Pakar Hilangkan Jerawat Vita-C

Pakar Hilangkan Jerawat Vita-C Follow

😒 Bosan makan Vita-C takde kesan?
👰 Pakar #parut #jerawat sejak 2012
🌼 Promo 3 botol diskaun 5%
💰 Nak #vitamincshaklee harga jimat?
📲 0194320059

http://0194320059.wasap.my/

32,867 Followers  5,407 Follow

Share Share Share

۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ۞ "Mencari aib dan kesalahan orang lain untuk kepuasan diri sendiri adalah petanda hati rosak." [Almarhum Tuan Guru Haji Nik Abdul Aziz Nik Mat]

Perbanyakkan berselawat.
Anda selalu beli Shaklee? Tapi sampai sekarang tak join sebagai ahli?
.
Atau dah jadi ahli tapi keahlian dah mati? Jadi sekarang asyik beli dengan harga retail yang 20% lebih mahal dari harga ahli?
.
Jom join ahli sekarang. Nikmati keistimewaan yang ditawarkan oleh Shaklee walau sekadar makan vitamin untuk diri sendiri.
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
PERCUMA.KEAHLIAN SHAKLEE
. 
1. Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! ☑️ Jimat lebih RM300
.
Kebanyakan customers yang consume vivix. Dan masih ambik vivix sampai harini : 
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda. 
Vivix ni best antiaging supplement. 
4. Yang ada masalah period tak regular 
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni!
.
✅ Jimat lebih RM300 untuk pakej beli 2 botol ✅ FREE membership
✅ Cash back bonus RM38
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
Janganlah engkau berputus asa kerana putus asa itu bukanlah Akhlak seorang muslim. 
Ketahuilah bahawa kenyataan hari ini adalah mimpi hari kelmarin dan impian hari ini adalah kenyataan hari esok.

