Skatepark De Fabriek

Skatepark De Fabriek Follow

🏠 Indoor skatepark
📍 Enschede
#️⃣ Svdefabriek
🎓 Skateboard lessen

https://www.defabriek.org/

1,026 Followers  303 Follow

Share Share Share

🗓️ Zaterdag 🗓️
Pola Contest 2018
Inmiddels kunnen we er de klok op gelijk zetten; de derde zaterdag van november is het feest in Enschede. Dit jaar is geen uitzondering. Op zaterdag 17 november organiseert Skateboardvereniging De Fabriek de zesde Pola Contest.
Deze tijdloze skateboardwedstrijd belooft wederom een spektakel te worden. In samenwerking met Vans, Ricta, Independent, Santa Cruz, SBTG skateshop en New Day Studio gaan wij Nederlands’ beste skaters bezig zien tijdens de Best Line en Best Trick contests. Voor de jongste skaters zal er nog een aparte wedstrijd plaatsvinden.
Vanaf 11:00 uur is het skatepark open en kun je je voor €5,- inschrijven. Om 13:00 uur starten de kwalificaties en zullen wij, begeleid door de muziek van o.a. DJ Bassiebasic, gaan meemaken welke skaters er met de totale geldprijs van €1000,- vandoor gaan! 
Zorg dat je er zaterdag 17 november bij bent @skateparkdefabriek !
📷@kilianvangool
🎆Aankomende vrijdag🎆

Feest bij Skatepark De Fabriek🍺

20:00.
🔥NEW - De Fabriek Board🔥 ---------------------------🔖 50,- with griptape!

Beperkte oplage dus wees er snel bij!
Deze vette shirts zijn nu te bestellen via: 📧serpentartwork@gmail.com

Beperkte oplage:
S, M, L, XL

Prijs:
15,-
Skatelessen bij ons in het skatepark!🔥 🤘 😎
Voor meer informatie:

Check de website ➖ 🌐 defabriek.org
Of mail ons op ➖ 📧 Info@defabriek.org 
@kilianvangool 📷
Alldiy Contest 2018!
Iedereen bedankt voor de gezelligheid en inzet!

@skateparkdefabriek
@ontherollmag 
@skatedeluxe_skateshop
Dit is de oogst van een flinke opruim missie bij de DIY vandaag. Wij vinden het onacceptabel, onfatsoenlijk en zeer ondankbaar om de boel hier zo achter te laten. Ook is het niet respectvol naar iedereen die zich keihard heeft ingezet om deze vette spot mogelijk te maken. Een van die partijen is de Rabobank, van wie het terrein is. Zij hebben al gedreigd met het plaatsen van hekken als de rotzooi niet wordt opgeruimd. De zakken voor plastic/verpakkingsmateriaal zijn letterlijk gratis af te halen bij iedereen supermarkt en het wegbrengen hiervan is ook 100% gratis. De grote oranje container kun je vanaf de spot zien en is te vinden op de kruising Kottendijk/Deurningerstraat. Gooi daar AUB je afval in, zodat we samen nog kunnen genieten van deze mooie plek totdat de sloop begint!!
Nieuwe merch vanaf heden verkrijgbaar!🔥 Beperkte oplage OP = WEG

Wees er snel bij!✈️ #tshirt #defabriek #svdefabriek #localskatepark #keihard #fresh #svdefabriek #skateparkdefabriek
Vanaf deze week zijn we weer geopend op de normale tijden!
Onze favoriete Duitser @carstensiefert pakte het park een aantal jaren geleden goed aan #keinthema #hastdueinproblem #weekendopdinsdag @titusbocholt