michalis

michalis Follow

http://www.sports-physio.gr/

432 Followers  503 Follow

Share Share Share

Η ομάδα μας, σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας και σας εύχεται καλή χρονιά με υγεία🎅

#sportsphysio #physicaltherapy 
#happynewyear 
#thankful 
#eliteteam
Redcord therapy✔
Controlled vibration/perturbation exersice for shoulder pathology.

#physicaltherapy #manualtherapy #shoulderpain #stability
Σε προβλήματα του αυχένα, οι επιφανειακοί και εν τω βάθει εκτείνοντες μυς, είναι συνήθως  από αυτούς που χρειάζονται ενδυνάμωση. Σε συνδυασμό με φυσιοθεραπεία η άσκηση εντάσσεται νωρίς στο πρόγραμμα του ασθενή η του αθλητή, μετά το πέρας των συμπτωμάτων.
Όταν ο αθλητής φέρει τον αυχένα του σε έκταση, τοποθετώντας ένα βιβλίο ανάμεσα στα χέρια του και ζητώντας του να κρατήσει σταθερά τα μάτια του σε αυτό, τον βοηθάμε να διατηρήσει την έκταση, μια θέση που δυσκολεύονται πολλοί αθλητές και ασθενείς να κρατήσουν. 
Η άσκηση είναι φάρμακο.

The right exercise, right load, right repetitions and right timing. (η ενημέρωση χρειάζεται απλό και κατανοητό γραπτό λόγο)

#manualtherapy #physicaltherapy 
#cervicalspine
www.sports-physio.gr
Το φυσικοθεραπευτήριο μας, υπάγεται ανάμεσα στα 70 πιστοποιημένα σε Ελλάδα και Κύπρο, στην χρήση κρουστικών υπερήχων, με πιεζοηλεκτρική ενέργεια, δινοντας λύση σε δεκάδες ασθενείς να θεραπεύτούν από παθήσεις που τους προκαλούσαν χρόνιο πόνο.

PiezoWave2 - Κρουστικός υπέρηχος

Μια επιτυχημένη μέθοδος θεραπείας του χρόνιου πόνου - άμεση ανακούφιση από τον πόνο - εξαιρετικά φιλική προς τον ασθενή θεραπεία - αποτελεσματικότητα χωρίς την χρήση φαρμακευτικής αγωγής - Σύντομοι χρόνοι εκτέλεσης θεραπείας 12-20 λεπτά

Ενδεικνυόμενες παθήσεις PiezoWave2: - Αγκώνας του τένις (Tennis elbow) - Ασβεστοποιός τενοντίτιδα του ώμου - Αγκώνας του γκολφ (Golfer elbow) - Άκανθα πτέρνας - Πελματιαία απονευρωσίτιδα - Θεραπεία μυοπεριτονιακού πόνου - σημεία πυροδότησης

πόνου (trigger points) - Σύνδρομο πόνου μεγάλου τροχαντήρα - Σύνδρομο επιγονατιδικού συνδέσμου - Σύνδρομο στρες μεσότητας κνήμης - Αχιλλοδυνία

Tηλ. επικοινωνίας 210-2848984

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.sports-physio.gr
The way to come back to sport.
Specific sport movement stabilization exercise after ankle strain in volley ball game🤾‍♂️✔🏐
#sportsphysio #anklestrain 
#volleybal #medicaltraining 
#safebacktosport
Ankle sprain Sports Physical Therapy with the best martial arts athlete👊 @thenaturalmichalopoulos
@michalis_sioulis
Low back pain physical therapy in MMA fighter
MTT (Medical Training Therapy)
@n_dakas @michalis_sioulis
Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχια🎅
Ο πελματογράφος είναι μια διαγνωστική ιατρική συσκευή, που λειτουργεί χωρίς ακτινοβολία ή ραδιενέργεια και μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα σε ενήλικες και παιδιά.
Πραγματοποιεί στατική και δυναμική ανάλυση, καθώς και κινητική ανάλυση βάδισης σε σειρά περισσότερων βημάτων. Το πελματογράφημα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις υψηλές φορτίσεις που ασκούνται στο πέλμα και το χρόνο παραμονής τους,την ισορροπία του ασθενούς σε σχέση με το κέντρο βάρους του σώματός του, την ανάλυση της βάδισης στις διαφορετικές φάσεις στήριξης και αιώρησης καθώς και τη φόρτιση της ποδικής καμάρας.
#pelmatografimaelite
#physicaltherapy
Ο ηλεκτρικός ερεθισμός χρησιμοποιείτε στην φυσικοθεραπεία με σκοπό την ανακούφιση από τον πόνο, την ελάττωση του μυικού σπασμού και τη βελτίωση της κινητικής λειτουργίας.Τα αποτελέσματα των ρευμάτων αυτών είναι η αναλγησία δηλ. η ανακούφιση από τον πόνο και η χαλάρωση.
Χρησιμοποιουνται σε περιπτωσεις τραυματισμων και παθησεων που συνοδευονται από πόνο όπως: τενοντίτιδες, αρθρίτιδες, συνδεσμικές και μυικές κακώσεις, κατάγματα, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία, κακώσεις περιφερικών νεύρων κτλ.
Therapy for trapezius muscle on elite boxing athlete
Ομάδα, team, 👊Sportsphysio team💪