Imam Hassan Al Banna
KELEBIHAN AHLI SHAKLEE
.
1. Diskaun harga hebat hampir 25%. Kalau ada promosi boleh dapat sehingga 30%
.
2. Harga untung  runcit bergantung kepada seller. Untung runcit boleh mencapai sehingga RM100 untuk satu produk.
.
3. Semua dihujung jari. Masuk www.shaklee2u.com.my boleh terus klik pilihan barangan dan buat pembayaran melalui online. (Bila dah register kita akan belajar cara menggunakan guna web)
.
4. Tak perlu maintain pembelian
.
5. Cash rebate untuk pembelian yang mencapai 150uv setiap bulan. setiap uv mempunyai nilai yang akan ditukar menjadi cash dan dimasukkan dalam acc setiap 14hb.
.
6. Peluang Bisnes (tiada paksaan) hanya pada yang berminat. Selepas point ini kelebihan untuk ahli yang berbisnes
.
7. Cash bonus (income) setiap 14hb iaitu cash rebate bagi ahli makan sendiri. Pada yang bisnes setiap uv menjadi cash bonus. Lagi banyak UV lagi banyak bonus.
.
8. Selepas mencapai 3000uv anda boleh menerima kelebihan yang lain iaitu Car Bonus & Convention Trip
.
9. Car bonus adalah elaun berbentuk cash serendah RM630 dan maximum unlimited RM8000 + dibayar seumur hidup selagi berbisnes dalam shaklee.
.
10. Convention trip adalah trip2 percuma yang boleh ditebus selepas point mencukupi. Tahun 2018 pusing Spain, France dan Italy dengan Kapal Laut.
.
POSTAGE KESELURUH NEGERI SETIAP HARI❤
.
📲 Whatsapp Umi Nazrah 019-4320059
NAK BERNIAGA TAPI TIADA MODAL ?
.
Jom join dropship :
🔥Tanpa modal
🔥Tak perlu simpan stock
🔥Tak perlu pos barang
🔥Zero kerugian !
🔥Ayat promosi & marketing disediakan
🔥Support group yang aktif
🔥Anda buat, anda dapat !
.
Kenapa perlu join dropship ini ?
✅Bukan product bermusim
✅Sentiasa ada permintaan
✅Company yang dah establish
✅Product berkesan
.
Berminat ? Whatsapp sekarang 📲 019-4320059
Kata Imam Ibn Rajab Al-Hanbali:
.
"Jika tidak mampu bersaing dengan amalan orang-orang soleh, bersainglah dengan pendosa melalui istighfar."
.
Kita semua pendosa. Kita semua ada peluang untuk jadi lebih baik. Sama-sama kita berusaha.
.
Aamiin aamiin aamiin.
Umi Nazrah
Pengedar Shaklee
Vitamin C penting untuk kesihatan secara menyeluruh. Walaubagaimanapun badan kita tidak menghasilkan Vitamin C.
.
Vitamin C diperolehi melalui makanan dan suplemen kesihatan 😁
Wajib ambil Vitamin C setiap hari tau!
➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡
Antara manfaat Vitamin C:
🔹membantu meningkatkan sistem imun.
🔹menghalang/mengurangkan jerawat.
🔹menghalang pigmentasi kulit.
🔹sebagai pertahanan semulajadi terhadap sinaran UV terutama untuk mereka yang banyak bekerja di bawah sinaran matahari.
🔹 penting dalam pembentukan kolagen untuk kulit yang sihat.
🔹Vitamin C penting untuk penghasilan kolagen yang membantu kesihatan sendi & tulang.
🔹membantu mendapatkan wajah yang cerah dan berseri.
🔹Vitamin C juga dikenali sebagai 'ascorbic acid' sangat penting untuk memperbaiki tisu, menyembuhkan luka, pertumbuhan tulang dan kulit yang sihat.
🔹Vitamin C juga membantu tubuh badan melawan jangkitan penyakit dan bertindak sebagai anti oksidan yang melindungi sel-sel daripada rosak.
🔹sesetengah para pengkaji nutrisi percaya bahawa kekurangan Vitamin C pada bayi yang baru lahir boleh membantutkan perkembangan otak.
🔹dos Vitamin C yang optimum membantu mengurangkan risiko jangkitan pada saluran kencing ibu-ibu hamil. Vitamin C menyekat pertumbuhan bakteria dengan menjadikan urin lebih berasid.
.
Dapatkan Vitamin C keluaran Shaklee.
📲📲 Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
Apa beza Vitamin C shaklee dan Vitamin C jenama lain?
_
Bezanya, terletak pada Teknologi Sustained Release.
_
Apa tu Sustained Release?
_
Dengan teknologi ini, vitamin C akan di lepaskan secara berperingkat kepada tubuh badan. Iaitu, 100mg setiap sejam.
_
Ini lah yang membuatkan Vitamin C Shaklee sangat berkesan, kerana tubuh badan benar-benar menyerap kebaikan Vitamin C. Tubuh kita menyerap 100mg je setiap sejam. Kalau lebih, tubuh badan tetap menyerap 100mg dan selebihnya akan di singkirkan menjadi air kencing.
_
Berbanding dengan Vitamin C jenama lain contohnya sebiji 1000mg kan...
_
Maka,
_
Bila kita telan je Vitamin C tu, 1000mg terus di lepaskan. Walhal tubuh badan hanya mampu menyerap 100mg sahaja setiap jam. Jadi vitamin C yang tidak di gunakan akan di singkirkan menjadi bahan kumuh atau juga di sebut, air kencing. (Aduhai, air kencing pula yang kaya Vitamin C)
_
Whatsapp Umi Nazrah
0194320059
Assalamualaikum. Selamat petang hujung minggu 😊
.
Umi Nazrah
Pengedar Shaklee
019-4320059
Boleh ke pengambilan Vitamin C mencerahkan kulit anda?
.
Ya, ia boleh!
.
Vitamin C penting dalam memastikan keutuhan struktur kolagen yang penting untuk awet muda.
.
Vitamin C telah terbukti secara saintifik meningkatkan tahap gluthathione (pigmen cerah) dalam darah, adalah benar bahawa Vitamin C mencerahkan kulit.
.
Jika ingin mendapatkan kulit yang lebih cerah pengambilan Vitamin C adalah penting. Vitamin C adalah vitamin larut air, ianya tidak dapat disimpan di dalam badan. Jadi Vitamin C perlu diambil secara harian.
.
Vitamin C perlu diambil pada dos yang tinggi 1000 – 3000mg setiap hari untuk mendapatkan kulit yang lebih cerah.
.
Jarakkan pengambilan Vitamin C sepanjang hari untuk keberkesanan maksimum.
.
Bagi fungsi ini, Vitamin C Shaklee adalah yang terbaik kerana ianya adalah Sustained Release di mana Vitamin C dilepaskan secara perlahan-lahan, 100mg setiap sejam untuk memastikan keperluan Vitamin C di dalam badan sentiasa dipenuhi secara berterusan.
.
Nak Vita-C Plus keluaran Shaklee?
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
Apa beza Vitamin C shaklee dan Vitamin C jenama lain?
_
Bezanya, terletak pada Teknologi Sustained Release.
_
Apa tu Sustained Release?
_
Dengan teknologi ini, vitamin C akan di lepaskan secara berperingkat kepada tubuh badan. Iaitu, 100mg setiap sejam.
_
Ini lah yang membuatkan Vitamin C Shaklee sangat berkesan, kerana tubuh badan benar-benar menyerap kebaikan Vitamin C. Tubuh kita menyerap 100mg je setiap sejam. Kalau lebih, tubuh badan tetap menyerap 100mg dan selebihnya akan di singkirkan menjadi air kencing.
_
Berbanding dengan Vitamin C jenama lain contohnya sebiji 1000mg kan...
_
Maka,
_
Bila kita telan je Vitamin C tu, 1000mg terus di lepaskan. Walhal tubuh badan hanya mampu menyerap 100mg sahaja setiap jam. Jadi vitamin C yang tidak di gunakan akan di singkirkan menjadi bahan kumuh atau juga di sebut, air kencing. (Aduhai, air kencing pula yang kaya Vitamin C)
_
Whatsapp Umi Nazrah
0194320059