Marketing manager

Marketing manager Follow

Légy jelen! Tippek, trükkök, praktikák, érdekességek a #socialmedia világából. Tanulj, inspirálódj, dolgozz velünk.

https://linktr.ee/socialmads

203 Followers  212 Follow

Share Share Share

Láttátok, hogy van már magyar Insta Brandlista? 👉
A most elindult iStory.hu weboldal jóvoltából először elérhető a legtöbb követővel rendelkező hazai Instagram márkaoldalak toplistája.
.
.
.
#instagram #kozossegimedia #kozossegimediamarketing #socialmediatips #socialmediatips #közösségépítés #marketingtricks #marketingtrend #újdonság #instabrandlista #mik_business #márkaépités #magyarinsta #magyarmárka
A Facebook idén is megtartja az F8 névre keresztelt fejlesztői konferenciáját, ami Mark Zuckerberg előadásával vette kezdetét, ahol a legnagyobb közösségi oldal atyja elővezette, hogy milyen változások előtt áll a kék óriás. Az egyik fontos lépés részükről, hogy hamarosan már nem lehet kéknek nevezni az oldalt, ugyanis ismét teljesen átalakul, többek között elveszti a kezdetek óta ismert színét, de ami ennél is fontosabb, hogy az elmúlt másfél év folyamatos botrányai után a Facebook vezetője  azt ígérte, hogy sokkal nagyobb szerepet kap a biztonság. "A jövő privát." Ez konkrétan elhangzott a beszédben, és Zuckerberg elmondása szerint a megújuló Facebook esetében az a legfontosabb célkitűzés, hogy – a régi szlogen, a világ elérése helyett – egy olyan privát teret, egy virtuális nappalit biztosítsanak az embereknek, ahol csak a felhasználón múlik, hogy kiket enged be oda. Zuckerberg ígérete szerint a jövőben nem kell majd aggódnunk amiatt, hogy kikhez kerülnek az adatainak, és a közösségi oldal átalakulása ennek az új irányvonalnak lesz az első lépése.
Az átalakulás ugyanakkor nemcsak a külsőt érinti. Nagyon úgy tűnik, hogy a Hírfolyam (News Feed) szerepe némileg visszaszorul, helyette a csoportok, azaz a közösségek kerülnek majd előtérbe, és a Facebook bevallottan azt szeretné elérni, hogy a felhasználók minél több őket érdeklő csoporthoz csatlakozzanak. .
.
.
#socialmads #facebook
#facebooktippek #markzuckerberg #f8 #socialmediamarketing #socialmedianews #socialmedianewsrom #onlinemarketing
#kozossegimedia #közösségimédia #fbcsoportok
Magyar Instagram siker👉
A Big Seven Travel utazós portál a negyedik helyre sorolta Budapestet a leginstagrammozottabb európai helyek listáján. A magyar főváros ezzel lekörözte többek között Bécset, Monacót, Párizst, Toszkánát és a svájci Alpokat is.  Az ötvenes listán csupán a Skót-felföld (3. helyezett), Izland (2. helyezett) és Dubrovnik (1. helyezett) előzte meg Budapestet.
.
.
.
#socialmads #budapest
Láttátok az új Kérdéssor funkciót az #instagram Sztoriban? Használjátok jól! Ne keverjétek össze a kérdések funkcióval. Ezt akkor válasszátok, ha van a kérdésre egy "jó válasz", amit meg is szeretnétek egyből mutatni a válaszadónak. Lapozzatok a példáért vagy nézzétek meg a mai Instagram sztorinkat.
.
.
.
#socialmads
Mi lenne, ha eltűnnének a like számok az Instagramról? És többé már senki nem látná, hogy egy poszt hány like-ot kapott... Képzeljétek, ezt tesztelik. A lájkok eltüntetése mögött megbúvó vezérelv, hogy a kedvelések számának megjelenítése negatív hatást gyakorol az emberek mentális egészségére, sőt a kevesebbet lájkot begyűjtő, vagy a még nagyobb népszerűségre vágyó felhasználókat arra ösztökélheti, hogy extrém és kifejezetten veszélyes szituációkat megörökítve igyekezzenek egyre feljebb tornázni a képek alatt megjelenő számokat.
Hát érdekes aspektusba helyezné a teljes social média marketinget az biztos.
Te örülnél ennek a változásnak? .
.
.
#socialmads
Mondta ezt nekem még a multiban egy vezető. És mennyire igaza van. 👍 Ha elköltesz 1 000 Ft-ot termékfejlesztésre, egy másik 1 000 Ft-ot fordíts arra, hogy megmutatod a termékedet a világnak. Használd ehhez az online marketing és a közösségi média eszközeit. Nem vagy otthon a Facebook és Instagram üzleti oldalak kezelésében? Gyere el 1 napos kezdőknek szóló workshopunkra. Link a Bio-ban.
.
.
.
. 
#socialmediamarketing #socialmediamanager #marketing #onlinemarketing #tanulj #fejlodj #socialmads #workshop #idézet #tanács #mik_business #magyarinsta #márkaépítés
Téged is elvarázsol a social média világa? Szívesen foglalkoznál cégek Facebook vagy Instagram profiljainak kezelésével, esetleg építenéd saját márkádat, blogodat vagy szeretnéd megtámogatni vállalkozásod céljainak elérését a közösségi média eszközeivel? Akkor téged várunk! Gyere el május 9-i Facebook és Instagram Alapok egész napos Budapesti workshopunkra, amit az @anyatalpalo Meája fog tartani. A gyakorlatias oktatásba Mea becsempészi mindazt a tudást, rutint is, amit a 42 ezres FB követőtábor és a havi milliós elérést hozó posztok gyártása során szerzett. Már csak néhány szabad helyünk van. 👉 Részletek a Bio-ban. .
.
#trening #fejlődés #tanulás #socialmediamarketing #socialmediamanager #onlinemarketing #marketingmenedzser #marketing #mutimitdolgozol #mik #instahun #inspiracio #socialmads
#antiinstakihívás "Mert az élet tökéletlen, de pont ettől izgalmas és csodás. Nem attól, amit vetítesz róla az Instán." (@dtothkriszta) Hallottatok már erről az új kihívásról? Ha még nem, klikk a Bio-ban a linkre.
Ti csatlakoztok?
#instagram #challenge #nemvagyoktokeletes #antiinsta #porvalóság #1 #tökéletlenvilág #socialmediamarketing #socialmediamanager #marketing #mutimitgondolsz #mik #magyarinsta
#instagram
Új funkció várható:
Ha a neten nézünk egy videót, akkor alapfunkciónak számít, hogy tudunk benne előre-hátra tekerni, így könnyebben megtalálhatjuk egy hosszabb felvételben a minket érdeklő részeket, átugorhatjuk az unalmasakat, vagy visszapörgethetünk egy izgalmas pontra. Ez szinte alapnak tekinthető bármelyik videomegosztón, ám az Instagramon eddig nélkülöznünk kellett.

