Studentpalatset

Studentpalatset Follow

Läsplatser och grupprum för studenter vid Stockholms universitet, KTH, Karolinska Institutet, Södertörns högskola samt Handelshögskolan i Stockholm.

http://www.studentpalatset.se/

202 Followers  109 Follow

Share Share Share

Förutom kaffe finns det gott om kylda drycker i vaktmästerikiosken. Både med och utan koffein!
Precis som förvaringsskåpen utanför Magistern kommer skåpen i vaktmästeriet att tömmas i samband med sommarstängningen 8 juni. Glöm inte bort att komma och hämta era saker innan dess! Allt som är kvarglömt kommer att kastas!
Det är extra högt tryck på grupprummen den här tiden på året. Tänk på att det är viktigt att hämta ut nyckeln i tid (senast 15 minuter efter påbörjad bokning) annars så raderas hela bokningen och rummet går till någon annan!
Vi förstår att ni vill öppna fönster och släppa in luft nu i värmen, men det vore fantastiskt bra om ni också kunde komma ihåg att stänga dem efter er när ni går för dagen!
Nu är ordningen återställd igen efter alla storhelger och vi har som vanligt öppet 08.30-22.30 på vardagar och 09.00-19.00 på helgerna ända fram till nationaldagen!
Idag lördag och imorgon söndag har vi öppet precis som vanligt 09.00-19.00!
Idag stänger vi redan kl. 17.00. Vi har sedan stängt både torsdag och fredag med anledning av Kristi himmelsfärdsdagen.
Tiden går fort och det är nu bara en månad kvar tills vi stänger för sommaren. Glöm inte att tömma era skåp senast 8 juni. Kvarlämnade lås kommer att klippas upp och kvarglömt innehåll kommer att kastas!
Dags för en ny vecka med nya tag! Håll koll på öppettiderna, på onsdag stänger vi redan kl. 17.00 och sedan har vi stängt torsdag och fredag med anledning av Kristi himmelsfärdsdagen.
Unna dig något gott från vaktmästerikiosken! Det är ju ändå fredag och om du sitter på Studentpalatset i eftermiddag har du förmodligen förtjänat det. #fredagsmys
Resten av denna vecka har vi öppet som vanligt (vardagar 08.30-22.30, helger 09.00-19.00) men framöver gäller det att hålla koll på kalendern. Redan nästa vecka är det dags för nästa storhelg. Läs mer om våra öppettider här: http://www.studentpalatset.se/oppettider/
Passa på att fira vårens ankomst riktigt ordentligt! Studentpalatset har stängt på Valborgsmässoafton och 1 maj. Vi öppnar igen precis som vanligt onsdag 2 maj klockan 08.30.