sport&zaken

sport&zaken Follow

Geloof jij ook in vitale medewerkers & organisaties?Contact team sport&zaken & kom in beweging! Onderweg naar #ECSGArnhem2021!
⏩https://bit.ly/2Z4jDur

https://youtu.be/C5lqhNUEp_Y

159 Followers  143 Follow

Share Share Share

Wauw wat een sportief weekend! Niet alleen voor @sweconederland, ook collega's @femsport en @jannabuitenrust zaten niet stil. Van ons bureau naar de finishlijn in Rotterdam en Berlijn... 🏃‍♂️🏃‍♀️👟. Lees meer in de link in onze Bio! .
.
.
.
.
.
#sportenzaken #vitaliteit #sportieveuitdaging #sportenbewegen #vit #persoonlijke uitdaging #fitopdewerkvloer #who'snext?
Leuk bericht van Chris Wobben, verslaggever bij NOS Langs De Lijn, die gisteren een lunch met onze Bas had! ‘Net inspirerende sportlunch gehad met Bas Spijkerman van NOC*NSF Sport & Zaken op sportcentrum Papendal. In het hart van de Nederlandse topsport kwam van alles over tafel; vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en de koppeling tussen sport en bewegen op de werkvloer. Wat een kennis en knowhow zit er bij hem en Sport & Zaken om het Nederlandse bedrijfsleven vitaler te maken. Daarnaast vooral de gezamenlijke passie voor sport en evenementen gedeeld. Wat is het toch een heerlijk vak! #energie #dagvoorzitter #speaker #presentator #verslaggever #topsport #bedrijfsleven #bedrijfssport . Ook minder #ziekteverzuim en meer #vitaliteit bij JOUW bedrijf? Contact Bas!💬💪🏻’ Bedankt voor je bezoek Chris!
Ben jij op 13 mei ook bij hét kennisevent 'Beweeg het door' van Kenniscentrum Sport? Met o.a. minister Bruno Bruins en Reint Jan Renes ♻️! Voor wie? Praktijkondersteuners | Buurtsportcoaches | Jeugdartsen en -verpleegkundigen | Fitnessprofessionals | Managers en Pedagogische medewerkers van de kinderopvang | Onderwijs docenten.

Zie voor meer informatie ook: https://lnkd.in/exYcK9K.

#beweeghetdoor #beweegrichtlijnen #sportenzaken #vitaliteit #inspiratie #verbinden

https://lnkd.in/e5wiwc6
GO @GOMA! 
Samen wandelen en hardlopen met collega’s voor meer vitaliteit en om je klaar te stomen voor 
hashtag
#JubileumtochtVeluwezoom of 
hashtag
#Quintusloop? Jezelf en elkaar uitdagen met een 30-dagen-food-&-leefstijl-challenge of om te stoppen met roken?! Deze week is het ‘GO GOMA’: de kop van het sport- en vitaliteitsprogramma van onze klant Goma BV is er af! 
Met veel plezier en energie blikken we alvast terug op de 1e hardlooptraining en de kick-off samen met Brenda Frunt van de 30-dagen-challenge! En dat is nog niet alles. Vanmiddag is de aftrap voor het Stoppen met Roken traject o.b.v. Simone Königs, morgen start de 1e wandeltraining en begin april staat de Wielrenners- en MTB-clinic op het programma van de KNWU. Dit ter voorbereiding op het NK wielrennen voor bedrijven.

En nu volhouden en op naar de volgende! Zet ‘m op GO GOMA (o.a. @Ivo van den Noort, @Sabine te Kulve, @Esther Jacobs 😉)! Met veel plezier verzorgen wij als stichting het programma GO GOMA voor onze klant Goma BV. Dit doen wij samen met onze partners Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN), Atletiekunie, KNWU, Sonja van Hamersveld (Charly Green) & De Voedingsacademie! 
Wil jij ook een vitale werkgever zijn? Contact team Sport & Zaken!

#bedrijfssport 
#fitgenoegomtepresteren
Ben jij een Young Professional onder de 35 jaar, werkzaam in de sport of in een andere uitdagende branche? En heb je zin in een topsportontbijtje? Zorg dan dat er bij bent op 9 mei!

Op 9 mei organiseert Vereniging Sport en Gemeenten-YPN een 2e Sharepoint bijeenkomst: een (top)sportontbijtsessie bij Stichting @sportenzaken voor young professionals! Centraal staat: 'durf te delen en durf te vragen'. We zien je graag in het Topsportrestaurant @papendal! @Jong Oranje, @Jong Management VNO-NCW, @minszw @ministerievansport ... Meer info over de bijeenkomst: https://lnkd.in/dk697Wb
Sport & Zaken ontvangt deze week samen met #TeamTOC de #EFCS voor de European Company Sport Games 2021. In aanwezigheid van supervisor Galina Gorbatenkova bespraken wij de gehele manual welke wij tijdens #ECSG2019 in Salzburg zullen presenteren. In samenwerking met #SportcentrumPapendal verzorgden wij een rondleiding op #Papendal en bezochten wij daarna sportcentrum Valkenhuizen.
Zo kan het ook! @Bostads AB Mimer, een Zweeds softwarebedrijf, brengt ‘vitaliteit op de werkvloer’ naar een next level. Tegenover elk uur dat men sportief bezig is, staat namelijk 12 minuten extra vakantie... Ook bieden zij hun medewerkers een pas aan om sportlessen te volgen, of de mogelijkheid om het abonnementsgeld van hun sportschool te declareren.

