πŸ’– FAEZNUR FATIHAH πŸ’–

πŸ’– FAEZNUR FATIHAH πŸ’– Follow

πŸ”₯ INFLUENCER πŸ‡²πŸ‡Ύ | Team @sevenvault
πŸ‘‘ BBA (hons.) HR | Uitm Palam
πŸ“© DM : GIFT & STORY REVIEW
πŸ’“ #reviewbyfazz #sfazzootd #doodlebyfazz

https://princessdreamerdairy.blogspot.my/?m=0

10,835 Followers  980 Follow

Share Share Share

Scroll lappy & found this random video yg sayang shoot then edit acah acah slow motion πŸ˜‚πŸ’— #videofazz #slowmotion #love
Don't let a bad day make u feel like u have a bad life 🌸 I have using @bflawlessbeauty since April and im really in love w it πŸ’• #SFDegreeLife
Mesti korang tertanya tanya bende kecik yg fazz pegang tu apa kan? Haaaaa kalau korang nak tau itu adalah Avengers stampers collection daripada Tesco. Stampers tu nice sangat sangat, da la comel lepastu ade sesuatu yg unik tau dekat stampers tu πŸ”₯ Nak tau macam mana nak dapatkan? Easy. Korang boleh ke laman web ni untuk maklumat lanjut berkenaan stampers tu : http://bit.ly/tescoavengers

#AvengersMY #TescoMY
😊 #throwback
Life is like a mirror if u smile at it , it will smile back at u , if u r grateful , it will give more reason to be grateful again & of course , if u shatter it , u will get hurt πŸ’™ #bajuyangbesarfazztakgemok
Tesco sekarang ade Avengers stamper collection tau! Comel sangat sangat collection ni. Ade 11 kesemuanya. Stamper ni sangat unik. Nak tau kenape? Haaa fazz akan tunjukkan dekat ig story fazz.

Hey. Dont worry, korang pon boleh dapatkan stample ni tau. For more details, korang boleh pergi ke website - http://bit.ly/tescoavengers 
#AvengersMY #TescoMY
Idk why saje nak post video ni. Cerite ringkas.

Dulu time sekolah menengah start menari semua ni. Dulu bdn kecik berat tak seberapa kaki straight je lepastu boleh buat pusingan laju siap terangkat but now sbb dah almost 5 tahun kot tinggal menari and also tak play sport which is hockey, go training, tak jaga fitness bdn semua. Badan naik berat kelaut. Bile buat cepat mengah pastu kaki dah tak straight lol rindu zaman sekolah tetibe πŸ˜‚

#dance #bodybalance #bgirl #babyfreeze #basic #videofazz
When someone tells u that u can’t , turn around & say "watch me"πŸ”₯#sfazzootd πŸ‘‘
Kuatkan volume nak dengar suara dak dak pubg πŸ˜‚ #pubg #pubglover #videofazz
To be urself in a world that is constantly trying to make u something else is the greatest accomplishment 🌈
If I only had three words of advice , they would be , Tell the Truth . If got three more words , I'd add , all the time πŸ˜ŠπŸ’– #sfazzootd #clozette #bloggersmalaysia
I did it guys! No more "Later" words in my life. No more missed any dateline and so on. I did it πŸ’• Thank you so much SHIKE for helping me to a better person day by day. I think if I didnt take this SHIKE challenged , I still be a not punctual person and can its can ruined my whole life.

I am very in love with this SHIKE watch . Thank you so much SHIKE ⌚ Before I forget, go and grab SHIKE watch now ! Can use my promo code to get 15% discount! This is my promo code : #SHIKE_FaeznurFatihah_15 . Enjoy πŸ’ž

#thisismyshike #shikewatch #myshike #myshiketarget #SHIKE_FaeznurFatihah_15 #reviewbyfazz #reviewmalaysia #sfazzootd #watch #ootd #photography