Awan

Awan Follow

"Kak Jamil jiddan jiddan." - Aini 🌸
Karna kamu itu seperti awan ☁
#puisibungabuatjaka 👇

https://my.w.tt/UiNb/V1fqL8zWhH

740 Followers  638 Follow

Share Share Share

"Dan dia hadir di waktu yang tepat. Meski bukan bicara terus kepada aku." 🌸

Terima kasih karna muncul lagi 😊

Rest well. Sleep well. Have a good night 🌚
: Punya impian yang besar, kita perlu banyak waktu untuk mencapainya.

Jadi, bak kata Teme, enjoy the process.

Keep calm and just do it.
"Kehadiran kamu seperti senja. Meski cuma sebentar, aku masih setia menanti kehadirannya."
Jangan tertipu dengan gambar. Tengah hujan sebenarnya ni ☁☔
Seketul awan di atas sana yang sentiasa cantik dan damai. Bikin jiwa dan hati aku tenang. Terasa makin dekat dengan Tuhan.
.
📷 : @balqisk.nf .
.
[Btw, lama orang tu tak update insta 😏 hahaha kbye.]
Dah 2 tahun dah dia :') Moga Allah redha untuk setiap bait aksara yang sudah dicurahkan.

I cant believe this. We made it The Awan. Dalam banyak kali nak delete channel ni but here we are, masih wujud.

Aku harap suatu hari nanti aku masih boleh cakap, "We made it again Awan." Lots of lve 💕
Campak belakang sikit 😌
"Can i miss you?"
Have a good day 🌸

May Allah ease everything. I is nervous hahaha kbye 😂
The Awan yang diwujudkan tanpa sengaja. Next week cukup 2 tahun.

Dah besar dah dia :' Hahaha kbue 🏃
🌊