StreetFashionFinland

StreetFashionFinland Follow

We share Finnish street fashion pictures. Follow us and send your beautiful pictures! 🌸 (we share only Finnish street Fashion hobbiest photos)

http://streetfashionfinland.blogspot.fi/

847 Followers  25 Follow

Share Share Share

16-vuotias @milana_eskola ei edusta mitään tiettyä tyyliä, mutta hän pitää kaikista eniten sweet lolita -tyylistä. Kengät on Mustang, kaulakoru Talking To Myself Jewelry, ja paita ja tyllihame ovat kirpparilta. Hame, laukku, rusetti ja muut korut ovat Milanan itsensä tekemiä.
Ihastuttava Lisa esitteli kauniin kesäisen juhannustyylinsä synkeästä ilmasta huolimatta. Paita on http://society6.com/princesskonekochan hame on kirppistuunattu ja laukku on Iron Fistin.
Lisätietoa blogista: http://streetfashionfinland.blogspot.com/2018/06/sarjakuvamainen-asukuva-arvonta.html?m=1
Miitti Jyväskylässä! Lisää tietoa foorumilla (https://katumuotisuomi.wixsite.com/streetfashionfinland/forum/miitit/valokuvausmiitti-jyvaskylassa-5-8-2018) ja Facebookissa (https://www.facebook.com/events/458021857954845/permalink/458023281288036/) HUOM! Tähän miittiin täytyy ilmoittautua ennalta!
Ihanaa kesää SFF:n ylläpidon puolesta ❤️ Päätimme julkaista ylläpidon kesäkuulumisia @esshieru aloittaa esittelemällä hänen itse tehdyn mekkonsa joka Esshierulla oli päällänsä Fairy kei-luennolla Hypeconissa (kuinka moni huomasi?)
Kuvan on ottanut Xenji
Ylläpitäjämme Minorea vierailee parasta aikaa Thaimaan Bangkokissa ja hän pääsi tutustumaan paikalliseen yksisarviskahvilaan. Ihana kigurumi on saatu vuokralle kahvilasta. Tarinasta ehdit vielä katsoa, kuinka taianomainen Unicorn Cafe oikein on! 🦄🍭
Tervetuloa mukaan Street Fashion Finlandin Hanami Miittiin tulevana lauantaina! Lue lisää blogistamme: https://streetfashionfinland.blogspot.fi/2018/05/miittikutsu-roihuvuoren-hanami.html
@grazybunny tykkää Visual Keistä josta tyyli on saanut vaikutteita. Myös kodona on antanut vaikutteita.
@foxylix ei edusta mitään tiettyä tyyliä, mutta hän tuli miittiin edustamaan suloisen tyttömäisessä tyylissä 🌸
@delicious_zena ottaa vaikutteita sieltä ja täältä, ei tiettyä tyyliä. Kengät hankittu H&M:ltä valkeana ja muokattu itse. Paita Cybershopista.
@thefreakyangelxox edusti casual lolita tyyliä Jyväskylän Tsukiai-yhdistyksen kirpparilla Veturitalleilla.
6.5.2018 sunnuntaina Jyväskylän Veturitalleilla on paikallisen anime- ja mangaseura Tsukiain järjestämä kirpputori. Street Fashion Finland ottaa osaa päivään ja saapuu pitämään katumuoti -aiheista ohjelmaa! Kirpputori on auki klo 13:00–16:00 ja Striittis on paikalla koko tämän ajan. Järjestämme mm. asusteiden askartelua ja otamme asukuvia kävijöistä. 16:00 jälkeen miittiporukka lähtee yhdessä syömään johonkin paikalliseen ravintolaan tai kahvilaan. Lue lisää blogistamme: http://streetfashionfinland.blogspot.fi/2018/04/miittikutsu-jyvaskyla-652018.html