Shanindya Naurashalika

Shanindya Naurashalika Follow

📩 naurashalika.shanindya@rocketmail.com

174,032 Followers  577 Follow

Share Share Share

CATALOG Store is now officialy open ! Catalog is a curated store that offers you a wide range of local brands to fulfill your lifestyle essentials. With various categories of products, from fashion to food & beverages, Catalog is the perfect spot for you !
-
As of right now catalog offers more than 15 local brands, that are tailored just for you

Afterbook • Balvin • Color Republic
Dara • Erna Batik • Evete Naturals
Gentlehomme • Granolife • Hawkeye
Hijack Sandals • Loca Poca • Octav
Patrobas • Prestige Collective
Smith • Spotless • Voxle.
-
We are located at AEON Mall BSD City, on the mezzanine floor ( Next to Celebrity Fitness )

for further informations, please do check us on instagram : @catalog.store
TBtbTBtb
Finally I got my Puyo Card! Seneng deh sekarang kalau mau beli Puyo ga harus repot selalu bawa uang cash, tinggal top up saldo dan bisa beli Puyo sebanyak apapun yg aku mau! Oh iya, setiap pembelian Puyo Card pertama kali dengan harga Rp100.000,00 km bakal dapet saldo tambahan Rp25.000,00, jadi tunggu apa lagi? Get your own #PuyoCard! 💙
Very 1st pic in 2017 #NYE 💚
. my happiness 💙
My baby is turning 18 💛
🤓
V my fav 💖
Aku mau share ke kalian cuci muka yang seru banget yaitu pakai foaming puff! 
Kebetulan aku pakai Pond's White Beauty Facial Foam yang punya kandungan advance micro foam. Kandungan ini bikin busa lembut banget, serta langsung membersihkan wajah kalian saat pertama kali tersentuh wajah dan bikin wajah kita lebih cerah lho. Yang paling seru, busanya bisa kita main-mainin juga.. Kalian bisa ga bikin bentuk yang lebih seru dari aku? 
Share kreasi foam kalian ya dengan menggunakan #PondsFunfoam dan tag @pondsindonesia! 💆🏻
Got a Natural Eyelash Extension by Ira! @caramelwaxandbeauty Price only; 350k pas banget harganya sm mahasiswi, ada promo jg kalo 2 orang jadi 500k (250k per orang) ❤️
Truly love @cindicious's makeup ❤️ #selfie
Missing you alreadyyy #ldrsucks 😭