Storvreta IBK shop

Storvreta IBK shop Follow

Välkommen till Storvreta IBKs officiella Instagram för merchandise. Här finner du information om de senaste nyheterna i sortimentet och mycket mer!

http://www.storvretaibkshop.se/

185 Followers  1 Follow

Share Share Share

Med bara två dagar kvar till SM-finalen i Globen uppmanas alla supportrar att klä sig i Storvretas färger på lördag! Försäljning av bland annat kläder, mössor och kepsar kommer att finnas på arenan för er som behöver utöka garderoben.
#viärvreta #storvretaibk #storvretaibkshop #globen #smfinalen2019
Biljetterna till Globen är släppta och idag är sista dagen att köpa hem dina Storvreta produkter för att säkert få leverans innan avresan mot SM-finalen! Försäljning kommer självklart även att finnas på arenan och vi har med oss både nyheter och stora delar av sortimentet! 
#viärvreta #storvretaibkshop  #smfinalen2019 #globen #sslslutspelet #keps #nyheter
Finalplatsen är säkrad och Storvreta IBK kommer ännu en gång att spela om SM-guldet! Denna limiterade halsduk kommer att finnas till försäljning i Globen den 27e april.
#viärvreta #storvretaibk #sslslutspelet #globen #smfinal #limited #edition
SM-finalen i Globen kan ikväll bli verklighet för laget då dem i den femte matchen kan ro hem ena finalplatsen. Ta på dig din ”I LOVE STORVRETA” t-shirt och ta dig ner till IFU Arena.
Har du ännu inte köpt din t-shirt kan du enkelt införskaffa en på plats eller via webshopen.
Hjälp till att färga arenan röd!
#viärvreta #storvretaibk #tshirt #sslslutspelet #arena
Med en fjärde semifinal på bortaplan, som dessutom spelas i den kyligare delen av vårt avlånga land är denna mössa ett måste!
Kostar 149kr och finns tillgänglig i webshopen. 
#storvretaibk #viärvreta #storvretaibkshop #mössa
Såhär glad ser man ut efter 2-0 i vinster mot IBK Dalen i bagaget! Hur tror du att stämningen kommer vara efter kvällens drabbning?

Glöm inte att ziphooden finns till försäljning för både barn och vuxna via vår webshop!
#storvretaibk #storvretaibkshop #viärvreta
Med 2-0 i matcher i semifinalserien, och med en tredje match imorgon får du inte glömma att införskaffa din nya halsduk för att visa rätt färg på läktaren. Passar utmärkt till slutspels t-shirten ”I LOVE STORVRETA”.
#storvretaibk #storvretaibkshop #sslslutspelet #halsduk #tshirt #röd #läktare
Med vinst i bagaget är det ikväll dags för den andra drabbningen i semifinalserien. Gör som vår kapten och säkra ditt exemplar av slutspels t-shirten ”I LOVE STORVRETA” genom att gå in på vår webshop. 
#viärvreta #storvretaibk #storvretaibkshop #sslslutspelet #kollektion #tshirt
Nu finns slutspels t-shirten till försäljning på webshopen! Stötta laget hela vägen fram till final genom att köpa din slutspels t-shirt. Finns att köpa via webshopen (länk finns i biografin) samt på arenan ikväll. 
#viärvreta #storvretaibk #storvretaibkshop #sslslutspelet #kollektion #tshirt
Imorgon börjar semifinalserien och under veckan släpps vår slutspelskollektion ”I ❤️ STORVRETA”. Håll utkik på vår Instagram för att säkra ditt exemplar!
#storvretaibk #storvretaibkshop #kollektion #sslslutspelet #semifinal
Gör som Alexander Rudd och gänget och klä dig i denna Storvreta t-shirt. Kostar 199kr och finns tillgänglig i vår webshop. Länk finns i biografin.
#storvretaibk #storvretaibkshop #viärvreta #tshirt #sslslutspelet #sslse #innebandy
Du glömmer väl inte i slutspelshysterin att handla dina Storvreta produkter? Denna ziphood finns tillgänglig för både yngre som äldre supportrar.
Följ vårt Instagram konto för att ta del av våra nyheter först!
#storvretaibk #storvretaibkshop #nyheter #viärvreta #webshop #sslslutspelet #sslse #innebandy