SMART SKILL CENTRE

SMART SKILL CENTRE Follow

🎓 SCHOOL OF SEWING
Class for BEGINNERS ✂️❤️✂️Together we learn, we sew, we create!
📲 : + 60122450301 (Text only)
Wangsa Maju, KL
CLOSED ON FRIDAY & PH

http://smartskill.com.my/

2,414 Followers  114 Follow

Share Share Share

Rabu 19.8.19
.
Serius. In progress. 
Dress in e making by Yap ✂️❤️✂️
Will be share her creation soon ...... 🙂
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#smartskill 
#smartskillcentre 
#learntosew 
#kelasjahit 
#kelasjahitan 
#kelasmenjahit 
#belajarjahit 
#wangsamaju 
#kl 
#sewingschool 
#sewingskill 
#sewingclass
#zerotosewing
Rabu 19.8.18
.
Our Wednesday class... full of ❤️✂️❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#smartskill 
#smartskillcentre 
#learntosew 
#kelasjahit 
#kelasjahitan 
#kelasmenjahit 
#belajarjahit 
#wangsamaju 
#kl 
#sewingschool 
#sewingskill 
#sewingclass
#zerotosewing
Rabu 19.8.19
.
Beautiful things come together one stitch at a time. Keep calm & sew with full of ❤️✂️❤️
.
.
.
.
.
.
.
#smartskill 
#smartskillcentre 
#learntosew 
#kelasjahit 
#kelasjahitan 
#kelasmenjahit 
#belajarjahit 
#wangsamaju 
#kl 
#sewingschool 
#sewingskill 
#sewingclass
#zerotosewing
Selasa 18.9.18
.
Baru dapat, sharing from Zura.
Tempahan makin lebat bila makin pandai...sekali masyuk terus 18 helai....hebat 👍😁
Zura dah belajar mcm2 kat sini...buat bag pun dah belajar 😄
Tahniah Zura & tq .
So happy bila dapat share2 dari students & bekas students. Meaning that apa yang kami ajar memberi manfaat dan membantu mereka dalam apa jua tujuan mereka. Moga sama2 mendapat berkat dan kebaikkan ya 😊🙏
.
Jom usha2 handmade by Zura.
Follow ig Zura di @buttonsthebear ❤️
.
Tahniah zura.. I'm a proud teacher. Tq zura 😊🙏
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#smartskill 
#smartskillcentre 
#learntosew 
#kelasjahit 
#kelasjahitan 
#kelasmenjahit 
#belajarjahit 
#wangsamaju 
#kl 
#sewingschool 
#sewingskill 
#sewingclass
#zerotosewing
Selasa 18.9.18
.
Yus tekun siapkan kurung pahang. Ini projek kedua. Almost finish. Next week in shaa allah akan start dengan projek ketiga. 
Her planning..nak start biz tempahan baju very soon. Sama2 kita doakan. In shaa allah. Pasti boleh 👍
Good luck Yus 💪
.
Ramai dah antara ex stud kami yg dah buat biz. Soon, yus will be one of them ❤️✂️👍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#smartskill 
#smartskillcentre 
#learntosew 
#kelasjahit 
#kelasjahitan 
#kelasmenjahit 
#belajarjahit 
#wangsamaju 
#kl 
#sewingschool 
#sewingskill 
#sewingclass
#zerotosewing
Selasa 18.9.18
.
Shereen, tekun siapkan dress dia. Almost finish.
.
Di smart skill, anda boleh pilih silibus & pattern yg anda nak belajar. That's why, setiap stud tak sama design apa yg mereka buat depends on their taste and creativity.
Yang penting ; your commitment & passion ❤️
.
Zero to sewing! Everyone can ✂️ 🖍📐👍📏
.
.
.
.
.
.
.
.
#smartskill 
#smartskillcentre 
#learntosew 
#kelasjahit 
#kelasjahitan 
#kelasmenjahit 
#belajarjahit 
#wangsamaju 
#kl 
#sewingschool 
#sewingskill 
#sewingclass
#zerotosewing
#tb kelas sabtu 15.9.18
.
Di smart skill, setiap pelajar diajar secara individu. Setiap dari mereka mengikuti pakej berlainan. Background sama, semua tak ada asas, semua bermula dengan basic.
.
Kelas kami kelas part time. Kelas terbuka utk semua golongan. Pelajar boleh pilih hari kelas mengikut kesesuaian jadual masing2. Kami juga beri kemudahan pembayaran yuran secara ansuran.
.
Please take note 🔺
--------------------
▪️KOMITMEN kunci utama disini.
