Stichting Carnaval Mill

Stichting Carnaval Mill Follow

Blijf op de hoogte van al het Millse carnavalsnieuws!

http://www.germelaand.nl/

404 Followers  302 Follow

Share Share Share

Pasen | Fijne paasdagen voor iedereen en geniet van het heerlijke zonnetje!

#pasen #carnaval #mill #germelaand #foekepot #brabant
Germills | Terwijl velen nog herinneringen ophalen over de afgelopen  carnaval, zijn de Germills vanavond weer begonnen aan de trainingen voor het volgende seizoen. Zij en hun nieuwe trainster, Kim Ermers, hebben er weer heel veel zin in. Succes meiden!

#carnaval #mill #germelaand #foekepot #brabant #germills #dans
Voorzittershamer overgedragen aan Leon Claessens

Woensdag 3 april jl. heeft voorzitter William van Gemert tijdens de laatste vergadering van het Algemeen Bestuur de voorzittershamer overgedragen aan de nieuwe voorzitter van Stichting Carnaval Mill, Leon Claessens.

Stichting Carnaval Mill bedankt William voor zijn tomeloze inzet van de afgelopen jaren, waarin hij veel heeft bereikt, met als hoogtepunt een gezamenlijk carnaval op één locatie. William kan hiermee zijn voorzitterschap met een tevreden en voldaan gevoel afsluiten.

Stichting Carnaval Mill wenst Leon heel veel succes met zijn nieuwe functie.

#carnaval #mill #germelaand #foekepot #brabant #voorzitter #bedankt #succes
Zoals ieder jaar sluiten we af met een vrijwilligersfeest om iedereen te bedanken en nog eens na te kletsen over dit geweldige seizoen.

Opgeven kan via secretaris@germelaand.nl

#carnaval #mill #germelaand #foekepot #brabant #vrijwilligersfeest #feest #vrijwillegers #bedankt
Zo. de carnaval zit erop!
Nu nog het laatste deel vanavond, de heilige mis.
De mis begint om 19:00 uur.

Na de mis, vanaf 19:30 uur, kunnen we nog even gezellig naborrelen bij Cafe Royal. Zo kunnen we onder het genot van een drankje de leuke momenten nog eens met elkaar delen.

tot vanavond..... #carnaval #brabant #mill
In een woord fantastisch!
Zo kijken SCM ut Gèrmelaand en De Foekepot terug op dit carnavalsseizoen.

Bedankt Prins Bram en Prinses Renske, Jeugdprins Devin, Jeugdprinses Anne en Narrin Maud, Jongkerpaar Bram en Jara, Boer Ties en Boerin Anna, voorzitter William, bestuur, alle commissies en vrijwilligers, zusterverenigingen, horeca-ondernemers, feestvierende Germen en Foekepotters en alle andere gasten die we mochten ontvangen. 
Het was een seizoen van veranderingen. Benieuwd en soms afwachtend hoe het zou verlopen, maar wat was het geweldig. 
We zijn trots op de samenwerking tussen de horeca-ondernemers, stichting 0485 events, de gemeente en onze stichting. "Samen"....dat is waar onze kleine dorp groots in is.

#carnaval #mill #germelaand #foekepot #brabant #prinsenpaar #jeugdheersers #jongkerpaar #boerenpaar #feest #aldendrielpark #samen
Kinderoptocht | Ook dag 4 kan in de boeken als een zeer geslaagde dag. Boer Ties, Boerin Anna en hun gasten hadden er een onvergetelijke bruiloft en de jeugd, jongeren en wat ouderen vermaakten zich kostelijk in een van de feesttempels.

Op naar dag 5.....nog even volop genieten van een mooi carnaval en dan langzaam aan toewerken naar een afscheid van een ongelooflijk mooi seizoen.

Om 13.11 uur start de kinderoptocht van De Foekepot. Denk aan de gewijzigde route dit jaar. De deelnemers aan de optocht verzamelen om 12.45 uur bij Café De Steek (kleine café). Veel plezier allemaal!

#carnaval #mill #germelaand #foekepot #brabant #prinsenpaar #jeugdheersers #jongkerpaar #boerenpaar #feest #aldendrielpark
Carnavalsmaandag | Na een geweldige 3e dag met een prachtige optocht, gezellige afterparty op het plein en volle feesttempels zaan we vandaag genieten van de boerenbruiloft van Boer Ties en Boerin Anna en natuurlijk alle artiesten die weer een feestje gaan bouwen!

Tot straks!

#carnaval #mill #germelaand #foekepot #brabant #prinsenpaar #jeugdheersers #jongkerpaar #boerenpaar #feest #aldendrielpark
Pleinfeest!

#carnaval #mill #germelaand #foekepot #brabant #prinsenpaar #jeugdheersers #jongkerpaar #boerenpaar #feest
Van Beer Yoga, sleuteloverdracht, hossen in de FEESSST!tent tot hakken bij buurvrouw Jansen. In alle feesttempels was het feest. Dag 2 was geweldig.

Tot straks bij de optocht (vertrek 14.11 uur)! #carnaval #mill #germelaand #foekepot #brabant #prinsenpaar #jeugdheersers #jongkerpaar #boerenpaar #feest #aldendrielpark #samen #optocht
SCM Ut Germelaand en De Foekepot wensen iedereen een te gekke carnaval toe!

Alaaf 🎊

#carnaval #mill #germelaand #foekepot #brabant #prinsenpaar #jeugdheersers #jongkerpaar #boerenpaar #feest #aldendrielpark #samen
Sleuteloverdracht Jeugdheersers |Wijziging feestlocatie sleuteloverdracht Jeugdheersers!

De sleuteloverdracht van alle Jeugdheersers vindt, in tegenstelling tot eerdere berichten, vanavond plaats in de Feeest!tent.

#carnaval #mill #germelaand #foekepot #brabant #prinsenpaar #jeugdheersers #jongkerpaar #boerenpaar #aldendrielpark