Siti Jamilah

Siti Jamilah Follow

Kadang dengan menulis dan membaca tulisan kamu sudah buat aku bahagia ☁❤
.
Wattpad - @sjmilah_
.
#theawan #sjmilah #ukiranmereka #memoribarukita

http://jamie-jamilah.blogspot.com/

648 Followers  511 Follow

Share Share Share

Kemarin, sengaja aku mencuba mengeluarkan salah satu jiwa yang aku simpan sendiri.

Pada mulanya aku takut untuk keluarkan jiwa yang satu itu. Tetapi, selepas beberapa ketika, hasilnya bagus juga. Itu pun karna tempat itu asing dengan aku.

Banyak kenangan yang aku boleh nikmati. Terima kasih.
.
.
🌸☁ #sjmilah #sjmilahmenulis #monolog #puisi
Di akhir kehidupan nanti, semua akan pergi. Yang tinggal cuma diri kita sendiri. Itu termasuk diri aku, kamu dan juga mereka -- insan kesayangan.

Tapi, setelah segala galanya selesai. Kita semua akan dipertemukan kembali. Itu semua termasuk diri kamu, dia dan juga mereka -- insan kesayangan. Kita dipertemukan di satu tempat yang paling indah.

Jadi, kita jumpa nanti ya. Kita usaha sama sama sampai jadi.
.
.
🌸
November 09, 2018
.
.
#sjmilahmenulis #sjmilah #theawan #memoribarukita #ukiranmereka #puisi #monolog #mapsperak
Kamu tetap menjadi sebagian dari kisah hidup aku. Meski jasad kita berjauhan.

#sjmilah #sjmilahmenulis #puisi #monolog #ukiranmereka #memoribarukita
Mencari arah tuju hidup itu bukan mudah bagi aku. Ia perlukan banyak waktu untuk tahu apa yang aku mahu lakukan.
.
.
Btw, arah mana yang perlu saya tuju untuk menuju ke arah kamu? ☁

#siscuba #sjmilah #ukiranmereka #memoribarukita #mapsperak
November 02, 2018 | Jumaat
.
.
"Awak, bila awak nak buka pintu hati awak untuk saya ni. Dah penat dah saya ketuk pintu ni. Awak taknak keluar ke?" Bicara seketul Jamilah dekat dinding yang ada lukisan pintu.
.
.
📷 | @missyanaaaaaa .
.
#mapsperak #ukiranmereka #memoribarukita #sjmilah
November 02, 2018 | Jumaat
.
.
Setelah sekian lama tidak bertemu. Tak sangka dekat MAPS pun boleh terserempak lagi 😂😂😂
.
.
Ni nama dia kawan yang terpisah lama. Last jumpa masa darjah 6. Lepas tu masing masing bawa haluan sendiri. Btw, taknak buat reunion ke? Hahaha
.
.
Abaikan tudung yang senget tu 😌

#ukiranmereka #memoribarukita #sjmilah #mapsperak
Terima kasih untuk memori yang manis. See you next time ☁
.
.
Gambar lain, nanti aku upload 🌸
For the first time dan doakanlah seketul Jamilah yang penakut ni 😂🌸
Rahsia akan kekal sebagai rahsia. Jika ramai yang mengetahui tentangnya, ia bukan lagi sebuah rahsia.

Jadi, tentang kamu bukan lagi satu rahsia bagi aku karna sudah ramai yang tahu tentang kamu.

Dan itu mungkin termasuk kamu.
.
.
#sjmilah #sjmilahmenulis
Thank you jemput kite dan family 🌸
.
.
Hari ni berdua je okey. Yang lain kita kumpul nanti 🌸
.
.
Kanak riang yang introvert ☁
Oktober 20, 2018 | 08'00 - 11'00
.
.
Done 5KM✔  Terima kasih sebab sudi ajak kami join Sketsa Fun Walk Run 2018 🌸

Walaupun berjalan dan tiba yang paling terakhir sekali hahahaha Paling tak sangka dapat cabutan bertuah. Berlari macam tak ada orang 😂😂
.
.
#sjmilah #sketsafunwalkrun #ukiranmereka #morewalkthanrun #memoribarukita
.
.
Ps - Nak tag umi syifa boleh tak? Haha
Pertama kali bertuah anddddd im a happy girl 🙌

#sjmilah #sketsafunwalkrun #ukiranmereka