Active Liker | Active User

Active Liker | Active User Follow

👫Wife of Asmadi
👨‍👩‍👦‍👦Mum of Areez & Aqeef
📩shazillahsani@gmail.com
🔁@kelabbloggerbenashaari #kbba9

https://www.shazillahsani.com/

11,006 Followers  3,202 Follow

Share Share Share

Disebabkan Shailla ini seorang yang suka makan, berkawan pula dengan orang-orang suka makan! Jadi Bowel Wellness dari @himalayamalaysia ini, merupakan senjata buat Shailla.
.
.
Bowel Wellness ini sangat bagus untuk yang menghadapi masaalah sembelit. Terutama sembelit yang kronik. Sembelit ini jangan buat main yer. Sembelit boleh menyebabkan rasa tidak puas ketika membuang selain perut menjadi buncit.
.
.
#himalayamalaysia #bowelwellness #kbba9 #kelabbloggerbenashaari
.
.
#MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #kakilike
Alhamdulillah! Terima kasih kepada pihak Eye Vision Optical, Sungei Wang Plaza kerana menyumbangkan cermin mata kepada 10 orang anak-anak yatim dan guru guru dari Rumah Sentuhan Budi. 👍

Bukan sekadar cermin mata malah makan minum serta pengangkutan juga mereka taja.

Syabas! ✌

Kalau nak tahu, ada diantara anak-anak yatim ini bakal mengambil peperiksaan UPSR pada minggu depan maka ini secara tak langsung dapat membantu mereka fokus serta melihat dengan lebih jelas. Paling syahdu pabila dapat melihat keseronokan telatah mereka mencuba cermin mata.

Minggu hadapan, akan ada sebuah lagi rumah anak yatim yg mendapat sumbangan cermin mata. InshaAllah

#eyesvisionoptical #eyesvisiongroup #kbba9
Menyedari populariti Nasi Lemak di kalangan rakyat Malaysia, McDonald's Malaysia juga memulakan petisyen di seluruh negara di laman web Change.org supaya Nasi Lemak diiktiraf secara rasmi sebagai hidangan kebangsaan Malaysia, dengan sasaran mengumpul 1 juta tandatangan menjelang Hari Malaysia (16 September). Untuk turut serta dalam petisyen ini, sila layari: 
http://chng.it/LDfjGDJsQs . .

McDonald’s pun ada versi Nasi Lemaknya tersendiri… Nasi Lemak McD. Nasi Lemak McD kini boleh didapati di semua restoran McDonald's Malaysia di seluruh negara dan akan menjadi menu tetap di McDonald's, 24 jam sehari. . .

#mcdonaldsmalaysia #mekdi #nasilemakmcd #nasilemakformalaysia
.
.
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #kakilike
Hai semua,teruja sangat rasa hati bila dapat hadir di majlis @mcdonaldsmalaysia sempena sambutan Hari Merdeka dan Hari Malaysia. . .

Perasan tak nama Mekdi jelas terpampang di restoran McDonald’s Bukit Bintang?. Nama Mekdi ni nama panggilan mesra rakyat Malaysia kan.. Kalau korang nak tahu, ini merupakan lokasi pertama McDonald’s Malaysia yang di buka pada tahun 1982. McDonald’s Malaysia pun meraikan Bulan Kebangsaan dengan Nasi Lemak McD versinya tersendiri yang sesuai dengan cita rasa Malaysia. . .

Menyedari populariti Nasi Lemak di Malaysia, McDonald’s Malaysia telah memulakan petisyen supaya Nasi Lemak diiktiraf secara rasmi sebagai hidangan kebangsaan Malaysia. Turut serta di sini : http://chng.it/LDfjGDJsQs . . .

