Shahada Fauzi

Shahada Fauzi Follow

🌸Mom's of 3 little angels
💄Dealer WD♡VH♡Peea♡Feeaz @ciksha_wdec
🍫Agent Chocotainer
🖱️Ladyboss @rscreative_enterprise
🖥️Lifestyle+Personal Blogger

http://www.shahadafauzi.com/

661 Followers  263 Follow

Share Share Share

Lepas solat Isyak kita cencalit sesiap si gojes WD ni kat nadi-nadi kecantikan. Kang duk tidurkan CikMerah dengan mak dia sekali hanyut terus tak tercalit pulak. Calit dalam mimpi tak tertransform jadi awet muda. Hihi.

#WDLovers #ShahadaAdleesyaBeauty
#WDTA #WomenDesireeEssentialCream
Duk main perot ada baby bola pulak dah abang Adan ni. Ko dah kenapa nak? Ummi kan mc sekarang ni. Tolonglahhh. 😌
Hujan hujan ngadap kerja design blog ni lapo pulak perot ni. Si #ChocAndNut ni pun duk seru seru je. 😝
Lama tak kongsi hasil air tangan. Hari ni lauk pauk kita
❤️ Ikan masak kicap
❤️ Sawi+kobis bunga tumis
❤️ Timun masak bening

#DapurUmmiSha
Stress ngadap coding design blog tak jadi-jadi. Rest sekejap. Terapi dengan menjahit langsir pintu room sweet room. 😌
Dilema orang pompuan rambut panjang. Rasa macam berlambak getah rambut dah. Tapi tetiba bila nak ikat rambut semua lesap. 🤭

Getah rambut vs pin tudung?

Sama je selalu lesap tiba-tiba bila nak pakai. 🤣
Sampai pun yang ditunggu-tunggu. Lelaju pi J&T nak pos dengan parcel customer ceklat dengan si gojes WD. Sori dedarlings. CikSha tunggu sticker ni tu yang delay postage tu. Sabar jap eh. Esok InsyaAllah sampai. Lega dah rasa. 😌
Sabar tunggu abah dengar ceramah  speech therapy untuk parents. Nasib la depa tak buat perangai sangat. Kalau tak jenuh la ummi. Tadi pun gigih dukung Cik Merah dengan si encem Iman kiri kanan pi jamban sebab abang Adan dah tak tahan nak terkensi. 😅

#KunciSyurgaUmmiAbah #My3Stujes
Semoga sentiasa berkasih sayang anak-anak. 💕

#KunciSyurgaUmmiAbah
#My3Stujes
Sedang berkecimpus siapkan design  sesambil update maklumat untuk web sekolah ni. 💪

#RSCreativeEnterprise #DesignByShahada #SayaFreelanceDesigner #WebDesign #WebDesigner
Malam sebelum balik Ganu hari tu, lepaskan ngidam nak makan Char Kuey Teow kat sini. Not bad. Kena selera anak tekak. CikSha ambik Char Kuey Teow Special. Suami ambik Char Kuey Teow Sotong. Anak-anak makan nasi goreng udang.

#CharKueyTeow
Suka sangat biskut ni. 😍