Igaz, a szolgáltatás még mindig elsődlegesen képmegosztó, és csak korlátozott hosszúságú videókat tehetünk közzé hagyományos posztként a profilunkban, de eddig is érthetetlen volt számunkra, miért nem lehet a videókba belepörgetni – azokat csak elindítani van lehetőségünk egy bökéssel. A 24 óra után eltűnő sztorikból is kispórolták ezt.

Több Instagram-felhasználó viszont arra lett figyelmes a napokban, hogy a videós posztoknál megjelent a csúszka, amivel a hiányolt hatalmat megkapjuk: végre tudunk majd navigálni a videókon belül is, nem kell azokat az elejétől a végéig megnézni.

A @wongmjane nevű profil tulajdonosa által megosztott felvétel alapján egy rendkívül finom, elegáns kezelőfelületre számíthatunk, amit vélhetően egyelőre szűk körben tesztel a cég, ahogy minden újítást. Később viszont világszerte mindenki számára megjelenhet.
.
.
.
#socialmediamarketing #socialmediatrend #marketing #news #socialmads #onlinemarketing #business #businesswomen #newbusiness #kozossegimedia #közösségépítés #marketingmenedzser #mutimitdolgozol
Sokszor találkozunk azzal, hogy a marketingen akarunk spórolni. Nem akarunk profi szakembert megbízni, mert azt gondoljuk, hogy az drága. Mihez képest drága? 🤔 Próbáljuk magunk kitanulni a #facebook és #instagram titkait, Google ads képzésre megyünk, szerkesztünk házilag logót, weblapot. Rengeteg időt fektetünk bele, és már-már annyi pénzt, amennyiért egy marketing szakembert is megfizethettünk volna. És a végén nem értjük, miért nem jönnek az ügyfelek. 🤔Mert nem jönnek. Pedig olyan jó a termékünk. A titok: nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani. Az első a te feladatod, az utóbbi a miénk, marketingeseké. Nem neked kell megoldanod mindent a vállalkozásodban. Mint ahogy nem kezdesz bele könyvelői👩‍⚖️ vagy jogi tanulmányokba👩‍🎓 sem a vállalkozásod inditásakor, nem szükséges marketingessé👩‍🏫 sem válnod. Szervezd ki, és csináld azt, amit szeretsz és amiben te jó vagy. Fordulj hozzánk bizalommal. 👉 SocialMads .
. .
#marketing #márkaépités #reklám #hirdetés #instagram #sales #productdevelopment #socialmediamarketing #socialmediatips #socialmedia #marketinggoals #magyarinsta #mutimitgondolsz #mompreneur #mutimitdolgozol #idézetek #mompreneurs #vállalkozás
Checkout néven új funkciót fejlesztett az Instagram. Lényege, hogy a szolgáltatásban megjelenő termékeket az alkalmazáson belül is meg lehet majd vásárolni.
Az új funkció lévén ki sem kell lépni az alkalmazásból, ha egy új terméket beszereznénk, a rendelést még ott leadhatjuk.
A fejlesztés egyelőre csak az Egyesült Államokban fog működni, de bétaverziós induláshoz képest máris több márka, összesen 23 cég terméke szerezhető így be. Többek között az Adidas, a Zara, a Nike, a H&M kínálata is elérhető, és valószínű, hogy idővel mások is csatlakoznak hozzájuk.
Szóval a social media felületek egyre jobban támogatják azt, hogy ne csak követőtáborod legyen, hanem vevőid/ügyfeleid. Az már más kérdés, hogy ezért némi jutalékot számít fel majd az Instagram.
.
.
.
#newfunction #checkout #instagram #instagramnews
#instagrammarketing #socialmediamarketing
#socialmads #onlinemarketing #marketing #stratégia
#onlinevásárlás #mik #mik_business #business
Pedig a #közösségimédia ebben is tud segíteni. Építsd a munkáltatói márkádat vele, mutasd meg milyen érzés nálatok  dolgozni és hidd el a végén a toborzás is könnyebb lesz. Hoztam egy jó példát is erre: @audikarrier
.
.
.
.
.
#socialmads
#socialmediamarketing #socialmediatrend #socialmedia #márka #márkaépités #employerbrand #marketingérdekesség #magyarinsta #mik #siker #instagram #mutimitdolgozol #munkáltatóimárka