Sign & Print Expo

Sign & Print Expo Follow

Op 26, 27 en 28 maart 2019 komen in Gorinchem twee belangrijke werelden bij elkaar in de compleet vernieuwde Sign & Print Expo.

http://www.signprintexpo.nl/

49 Followers  10 Follow

Share Share Share

De afgelopen weken hebben meerdere bedrijven zich aangemeld als exposant op Sign & Print Expo. Met trots mogen we dan ook bekend maken dat Artiteq, Pixia B.V., Sprintis Schenk GmbH&Co.Kg, TTS, Texet Benelux en Johnson Window Films deel uitmaken van de exposanten die je op 26, 27 en 28 maart 2019 in Gorinchem kunt bezoeken! 
Ben jij erbij? Laat je gegevens achter op onze website om als eerste op de hoogte te zijn van het registratieproces!

#signprintexpo #graphics #graphicmedia #grafimedia #sign #print #signing #exhibitors #exposanten #artiteq #pixia #TTS #texet #sprintis
PENTAWARDS CONFERENCE ANNOUNCEMENT: The last speaker for the Pentawards Conference at Pentawards Live will be announced next week! Can you guess who it might be? Find out more about the @pentawards Conference and other features at Pentawards Live!

#pentawardslive #pentawards #partners #design #packaging #packagingdesign #conference #speakers #pentawardsliveconference
Wist je dat Sign & Print Expo gratis te bezoeken is op 26, 27 en 28 maart? 
Het enige wat je hoeft te doen is je registreren via de website! Momenteel is het registratieproces nog niet open. Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer de ticketregistratie van start gaat? 
Laat je gegevens achter op onze website!

#signprintexpo #graphics #graphicmedia #grafimedia #sign #print #signing #exposanten #tickets #registreren #beurs #event
Papyrus Nederland, Smart-Sign, Sign+ Magazine, Illumnia, SignSeen en Digital Dot hebben zich aan het lijstje exposanten voor Sign & Print Expo toegevoegd! We zijn trots dat deze prachtige bedrijven op onze beurs mogen schitteren en wensen ze succes met de voorbereidingen! 
Benieuwd welke bedrijven nog meer op Sign & Print Expo te vinden zijn? Kijk dan even op onze website!

#signprintexpo #graphics #graphicmedia #grafimedia #sign #print #signing #exhibitors #exposanten
VOELWAND MATERIA - Bij de vernieuwde Sign & Print Expo is er meer ruimte gemaakt voor ‘experience’. De voelwand is dan ook één van de belevenissen op onze beurs die je niet mag missen! Op de voelwand, die door MaterialDistrict mogelijk gemaakt is, ervaar je de meest bijzondere en moderne papiersoorten, prints en technieken speciaal voor Sign & Print Expo geselecteerd!

Lees er meer over op onze website (bezoekerskant). #signprintexpo #graphics #graphicmedia #grafimedia #sign #print #signing #exhibitors #exposanten
Exposanten in de schijnwerpers! Met trots mogen we weer meerdere exposanten bekend maken. 
Deze week presenteren we je: DDS Druma B.V., Publivenor, Dizrega SIGNs, Vivalyte, Overhuys Verlichting BV, Enista GmbH, Laser 2000 en @materialdistrict - die met een 'voelwand' een nieuwe dimensie aan de beurs geven. Succes met alle voorbereidingen!

#signprintexpo #graphics #graphicmedia #grafimedia #sign #print #signing #exhibitors #exposanten
Wist je dat street art het thema van Sign & Print Expo 2019 is? 
Street art betreft een creatieve vorm voor de juiste boodschap én geeft ook de perfecte aanzet tot de vele vernieuwende experiences die we gaan bieden op de beursvloer. 
Wat we exact gaan doen maken we binnenkort bekend. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door onze pagina te volgen!

Bekijk onze blog over street art via: https://bit.ly/2Rp8kZN

#signprintexpo #sign #print #B2B #grafimedia #visualcommunication #streetart
Deze week mogen wij ook weer een paar prachtige bedrijven bekend maken die als exposant op de beursvloer te vinden zullen zijn. 
In de spotlight staan: Intervlag, Cleary B.V., Print.com B.V., Sadechaf UV, Man Print & Sign en RIM Media. Succes met alle voorbereidingen!

#signprintexpo #signing #print #grafimedia #graphic #visualcommunication #event #gorinchem #signprintexpo2019
De afgelopen weken hebben meerdere bedrijven zich aangemeld als exposant op de Sign & Print Expo. Met trots kondigen wij dan ook aan dat DS Groep, @xerox @glasfoliesuncontrol VIGC, Printerinktdeal.nl en GSOB deel uitmaken van de exposanten die je op 26, 27 en 28 maart 2019 in Gorinchem kunt bezoeken. 
Benieuwd naar alle deelnemers? Bekijk deze op onze website www.signprintexpo.nl. 
#signprintexpo #signing #printing #signprintexpo2019 #visualcommunication #visuelecommunicatie #grafisch #exposanten #event
Aanwezig bij het After Adobe MAX event van partner VIGC. Deze ochtend staat in het teken van diverse Adobe workshops, gegeven door @adobe @lab9be @uantwerpen. Het conferentieprogramma van vanmiddag is veelbelovend, waarbij maar liefst 100 designers worden verwacht. #VIGC #adobemax #design #adobesystems #signprintexpo
Te gast bij de Sign+ Award uitreiking op de SS Rotterdam. We zijn benieuwd wie er naar huis gaan met de awards! #signaward #signing @ssrotterdamofficial
Na een interessante sneak preview vanuit het KVGO richting de toekomst bezoeken wij PrintPakt Live tijdens de @dutchdesignweek in Eindhoven. @printpakt is nog de gehele week te bezoeken in The Black Box #printpakt #printpaktlive #kvgo #dutchdesignweek