.

Hvala svim  selektorima, Savezu, navijaト絞ma, koji su nas pratili po cijelom svijetu i koji トe mi najviナ。e nedostajati, medijima, suigraト絞ma, sakupljaト絞ma lopti, ma svima, koji su na neki naト絞n bili dio mog ナセivota, ali vrijeme je za rastanak od reprezentativnog dresa, s tim ナ。to トu biti najvjerniji navijaト BiH u buduトnosti.

Poナ。to se nekad krivo protumaト稿 neke reト稿nice i stvari, zamolio bih medije da prihvate moju odluku, koja je donesena nakon dugo razmiナ。ljanja i na koju nikad nisu uticale stvari koje su se desile ili se nisu desile.

Sa svima sam oduvijek imao dobar odnos, kako u Savezu, tako i u svlaト絞onici, ali i mimo nje i ova moja odluka je donesena iskljuト絞vo jer sam osjetio da je vrijeme za nove snage i novu krv.

Hvala Vam svima ナ。to ste mi davali podrナ。ku i bili uz mene sve ove godine.

Vaナ。 Senad Luliト
汳歴汳
笞ェク条沐オ汳ェ沛シ汨
Forza Lazio 沛笞ェク条沐オ
Happy Birthday amore mio 笶、ク
沐吮怛笞ェク条沐オ汳ェ沛シ
#sslazio #ritiro #training #auronzo
#ACE17 #X16 appena sfornate. Pronte per scendere in campo. In Finale. 汳ェ沛サ笞ェク条沐オ #HereToCreate
3:1 汳ェ沛シ 笞ェク条沐オ #derby#sslazio#forzalazio#seriea#primasquadradellacapitale 笞スク
汨ィ窶昨汨ヲ汳