🌻 FAEZNUR FATIHAH

🌻 FAEZNUR FATIHAH Follow

πŸ’• Founder of @safniresources
πŸ‘‘ BBA (hons.) HR | Uitm Palam
πŸ“© DM : PHOTOSHOOT / GIFT REVIEW / STORY REVIEW
πŸ’“ #reviewbyfazz #sfazzootd

https://princessdreamerdairy.blogspot.my/?m=0

10,598 Followers  958 Follow

Share Share Share

17:07 // I don't think people understand how stressful it is to explain what's going on in ur head when u don't even understand it urself πŸƒ
12:52 // We meet people for a specific reason . They're either a blessing or a lesson πŸ’– Raya day 4 , no more baju kurung or whatsoever . Just blouse and palazzo πŸ˜‚ #selamathariraya #sfazzootd

Wearing blouse ; @deroseshop_ #melisablousebyDRS πŸ’•
15:31 // syawal day 3 🌻 Harini beraya kat area rumah lama 🌹 #selamathariraya #teamhijau #sfazzootd #lavidaraya #ootdraya2018 #ootdicahfaeid

Wearing ;
Ruby Klasik by @icahfa
Bawal Cotton Voile by @safniresources
12:55 // syawal ke-2 tenang sikit even bdn tgh tak sihat but still mood nak raya tu tinggi melangit lagi hee πŸŒΉπŸ’• #sfazzootd #selamathariraya #teampink #teamrayaperak #ootdraya2018
11:03 // ootd rushing πŸ˜‚ sbb bekejar nak keluar beraya 🌻 Selamat hari raya maaf zahir batin buat semua 🌹 salam kosong kosong ya πŸŽ€ #selamathariraya #teamrayapuncakalam #teamhijau #sfazzootd #ootdraya2018
23:43 // okay selamat hari raye semua, esok kita sarung baju raya & gy kutip duit raya lepas berkungfu dlm dapur ya 🌻 ((faz still boleh dapat lagi duit raya. Kan kan? Kalau yg tak dpt nak hulur nak bank in kat fazz pon boleh, nak no acc pm tepi πŸ˜‚πŸ˜ Hee)) #teamrayapuncakalam #sfazzootd #selamathariraya
Look guys, I am trying new effect called AR Lens Feature using the Huawei Nova 2i. Very interesting guys. I dont have to download other apps because this feature automatically ade dlm fon huawei ni. Semua effect comel comel pulak tu 😍 Jom dapatkan Huawei sekarang! https://www.vmall.my/huawei-nova-2i

Ouhhh before fazz lupe, ade interesting news tau! Go check out #HuaweiCarnival dari 9th-10th June dekat selected Huawei Stores now! Nak tau ape yg menarik ? Huawei is giving away 20 unit Perodua Axia atau 60 unit Huawei Mate 10 Porsche design dan hadiah menarik yang lain secara PERCUMA! Nak tau in detail boleh usya Huawei facebook. Pegi usya sane cepat sebelum terlepas peluang ni πŸ”₯

#ARlens #HuaweiFullView #DualCamera #HuaweiNova2i #NovaSuperstar #gayarayabersamahuawei #reviewbyfazz #nuffnangmy
16:31 // from 8:30 a.m. - 4:00 p.m. berkejar dgn test, presentation, submission report for non stop πŸ’” tomorrow is another bad day. Hope everything will going to running smoothly.

Wheatever happen, always put smile on ur face and be strong. Everything that happen right now is the process or learning πŸ’• #sfdegreelife #sfazzootd
21:57 // " I believe in pink . I believe that laughing is the best calorie burner . I believe in being strong when everything seems to be going wrong . I believe that happy girls are the prettiest girls . I believe that tomorrow is another day & I believe in miracles " - Audrey Hepburn πŸ’• #sfazzootd
21:00 // Happy times may come & go , the moment is only temporary but u guys know what? The memories that we gain will last forever πŸ’•

If korang jenis mcm fazz suke sgt simpan gambar banyak banyak dlm fon, better abadikan dlm bentuk photobook. Serius simpan dlm fon buat penuh memory je pastu na capture gamba baru tuptup penuh dah memory. So ape tunggu lgi? Jom dapatkan photobook dari @keepingkenangan 😍 Harga pon murah je πŸ‘

#reviewbyfazz #giftreviewmalaysia
Hello guys! Fazz suka sangat gunakan AR Lens feature dari Huawei Nova 2i phone.

Siapa nak pergi Disneyland, Japan? Guess what , you guys can go there. Buy a Gaya phone (Huawei) during Ramadhan or Raya to stand a chance to win a family Package to Disneyland, Japan.

Haaa! Beli fon je terus menang. Senang kan? So ape lagi tunggu? Jom beli phone Huawei! 😍 Layari lah dekat https://www.vmall.my/huawei-nova-2i

#ARlens #HuaweiFullView #DualCamera #HuaweiNova2i #NovaSuperstar #gayarayabersamahuawei #nuffnangmy #reviewbyfazz
Jangan kecam pls πŸ˜‚ ((last video tiktok sbb ade org tak bgi buat dah)) #videofazz #fazzbuathal #soperf #tiktok #tiktokmalaysia @tiktok.malaysia