Tak pandai/tak ada basic/slow learner is not a big deal!!
11 tahun usia kami, kami pernah mengajar pelajar OKU, pelajar Dislexia, pelajar Mild Autism, pelajar ADHD dan bermacam2 pelajar yg ada masalah utk fokus dan Alhamdulillah mereka boleh!
🌟(Please feel free to explore our Instagram and see their photos)
.
Kami boleh ajar dan latih anda. Tapi komitmen yg penting! Once anda dah decided utk register & belajar meaning that you MUST give your 💯%komitmen to your class. Kami tak nak pelajar "chips more", kdg ada kdg hilang ⛔️
Our time is precious.
•
•
▪️Fee payment.
Yuran anda boleh bayar ansuran, jadi please make sure anda sendiri alert dan bayar mengikut tarikh yg telah ditetapkan. Kami bukan training centre under TNB or Syabas or DBKL 😊🙏
•
•
▪️LEAVES YOUR EGO OUTSIDE THE DOOR
Pastikan anda tinggalkan ego anda diluar pintu kelas. Hormat guru dan hormat rakan sekelas anda, in shaa allah proses pembelajaran akan lebih mudah 👍
.
Kami sentiasa mengalu alukan pada anda yang ingin belajar dan meneroka dunia jahitan. Our main objective is to teach & to share, and we will keep our promise to teach & to share ✂️🖍📐📏 🙏
.
.
.
Sebarang pertanyaan berhubung dengan kelas : 012 245 0301 (strictly WhatsApp only)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#smartskill 
#smartskillcentre 
#learntosew 
#kelasjahit 
#kelasjahitan 
#kelasmenjahit 
#belajarjahit 
#wangsamaju 
#kl 
#sewingschool 
#sewingskill 
#sewingclass
#zerotosewing
Rabu 12.9.18
-
The first day after a long holidays ✂️🖍📐✏️
.
.
.
.
.
.
.
.
#smartskill 
#smartskillcentre 
#learntosew 
#kelasjahit 
#kelasjahitan 
#kelasmenjahit 
#belajarjahit 
#wangsamaju 
#kl 
#sewingschool 
#sewingskill 
#sewingclass
#zerotosewing
Sabtu 8.9.18
.
Newbie in action ✂️❤️✂️
.
.
.
.
.
.
.
.
#smartskill 
#smartskillcentre 
#learntosew 
#kelasjahit 
#kelasjahitan 
#kelasmenjahit 
#belajarjahit 
#wangsamaju 
#kl 
#sewingschool 
#sewingskill 
#sewingclass
#zerotosewing
Sabtu 8.9.18
.
Baju kurung in e making ✂️❤️✂️
.
.
.
.
.
.
#smartskill 
#smartskillcentre 
#learntosew 
#kelasjahit 
#kelasjahitan 
#kelasmenjahit 
#belajarjahit 
#wangsamaju 
#kl 
#sewingschool 
#sewingskill 
#sewingclass
#zerotosewing
Sabtu 8.9.18
.
From Singapore... every week without fail. Full attandance.
Tq Tiara for your full commitment 👍
Tiara sedang mengikuti Pakej Full Bridal di @smart_skill_centre
Mula dengan zero.
In shaa allah, slowly but surely ✂️✨✂️
.
Jangan tanya;
"boleh ke saya pandai?"
Tanya pd diri;
"boleh ke saya bagi komitmen?"
.
Bila rajin, tak pandai akan jadi pandai.
If you can give your 100% commitment, we  will give our 101% commitment. In shaa allah ✂️❤️✂️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#smartskill 
#smartskillcentre 
#learntosew 
#kelasjahit 
#kelasjahitan 
#kelasmenjahit 
#belajarjahit 
#wangsamaju 
#kl 
#sewingschool 
#sewingskill 
#sewingclass
#zerotosewing
Khamis 6.9.18
.
Everyone in action ✂️📐🖍📏✂️
-
.
Why you should sew?
________________________
.
Sewing is a huge confidence booster, as it takes planning, preparation, focus, patience, and endurance to begin and see a project through to completion. Not only that, but showing off a finished project helps build self-esteem, as you can be proud of something you’ve created from start to finish.
.
So why wait?
Start your sewing journey today & have fun sew ✨✂️❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
#smartskill 
#smartskillcentre 
#learntosew 
#kelasjahit 
#kelasjahitan 
#kelasmenjahit 
#belajarjahit 
#wangsamaju 
#kl 
#sewingschool 
#sewingskill 
#sewingclass
#zerotosewing