Sign & Print Expo

Sign & Print Expo Follow

Save the date | In het tussenjaar van Sign & Print Expo vindt op 11 en 12 maart 2020 Sign & Print Festival plaats.

http://www.signprintexpo.nl/

275 Followers  24 Follow

Share Share Share

Aftermovie Sign & Print Expo 2019 – 26, 27 en 28 maart 2019 stonden in het teken van de compleet vernieuwde Sign & Print Expo. Creativiteit, content en beleving heeft geleidt tot veel waardering vanuit bezoekers en exposanten. Wij kijken terug op een succesvol event en gaan vol energie aan de slag met de voorbereidingen op het nieuwe Sign & Print Festival 2020. Volg onze socials en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

#signprintexpo #signprintexpo2019 #signprintfestival #signing #print #grafimedia #sign #streetart #aftermovie #event #visuelecommunicatie #visualcommunication #graffiti
Toekomstplannen – tijdens Sign & Print Expo maakte we onze toekomstplannen bekend. In het tussenjaar van Sign & Print Expo organiseren wij in 2020 een tweedaags Sign & Print Festival waar kennisoverdracht en beleving centraal staan. Lees alles over onze toekomstplannen op onze website!

#signprint #signprintexpo #signprintfestival #toekomstplannen #toekomst #festival #expo #signage #print #grafimedia #event
PERSBERICHT - Creativiteit, content en beleving Sign & Print Expo 2019 leidt tot veel waardering vanuit bezoekers en exposanten. Bekijk het persbericht op onze website.

#persbericht #signprintexpo #signprintexpo2019 #creativiteit #content #beleving #bezoekers #exposanten #partners #signprintfestival #signage #print #grafimedia
Foto’s Sign & Print Expo 2019 – drie dagen lang stond Evenementenhal Gorinchem in het teken van visuele communicatie. Met deze fotoreportage blikken we terug op een fantastische editie van de vernieuwde Sign & Print Expo. De foto’s zijn een perfecte weergave van het unieke event. Hopelijk genieten jullie net zo van deze throwback als dat wij doen. Bekijk de fotoreportage via LinkedIn of Facebook. Wij richten ons vizier langzaam alvast op het nieuwe Sign & Print Festival, wat in 2020 zal plaatsvinden. Volg onze socials en blijf op de hoogte!

#signprintexpo #signprintexpo2019 #signing #grafimedia #visuelecommunicatie #print #streetart #award #adobe #signage #signing #foto
Het zit erop. We kijken terug op een meer dan succesvolle beurs die bol stond van beleving, content en creativiteit. Met een hoop nieuwe energie gaan wij het nieuwe event Sign & Print Festival 2020 uitdenken. Maandag volgt het officiële persbericht waarin we terugblikken en alvast vooruitkijken naar de toekomst. De foto’s en video’s volgen spoedig. Volg ons en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

We willen alle exposanten en bezoekers bedanken voor deze succesvolle editie. Thema partner Graffitinetwerk voor de fantastische street art uitingen. Mediapartners Sign+ Eisma Media Groep, FONK Magazine, Blokboek.com, printmedianieuws en Roularta Media Group voor alle communicatie en uiteraard kennispartners FONK Magazine, ELS Nederland, VIGC - Grafische Innovatie, GSOB en MaterialDistrict voor een fantastische invulling van de experiences.

#signprintexpo #signprintfestival #signing #print #grafimedia #toekomst #2020 #video #duurzaamheid #creativiteit #streetart #festival #expo
Het zit erop. Via deze weg willen wij alle exposanten, bezoekers, partners, mediapartijen en intern personeel bedanken voor het neerzetten van deze fantastische Sign & Print Expo 2019. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Sign & Print Festival 2020. Tot volgend jaar!

#signprintexpo #signprintexpo2019 #singing #print #grafimedia #creativitieit #festival #volgendjaar #signprintfestival
Kom je vandaag naar Sign & Print Expo? Tot 12:00 uur kan jij stemmen op jouw favoriet in de Innovation Gallery. De Innovation Gallery is een onsite expositie van de 16 belangrijkste innovaties van onze exposanten. De uitreiking wordt gehost door het CMBO en FESPA en vindt om 16:00 uur plaats in de Adobe meet-up room. Tot straks!

#innovaties #innovationgallery #award #uitreiking #jury #publiek #signprintexpo #signprintexpo2019 @fespagram
Om 14:00 trapt Nicolette Hulsebos het thema: "Het gebeurd op straat" af in het Expo Theater. Het middagprogramma is gevuld met sprekers Mark Minkels, Meindert van den Heuvel, Paul Kroef en Vladimir den Baars. 
#innovaties #expotheater #sessies #sign #print #publiek #signprintexpo #signprintexpo2019 @markminkels @meindertvandenheuvel @fonkmag @nicolette_hulsebos
De laatste dag van Sign & Print Expo is zojuist geopend! Vandaag zijn we open van 10:00 tot 17:00 uur. In de ochtend staat het Expo Theater in het teken van duurzaamheid en automatiseren, georganiseerd door GSOB. In de middag betreed de creatieve sector het podium tijdens kennissessies vanuit FONK ‘het gebeurt op straat’. Bekijk het gehele programma op de website en plan je bezoek!

#signprintexpo #signprintexpo2019 #expotheater #duurzaamheid #gsob #fonk #automatisering #creatief #design
Vanavond in het Expo Theater aandacht voor het thema 'omnichannel communicatie: de visuele overtuigingskracht'. Hierbij aan het woord: Alex Kunst , Arjan Leest, Sander Kalkman, Richard van Hoorn, Eric Kickert, Rob de Winter en Peter Villevoye. Zij gaan tijdens de sessies in op augmented reality, Adobe, digitale magazines en hoe om te gaan in een leven vol smartphones. Bekijk alle onderwerpen van de sessies op de website.

#signprintexpo #signprintexpo2019 #omnichannel #communicatie #visueel #design #adobe #augmentedreality
Erik Kessels momenteel aan het woord in het Expo Theater! Naast Erik staan er voor vandaag nog vele mooie sessies op het programma.
Over een paar minuten openen we de beursvloer voor dag 2! Zien we je straks?