Shalimar Mohd Yusof

Shalimar Mohd Yusof Follow

#BloggerMalaysia
#afbdotmy #bloggerpantaitimur
#AnakTerengganu
Iklan & Review sila contact emel sakurasmy@gmail.com

http://www.shalimaryusof.com/

1,263 Followers  1,974 Follow

Share Share Share

Kawan tak rèti jadi cikgu.. Cuba dengan Intelligence Stick moga Abang Zaryth lebih faham.. Kali pertama kenal blogger @zariniismail terus sangkut..terus pm..terus beli.. #mathematical #intelligencestick #bloggerutaraofficial #bloggerpantaitimur #afbdotmy #personalreview #shalimaryusofdotcom
Kedudukan Kerusi sempena musim bola ...hihi

Malam ni dah final wehh.. France Vs Croatia

#worldcup #bolabola
Tak tahan tengok geng menjamu tekak dengan #durianmcflurry ... takkan kita nak jamu mata je kan...?ehehhe.. Korang dah rasa belum? Jom makan sepuas-puasnya dengan 'Unlimited Refills' sebab McDonald’s akan mengadakan event All-You-Can-Eat D24 Durian Mcflurry pada-

17 July 2018, Selasa.

Sesi 1- 3.00pm-4.00pm
Sesi 2- 5.00pm-6.00pm

Di Semua restoran McDonald’s seluruh negara.*Daftar 30 minit sebelum setiap sesi bermula.

Daftar hanya RM10 (dewasa dan kanak-kanak berumur 4-12 tahun), percuma untuk yang berumur 3 tahun ke bawah. 
SAVE THE DATE OK!

#durianmcflurry #durian24 #mcdonalds #jommakandurian #shalimaryusofdotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #afbdotmy
#mcdonaldsmalaysia
Adik Nur dah cuba! Kawan-kawan bila lagi?? Untuk umur macam Adik Nur iaitu 1 tahun hingga 3 tahun boleh dapatkan Susu Suffy B Genius.. produk terbaru yang dirumus khas dengan Madu & Kurma.

Suffy Malaysia dengarnya dah buka kilang baru. Jom follow..dapatkan harga promosi RM 22.90 yang sedang berlangsung sehingga 14 julai 2018 iaitu hari perasmian kilang baru Susu Suffy.

#sususuffy #suffymalaysia #sususuffymalaysia #suffysusuanakbijak #susubayi #teamBPT #bgrc #bgsp
Sebelum memulakan perjalanan jauh, selepas keluar daripada Bukit Gambang Resort City, kita bagi tuan suami dan anak-anak segar dulu di McDonald's Jalan Gambang DT.. lebih kurang 15min dah sampai..tak jauh kan..boleh singgah sini dulu isi perut..percayalah service kat sini lain macam..special gituu.. penuh senyuman... #mcdonaldsgambang
#mcdonalskuantan
#burgerRio
#worldcup
#bgrc
#bgsp
#teamBPT
Detoks - Proses pembersihan usus daripada hasil buangan terkandung dalam usus yang boleh menyebabkan kenaikan berat badan, dan toksin dalam badan. *Jom nyah lemak..nyah toksin bersama
BIOXCELLENT W.LINE FIBER @bioxcellent @bioxcellent 
Dapatkan sekarang di @watsonsmy @watsonsmy !

#bioxcellent #bioxcellentmalaysia #bloggermalaysia #review #bgrc
Cuba teka binatang apakah ini? Serius tak pernah tengok sebelum ini.. Comel...geram sangat nak tepuk-tepuk bontot dia..hihuha.. bergayut macam musang..tapi bukan musang... Nak tengok binatang ni kat mana? 
Kat mana lagi kalau bukan di @bukitgambangresortcity .. di #bukitgambangsafaripark .. #bgrc #bgsp #sayasukabinatang
BIOXCELLENT W.LINE FIBER

Detoks terbaik Sha!🙋‍♀️🙋‍♀️ Minum malam... pagi...busssss....
Ada masalah pencernaan?
Cubalah Bioxcellent W.Line Fiber daripada @bioxcellent @bioxcellent

Mudah didapati..hanya di Cawangan Watsons Terdekat anda! @watsonsmy

#bioxcellentmalaysia #bioxcellent #teamBPT #bgrc #bgsp #healthyfood #carahidupsihat #shalimarreview
Awak-awak...awak nak kawan dengan saya tak?
Tambah koleksi..dah tepek kat peti sejuk..
Tq @hazirahmohd bagi tanda ingatan ni... Macam balik Terengganu doh2..hihi.. #teamBPT #senyumsokmo ##ganukite #bloggerpantaitimur #bukitgambangresortcity #bukitgambangwaterpark #bukitgambangsafaripark #bgrc
Terima kasih CR! Comel sangat tanda kenangan ke @bukitgambangresortcity baru-baru ni.. cenderahati daripada @bycikrenex halus sangat buatannya.. Korang kalau sedang tercari-cari orang buat kraftangan comel macam bantal felt, guest book atau bubble untuk apa-apa majlis boleh hubungi Cik Renex untuk tempahan di
Whatapps - 0177944891
Email - saidatulazreen@gmail.com
Blog - www.renex89.blogspot.com

#bycikrenex #handmade #handsew #withlove #cenderahati #kenangan #bukitgambangresortcity #bgrc #bgsp
#teamBPT
Krup krap petang2..