Jamilah

Jamilah Follow

Have a wonderful life 🌸☁❀

http://twitter.com/sjmilah_

618 Followers  449 Follow

Share Share Share

Masih dapat duit raya ❀
Selamat Hari Raya. Maaf zahir wa batin 🌸

Gambar proper nanti nanti k 😌
First - "Alaa awak, sorry la. Lepas ni tak buat lagi. Jangan marah marah k πŸ‘‰πŸ‘ˆ sorry laa."
.
.
Second - Okey gais, itu semua propa je. Drama sebabak hahaha we are good 😜

Ucapan lain next post okey 🌸
.
.
Mohon dia tak tengok post ni hahaha kbye πŸ˜‚
Bcause its me 🌸
Harapan dan jalan untuk kembali kepada Tuhan itu sentiasa ada. Jangan pernah berputus asa. ❀
Rahsia tidak lagi menjadi rahsia
Moga tiap ucapan menjadi doa
Dan mungkin salah satu darinya akan dimakbulkan Tuhan 🌸
Selamat Hari Guru 🌸
Selamat menjalani ibadah puasa buat kalian 🌸

Jangan nak ngelat. Puasa penuh penuh. Puasa sungguh sungguh. Sebulan dalam setahun. Kejap je.
.
.
Moga dipermudahkan segala urusan kalian. Moga aku dan kalian boleh bertemu dengan diri dan jiwa yang baru. Moga kita boleh memulakan langkah yang baru. Langkah permulaan bagi sesebuah perubahan.
.
.
Moga moga kita juga boleh bertemu dengan lailatul qadr. Maaf untuk salah dan silap.
.
.
Aku ingat nak off kejap. Tapi tengok la macam mana nanti hahahaha i need new me. Jumpa dekat telegram dengan wassep je la. Tak la sunyi sangat telegram dengan wassep aku tu. Nak no dm je k hahaha k πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
And dearself, get well soon. Puasa puasa buat hal πŸ˜‘ ingat tak jumpa ubat dah, rupanya masih berjodoh dengan ubat hahaha okey, tu je.
.
.
I bet takde sapa baca, so yea, HAVE A WONDERFUL LIFE! THANK YOU FOR EVERYTHING!
.
.
🌸🌸🌸
Mei 16, 2018. 21'17.
Aku di sini dan tidak akan berganjak sama sekali. Aku tidak akan pergi dari hidup kamu. 🌸
.
.
Im here la wehhh, please laaa notice meeee hahaha kbye
Aku di sini
Wujud di antara berjuta jiwa
Aku harap
Kamu perasan dengan kewujudan aku ini - 🌸
🌸
"Hujan dan kamu masih belum muncul." - 🌸
Walaupun tak pergi #pbakl saya tetap dapat buku @itsteme #impianjalanan dan #empayar cetakan pertama. Aku tak nak jangkakan apa apa untuk buku ni sebab takut tak sampai jangkaan aku, tapi aku percaya Teme tak akan kecewakan pembaca dia.

Dan terima kasih kepada @blqsk.nf 🌸 sampai sesat la dia dekat sana hahaha nasib la jumpa jalan balik. THANK YOU AGAIN! LVE YOU! 🌸

Andddd im a happy girl πŸ’•β˜πŸŒΈπŸ˜† Sabar menanti buku tiba di tangan hahaha