Pengedar Shaklee Johor & Msia

Pengedar Shaklee Johor & Msia Follow

Kepakaran saya membantu IBU HAMIL sihat bertenaga IBU MENYUSU berjaya dlm penyusuan eksklusif & ANAK2 membesar sihat & bijak. www.wasap.my/60197631333

http://www.ceomak.com/

286 Followers  807 Follow

Share Share Share

Nak shaklee.. Whatsapp je www.wasap.my/60197631333
Walaupon duduk kat rumah je. Rutin ini tak boleh di tinggalkan.

Sebab nya walaupon di rumah je kita masih buka tingkap cahaya supaya matahari masuk. 
Kita masih keluar jemur atau angkat baju di ampaian.

Kita masih keluar amik barang Shaklee bila abam Gdex sampai (Ni mommy la. Korang maybe tunggu baju raya etc). Jadi perlindungan ke atas kulit masih diperlukan. Melainkan korang duduk dalam rumah yg gelap gelita tak ada cahaya masuk. Tingkap langsir semua tutup. Macam rumah vampire tu then korang tak perlu pakai benda-benda ni semua.
Bila selalu menghadap PC mata jadi kabur. Mata terasa kering. Sama juga bila lama tengok handphone. Baca sesuatu kat handphone dalam gelap.

Ada tak sesiapa yang ada masalah macam ni? Memang tak selesa kan. Agak lama juga mata nak ok semula.

Yang ada masalah macam ni perlu makan Carotomax Shaklee. Carotomax ni dikenali sebagai Vitamin Mata sebab CarotoMax membantu mempertingkatkan penglihatan.

Ia akan menghasilkan "ungu visual" yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan dalam gelap. Ia juga mempertingkatkan masalah penglihatan seperti rabun malam, rabun dekat, presbyopic, astigmatism, xerophtalmia (mata kering), kelesuan mata, glaucoma, katarak, floaters, eye bag dan gegelung hitam mata. 
Jom jaga mata kita. Kurniaan Allah yang tiada ternilai ni.

Whatsapp naaa.. www.wasap.my/60197631333

#ceomak
#VitaminMata
#carotomax
Alhamdulillah. Last minute orders.

Thank you semua yang support bisnes mommy.

Target achieved!! #ceomak
Thank you mommy for your orders.

Ada yang nak selit order lagi?

Mealshake ni sesuai untuk
🍉 anak-anak yang baru nak belajar puasa
🍒 untuk sarapan pagi yang penuh khasiat
🍓 memberi selera kepada picky baby
🍎 berikan nutrisi lengkap untuk anak-anak

www.wasap.my/60197631333

Nota: Tak sempat nak hantar.  Shaklee tolong bungkus dan poskan. Senang je. Tekan-tekan je siap.
Sebelum hantar anak-anak ke school siapkan kan mealshake yang mama kawan-kawan Anaqi & Adzka order dulu nak pass kat teacher.

Ada mommies yang nak selit order lagi?

Hari ni last day promo. 
Beli 2 less 10%.
Beli 4 less 10% + free gift.

Nak wasap saya ya www.wasap.my/60197631333
Ramadan dah nak tiba.
Elok sgt lah sediakan Mealshakes terutama untuk anak-anak kita yang akan puasa.

Mealshake ni rasanya sedap macam aiskrim vanilla. Dan bau pun semerbak Vanilla. Pasti buat anak-anak gemarinya.

Mealshake ni, bila cmpur ais memang lagi sedap.

Jarang-jarang dpt less 10% ni.
Special offer sempena menyambut Ramadhan.

Berikan yang terbaik untuk kesihatan anak-anak kita. ~~~ Anaqi dah tanya bila nak oder Mealshake dia. Adzka punya stok pon dah tinggal sikit.

Nak masuk oder sekali, WA Reen ya. www.wasap.my/60197631333/MealshakeUntukAnak2 
#Mealshakes
#Multivitamin
Limited Edition YOUTH Travel Set & Case yang bernilai RM288 tapi korang boleh dapat percuma.

PERCUMA je dengan setiap pembelian YOUTH Intensive Treatment & Repair Set. 
#ceomak
#YOUTHskincare
#ShakleeSkinCare
Salam. Morning.

Santapan cepat dan berkhasiat untuk working and busy mommy macam saya.

Jemput uolls.. #ceomak
#ESP
#protein
Pakej promosi Shaklee khas untuk new member masih dibuka sehingga 28.2.2019 😍

SAVE BANYAK!

Bukan sekadar dapat free membership dan free delivery tapi dapat bonus juga untuk setiap pembelian pakej ni.

Boleh lihat sendiri dan pilih

Nak pilih VIVIX?
Nak pilih YOUTH?
Nak pilih Wellness pack?

Atau semua sekali? Boleh SAVE UP TO RM503.28

Whatsapp untuk info lanjut. www.wasap.my/60197631333