Pengedar Shaklee Johor & Msia

Pengedar Shaklee Johor & Msia Follow

Kepakaran saya membantu IBU HAMIL sihat bertenaga IBU MENYUSU berjaya dlm penyusuan eksklusif & ANAK2 membesar dgn sihat & bijak. 0197631333

http://www.ceomak.com/

275 Followers  795 Follow

Share Share Share

Salam. Morning.

Santapan cepat dan berkhasiat untuk working and busy mommy macam saya.

Jemput uolls.. #ceomak
#ESP
#protein
Pakej promosi Shaklee khas untuk new member masih dibuka sehingga 28.2.2019 😍

SAVE BANYAK!

Bukan sekadar dapat free membership dan free delivery tapi dapat bonus juga untuk setiap pembelian pakej ni.

Boleh lihat sendiri dan pilih

Nak pilih VIVIX?
Nak pilih YOUTH?
Nak pilih Wellness pack?

Atau semua sekali? Boleh SAVE UP TO RM503.28

Whatsapp untuk info lanjut. www.wasap.my/60197631333
Pakej promosi Shaklee khas untuk new member masih dibuka sehingga 28.2.2019 😍

SAVE BANYAK!

Bukan sekadar dapat free membership dan free delivery tapi dapat bonus juga untuk setiap pembelian pakej ni.

Boleh lihat sendiri dan pilih

Nak pilih VIVIX?
Nak pilih YOUTH?
Nak pilih Wellness pack?

Atau semua sekali? Boleh SAVE UP TO RM503.28

Whatsapp untuk info lanjut. www.wasap.my/60197631333
Pakej promosi Shaklee khas untuk new member masih dibuka sehingga 28.2.2019 😍

SAVE BANYAK!

Bukan sekadar dapat free membership dan free delivery tapi dapat bonus juga untuk setiap pembelian pakej ni.

Boleh lihat sendiri dan pilih

Nak pilih VIVIX?
Nak pilih YOUTH?
Nak pilih Wellness pack?

Atau semua sekali? Boleh SAVE UP TO RM503.28

Whatsapp untuk info lanjut. www.wasap.my/60197631333
MILKBOOSTER JE DAH CUKUP KE?

Ramai ibu menyusu yang tanya, dah ambil ESP perlu ke ambil alfalfa atau dah ambil alfalfa perlu ke ambil ESP untuk pastikan proses penghasilan susu tidak terganggu.

ESP merupakan protein yang bantu pembentukan sel dan merupakan kandungan yang penting dalam susu ibu. 
Alfalfa juga mengandungi protein TETAPI dalam kuantiti yang sedikit berbanding ESP. 
Sebenarnya, kedua-duanya bagus untuk ibu dan kesannya adalah berbeza kepada setiap individu. 
Namun harus diingat, dalam perjalanan menyusukan si manja, yang paling penting bagi menjamin keberkesanan dan susu bertambah ialah kekerapan penyusuan dan payudara itu dikosongkan.

#ceomak
#ESP
#protein
Setiap orang perlu protein sihat. Sebab kulit, hormon semua dalam badan kita terbentuk kebanyakannya dari protein. Tak cukup ayam ikan sebab sekarang kualiti makanan mentah dah tak sebaik zaman dulu.

Kenapa sel kena sihat? Sebab sel sakit akan mati. Sel sihat perlu cepat terbentuk untuk meggantikan sel mati. Kalau lambat ganti, tunyang muka kusam, kulit kering, cepat letih, moody, mengantuk, gastrik, migrain malah sel jahat seperti kanser mungkin terbentuk!

Sebab tu supplement basic untuk semua orang yang PERTAMA ialah ESP ni.

Ia ditanam secara organik, diproses tanpa alkohol dengan proses dan teknologi yang begitu teliti. Hanya syarikat besar sahaja mampu mempunyai ladang tanaman yang besar dan dijaga secara organik, dikawal kualitinya dari mentah sampai masuk dalam bekas!

Ambil segelas sehari, sah sah anda dapat protein sihat dah setiap hari. Lain-lain makanan, makan macam biasa.

Nak cuba ESP?! Klik je sini www.wasap.my/60197631333
Kebaikan ESP • Awet muda
• Membekal tenaga
• Baik untuk hormon
• Merangsang pembentukan semula kulit dan otot
• Memperbaiki masalah rambut
• Membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dll
• Mencegah insomnia
• Memperbaiki masalah pigmentasi, kedutan, dan kesan tua
• Mendorong ransangan dan seksual
• Mencegah tekanan
• Baik utk prostat
• Mencegah migrain
• mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot
• membantu merendahkan paras kolestrol, • mencegah risiko osteoporosis
• mencegah sakit jantung
• membaiki masalah keguguran rambut

#ceomak 
#ESP
#protein
Bila anak dah naik sekolah. Mommies selalu rebut-rebut siapkan segala persiapan nak pergi sekolah. Sediakan sarapan, baju etc. 
Kadang mommies sendiri tak sempat nak sarapan. Syukur ada ESP. Sarapan on the go yang penuh dengan khasiat.

Sekarang promo tau. 
Beli 2 diskaun 5%
Beli 6 free 1

Berminat contact mommy ye. www.wasap.my/60197631333

#ESP
#protein
#ceomak
Shaklee YES!! 2 hari sahaja. Esok & hari ini.

Nak order klik je www.wasap.my/60197631333
Shaklee YES!! 2 hari sahaja. Esok & hari ini.

Nak order klik je www.wasap.my/60197631333
Shaklee YES!! 2 hari sahaja. Esok & hari ini.

Nak order klik je www.wasap.my/60197631333
Shaklee YES!! 2 hari sahaja. Esok & hari ini.

Nak order klik je www.wasap.my/60197631333