Resultaat(!): In twee jaar tijd daalde het ziekteverzuim met 30%; werknemers gaven aan beter te slapen en minder hoofdpijn, nekpijn, buikpijn en vermoeid te voelen; ook solliciteerden meer mensen bij het bedrijf, dus het zorgde voor een positieve employer branding. Meer weten? Zie ook: https://lnkd.in/emBmXKD

Geloof jij als organisatie ook in de kracht van fitte mensen op de werkvloer en ben je benieuwd naar wat op dit thema mogelijk is? Wil je jouw bedrijf een energieke, vitale en duurzame 'boost' geven? Contact team sport&zaken! 
#fitgenoegomtepresteren 
#bedrijfssport 
#gezondondernemen 
#vitaliteitopdewerkvloer
Tijdens het UCI Para-Cycling Track Wereldkampioenschappen op de baan in @omnisportapeldoorn, stond vandaag de economische waarde van de ECSG Arnhem 2021 als een van dé verbindende thema’s in @provinciegelderland centraal! 
Samen met de @geldersesportfederatie was sport&zaken te gast om op de zeepkist te klimmen en diverse betrokken partijen bij het Gelders Sportakkoord alvast 'op te warmen' voor de ECSG Arnhem 2021 en samen te verkennen waar kansen liggen om de economische impact van dit meerdaagse sportevenement nog meer te vergroten. 
#verbindendewaardevansport 
#ecsgarnhem2021 
#gelderssportakkoord 
#fitgenoegomtepresteren 
#bedrijfssport
Hoe aantrekkelijk ben jij als werkgever? Maak van vitaliteit jouw hoofdzaak en meld je vandaag nog aan via tinyurl.com/y4gkshx voor het (top)sportieve HR-event over ‘Goed Werkgeverschap’ op dinsdag 28 mei in het Omnisport Apeldoorn! #vitaliteitopdewerkvloer #bedrijfssport
Gisterenavond was de energieke en inspirerende kick-off van het sportprogramma van @capgemini 2019! Met o.a. @marktuitert, een drukbezochte sportmarkt van cricket tot golf én een minuutje 'planken'... Dat smaakt naar meer! Op naar de eerste trainingen en clinics die volgende week van start gaan! 
Wil jij ook een vitale werkgever zijn? En geloof je in de kracht van fitte mensen op de werkvloer? Contact team @sportenzaken!

#fitgenoegomtepresteren 
#vitaliteitopdewerkvloer 
#bedrijfssport
Altijd al met collega’s topsporters van dichtbij willen zien? Dit is de kans! 
De UCI Para-Cycling Track Wereldkampioenschappen op de baan worden van 14 – 17 maart 2019 georganiseerd in Apeldoorn (Omnisport). Dit unieke evenement betreft ook het belangrijkste kwalificatiemoment voor de Paralympische Spelen in Tokyo 2020 waarbij dus de aanwezigheid van de wereldtoppers een zekerheid is. Topsport is energie en vitaliteit. De topsporters presteren in Apeldoorn door fit te zijn en vitaal te blijven....benieuwd hoe vitaal jouw leefstijl is? Geef je samen met jouw collega’s nu op voor deze workshop!

Namens de organisatie van de European Company Sport Games 2021; sport&zaken en Team TOC en in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie (GSF) bieden wij een eenmalige kans om een (actieve) gratis workshop te volgen gericht op gezonde voeding en over het aanleren van een gezonde leefstijl. Door concrete voorbeelden en een quiz word jij je bewust van jouw eigen leefstijl en eetpatronen. Een professionele consulent begeleidt deze workshop waarbij maximaal 25 deelnemers aanwezig kunnen zijn. Uiteraard is het na afloop van de workshop mogelijk om het UCI WK Para-Cycling Track te bezoeken met jouw collega’s! 
De workshops worden aangeboden op:

Donderdag 14 maart  09:00-11:00 uur 
Donderdag 14 maart  13:00-15:00 uur
Vrijdag 15 maart  09:00-11:00 uur 
Vrijdag 15 maart  13:00-15:00 uur 
Let op! Er zijn maar 25 plaatsen per workshop beschikbaar dus zorg dat je snel verzekerd bent van jouw plek.
Inschrijving is (gratis) mogelijk via aanmelding per e-mail via: info@sportenzaken.nl.
Afgelopen week en vorige week mochten wij voor de medewerkers van onze klant Agristo een beeld geven van hun gezondheid. Zo werden met behulp van de Wellpoint: bloeddruk, BMI, gewicht, vetpercentage en zuurstofsaturatie gemeten! Agristo geeft haar medewerkers de kans om goed voorbereid mee te doen aan een eigen georganiseerd sportief evenement met de sporten: wandelen🚶🏼‍♂️, hardlopen🏃🏻‍♂️ of fietsen 🚴🏼‍♂️. Let’s go Yellow! #Agristo #LetsGoYellow #EmbeddedFitness #SportEnZaken #Nulmeting #VitaleMedewerkers #Fitheidstest