Studentpalatset

Studentpalatset Follow

Läsplatser och grupprum för studenter vid Stockholms universitet, KTH, Karolinska Institutet, Södertörns högskola samt Handelshögskolan i Stockholm.

http://www.studentpalatset.se/

204 Followers  110 Follow

Share Share Share

Vi hoppas att alla har en riktigt fin midsommar!
Hoppas att alla hade en bra nationaldag igår! Nu är det dags för det allra sista rycket innan sommaren. Imorgon fredag stänger Studentpalatset för sommaren kl. 17.00!
Nu fungerar skrivaren/kopiatorn som den ska igen!
Viktigt! Glöm inte bort att tömma era skåp här på Studentpalatset innan vi stänger för sommaren på fredag kl. 17.00. Allt som lämnas kvar kommer att kastas! Detta gäller såväl skåpen utanför Magistern som skåpen inne i vaktmästeriet.
Terminen börjar närma sig sitt slut och kommande helg är faktiskt den sista vi har öppet före sommaren. Lycka till med de sista uppgifterna och tentorna!
Vår skrivare/kopiator fungerar tyvärr inte för närvarande. Reparatören som var här igår behöver återkomma med reservdelar för att laga den. Akuta utskrifts- och kopieringsärenden bör ni kunna få hjälp med på @stadsbibblanstockholm. De har öppet 10.00-21.00.
Glöm inte bort att tömma era förvaringsskåp. Vi stänger för sommaren fredag 8 juni och efter det kommer alla skåp att tömmas och innehållet kastas.
Vi förstår att försommarsolen lockar men för er som trots allt måste hålla sig inne för studiernas skull finns Studentpalatset här hela helgen. Vi har öppet som vanligt kl. 09.00-19.00 både lördag och söndag precis som vanligt.
Förutom kaffe finns det gott om kylda drycker i vaktmästerikiosken. Både med och utan koffein!
Precis som förvaringsskåpen utanför Magistern kommer skåpen i vaktmästeriet att tömmas i samband med sommarstängningen 8 juni. Glöm inte bort att komma och hämta era saker innan dess! Allt som är kvarglömt kommer att kastas!