Shalimar Mohd Yusof

Shalimar Mohd Yusof Follow

😻 Full worker
😻 Part Time Blogger
#BloggerMalaysia
#afbdotmy
#bloggerpantaitimur
#AnakTerengganu
Iklan/ Review/Gift
Sila emel: sakurasmy@gmail.com

http://www.shalimaryusof.com/

1,465 Followers  2,582 Follow

Share Share Share

Tayar ada 3...tapi parking macam tu jugak... bawak basikal ganas dari  abang zaryth.. #adiknur #shalimarmemories #shalimaryusofdotcom #lifestyleblogger #tricycle #basikalabang
Kawan baru teman kita sedia masakan.. Airfryer daripada Tefal... pasangan Steam Generator Tefal Pro Express Care.. #healthmonitor #healthylifestyle #shalimaryusofdotcom #lifehealth  #lifestyleblogger #SMYreview #shalimarmemories #tefal
Senyap?? Takkk... ada je ni haaa... Minggu ni balik kerja.. buat kerja kat rumah pulak.. Mr.Aidy laa yang sibuk..hihi..tapi tak apalah.. rezeki masuk.. Alhamdulillah.. Awal2 tahun macam ni banyak pula ibu bapa tertarik untuk gunakan sticker nama pada alat tulis dan buku sekolah anak-anak..samalah dengan Abang Zaryth juga.. Semalam cuba upgrade .. selama ni tshirt kami buat tulisan sahaja.. sekarang kami boleh tempek gambar warna-warna dah pada baju.. yeay!

Alhamdulillah.. moga @philosophyprint terus berkembang.. #shalimaryusofdotcom #tshirtdesign #stickerproduk #stickergoodies #philosophyprint #likeforlikes #followforfollowback
Adik Nur nyanyi untuk birthday Cik Su dia ke 16.. #adiknur #shalimarmemories #shalimaryusofdotcom #teamBPT #likeforlikes
Alhamdulillah.. baru berangan.. tak sangka promo 1.1.2019 dapat 2 set #wishlist2019  sekali gus
Iron Steam + Papan gosok + Airfryer dengan 1 harga sahaja... jadi kita buat wishlist lain laa pulak ...jom menabung balik.. #proexpresscare #tefal #ironsteam #airfryer #promo #shalimaryusofdotcom #lifestyleblogger #healthylifestyle
Abang Zaryth tak leh pisah lagi ngan kawan pra sekolah dia..huhu..walaupun kelas lain dah.. makan pun sama-sama lagi. .. zaryth vs atamis vs deva....
Cerita semalam.. di LABpark Bandar Baru Seri Klebang Ipoh Perak. Bawak anak-anak tengok lampu-lampu.. layan oden sambil layan lagu best dari live band.. #shalimaryusofdotcom #shalimarmemories #bloggerperak #labpark #kintaproperties #poweredbykintaproperties #tourismperak #bloggerpantaitimur
Berbaki beberapa hari lagi untuk sesi persekolahan bermula.. Anak nak masuk darjah 1 ibu pulak yang berdebar untuk biasakan diri.. Siapa anak sulung darjah 1 tahun depan? Dah ready ? 
#abangzaryth #turns7 #standard1 #2019 #shalimarmemories #shalimaryusofdotcom #lifestyle #lokking #ipoh #Perak
Alahaii anak.... cer komen..
Hari ini betul2 singgah penang...masuk ikut jambatan keluar ikut feri.. #mybeautifullife #myfamily #shalimaryusofdotcom #shalimarmemories
Anak teruna ibu.. Abang Zaryth..
Kalah bibir ibu Adik Nur nihhh..