#mcdonaldsmalaysia #mekdi #nasilemakmcd #nasilemakformalaysia
.
.
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #kakilike
Hurmmm...nak sarapan apa pagi ni yer?? haa...apa kata kita makan di “Mekdi”. Moh kita pi sarapan Nasi Lemak McD di @mcdonaldsmalaysia. kalau nak lagi power, kita makan bersama Extra Spicy Ayam Goreng McD dan secawan Teh Ais Limau memang terangkat beb..hahaha
.
.
Untuk menu pencuci mulut pun turut ada tau seperti McFlurry Cempedak, Pai Jagung dan Kon Cendol. Semua menu ni sangat local kan!
.
.
Kalau nak turut serta petisyen untuk menjadikan Nasi Lemak sebagai hidangan kebangsaan Malaysia, layarilah http://chng.it/LDfjGDJsQs
.
.
#mcdonaldsmalaysia #mekdi #nasilemakmcd #nasilemakformalaysia
.
.
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #kakilike
You know you're already my obsession @obsess.cosmetics ❤️❤️
.
Best pakai foundation ini,texture halus dan ringan. Paling suka bila apply pada muka terus jadi glowing.
.
Shailla guna code medium, sebab nak kulit nampak tan gitu.. Tak perlu nak jemur kat panas..pakai bedak ini terus dapat kulit tan..(ayat cover, sebenarnya salah pilih code color.. Wakaka)
.
#obsessmakeupparty #obsesscosmetics
#WoopyAgency #Wooopers #InfuencerAgency
.
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #kakilike
Pertama kali pergi beauty event ini. Ketika sampai di sini, masyaallah ramainya bidadari yang cantik-cantik! Terasa kecil pula diri ini..hahaha
.
Tahniah @hafizatulatikah di atas kejayaan anda. Terpesona seketika dengan kecantikkan anda.. Hihihi. Semoga @obsess.cosmetics terus maju 💪
.
#obsessmakeupparty #obsesscosmetics
#WoopyAgency #Wooopers #InfuencerAgency
.
. 
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari
.
.
#MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #kakilike
Teruja sangat rasa hati dapat lihat produk makeup dari @obsess.cosmetics. Nampak comel saja semua produk yang di pamerkan.
.
Tidak sabar untuk memakai produk ini.. Hihihi
.
.
#obsessmakeupparty #obsesscosmetics
#WoopyAgency #Wooopers #InfuencerAgency
.
. 
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari
.
.
#MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #kakilike
Seronok sangat hari ini dapat hadir majlis anjuran @obsess.cosmetics. Terima kasih atas jemputan ❤️❤️
.
.
#obsessmakeupparty #obsesscosmetics
#WoopyAgency #Wooopers #InfuencerAgency
.
. 
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari
.
.
#MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #kakilike
Okay, Shailla dah ingat nama kedai itu!! Begini ceritanya.. Semalam pergi event dekat Bukit Bintang. Alang-alang menyeluk pekasam, habis event terus pergi ke Sungei Wang.

Asalnya pergi situ hendak cuci mata sahaja. Entah macamana tercuci la pulak sekali cermin mata baru..wakaka 😂😂 Mana tidaknya, termakan dengan kata-kata manis En. William, pemilik kedai cermin mata Eye Pro Vision yang viral itu. 
Pilih punya pilih, Shailla membuat keputusan untuk pilih cermin mata jenis lens alpha Blue 420. Apa yang menarik tentang lens alpha Blue 420? Cermin ini jenis anti silau, cahaya komputer, cahaya telefon, cahaya lampu kereta yang terang dan lain-lain cahaya yang menyebabkan silau pada mata dengan menghalang cahaya menembusi cermin mata. 
Apa yang menarik lagi adalah Eye Pro Vision juga sedang mengadakan promosi iaitu bingkai + cermin multicoated hanya RM65. Murah dan berbaloi-baloi!! Jangan lepaskan peluang ini!! Untuk maklumat boleh klik dibawah ini 👇👇 https://m.facebook.com/EyeProVisionViral
Eye Pro Vision
G111, Ground Floor, Sungei Wang Plaza

#EyeProVision #G111 #AlphaBlue420 #KedaiViralNo1 #SpekMurah #rm65 #kedaispekviral #kbba9 #kelabbloggerbenashaari
Assallammualaikum, cantik tak cermin mata baru Shailla?
.
.
Shailla buat dekat kedai yang viral kat Sungei Wang..alaa...apa nama kedai tu yer??lupa pulak..dah ingat nanti Sha kongsi info pasal kedai ni yer..hahaha🤣🤣
.
.
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari
.
.
#MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #kakilike
Logo rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari #kbba9 ❤️❤️