Shalimar Mohd Yusof

Shalimar Mohd Yusof Follow

😻 Full worker
😻 Part Time Blogger
#BloggerMalaysia
#afbdotmy
#bloggerpantaitimur
#AnakTerengganu
Iklan/ Review/Gift
Sila emel: sakurasmy@gmail.com

http://www.shalimaryusof.com/

1,450 Followers  2,507 Follow

Share Share Share

Budak paling susah nak ambil gambar..geram sangatt... MAJLIS KONVOKESYEN PRA-SEKOLAH
16 Nov 2018

#zaryth #shalimaryusofdotcom #6yearsold #mybeautifullife #myboyfriend
Ibu ayah raptai anak graduasi Pra Sekolah.. ayah dah macam YB.. ibu gadis jambangan bunga teadybear.. ehehhee.. Esok ibu AJK daftar.. Ayah fotografer.. moga majlis graduasi esok berjalan lancar ..amin.. #abangzaryth #shalimaryusofdotcom #shalimarmemories #onlinediary  #parentingblogger
🏘IJM Berhad is a leading property company in Malaysia. The company strives to create a positive legacy for community to live well and thrive. 🏠🏠Wow! Dont miss this opportunity.. 🏬Visit Seremban 2 Pop Up Carnival 2018
Date : 17/11/2018 – 18/11/2018
Time : 17/11/2018 (5pm-10pm) – 18/11/2018 (10am-6pm)
Location : Sales Gallery Seremban 2
More Info : https://www.facebook.com/ijmland
https://https://www.instagram.com/ijmland
https://www.ijmland.com

#ijmland #seremban2 #iloves2 #popupcarnivals #property #landscape
10 Nov 2018 | Bandar Agacia Kampar, Perak. Lokasi bergambar bersama keluarga, pasangan dan photoshoot outdoor gambar perkahwinan sekitar kampar #PHOTOGRAPHY bertemakan Disneyland.

#disneyland #fotografi #tourismperak2018 #tourismperak #agacia #kampar #outdoor #shalimaryusofdotcom #shalimaryusofreview #lifestyle #bloggerperak #bloggerutara #bloggerpantaitimur
Kali pertama Adik Nur gunting rambut...dari nak..tak nak..sampai kedai nasib elok nak potong.. bagi elok sikit sebab tak pernah potong.. Gambar 1.. SEBELUM
Slide tepi .. Gambar SELEPAS

#adiknur #lifestyleblogger #hairstyles #haircut #shalimarreview #shalimaryusofdotcom
Sendiri makan..sendiri sepah..sendiri lap laa kan..abang kan abang.. #abangzaryth #shalimaryusofdotcom #lifestyle #happytime #weekendvibes
Hati-hati jaga hati kita...nanti orang tak suka, akhirat nanti pun entah ke mana.

#takgunasombong #likeforlikes #igers #reminder #selfreminder
Behind the scene.

Terima kasih #mcdonalds #mcdonaldsmalaysia #mcdonaldsjalangambang kerana bertungkus lumus sediakan makan tengahari untuk adik-adik tahfiz yang seramai 60 orang.

BGRC + MCDONALD'S = BEST!! #TEAMBPT #BLOGGERPANTAITIMUR @RepostIt_app
Budak babam nii ada Majlis Restu Ilmu untuk pelajar Pra U sekolah dia.. Kak Mar tengok lebih pada makan je..ahahhaa.. @teanayusof

#myyoungersister #18yearsold #stpm2019👣 #mysiblings #shalimaryusofdotcom #likeforlikes #lifestyleblogger
Kalau dekat ni best dapat join adik-adik tahfiz kita ni main air di Bukit Gambang Resort City, Kuantan (BGRC).. bersama #teamBPT #bloggerpantaitimur .. bila nak repeat nih..hihi

Happy holiday adik-adik!

#bgrc
#bukitgambangbeachresort
#pantaitimur
Lepas balik dari kampung ingat nak ajak suami anak-anak lepak kat padang sambil layan #dominosMY .. dah order boleh pulak budak-budak ni tidur.. hari pun gelap nak hujan..memang tak ada rezeki nak lepak luar.. Tak apalah..lepak makan kat rumah sambil tengok tv sahajalah... Combo deal di Domino's Pizza dengan regular pizza, breadstix dan air tin pun dah kenyang sangat. Sekarang banyak promosi di Domino's Pizza termasuk sempena Deepavali. Boleh tengok di www.dominos.com.my yer

#ItsAllAboutYou 
#DominosMY 
#bloggermalaysia
#lifestyleblogger
#foodblogger
#teamBPT
#AFBdotmy
#meatasaurus
Cer teka cer teka.. apa dia niii...
Klu : sejenis makanan sedap di makan.. no #