Studentpalatset

Studentpalatset Follow

Läsplatser och grupprum för studenter vid Stockholms universitet, KTH, Karolinska Institutet, Södertörns högskola samt Handelshögskolan i Stockholm.

http://www.studentpalatset.se/

272 Followers  117 Follow

Share Share Share

I eftermiddag besöker Studentpalatset välkomstdagen i Aula Magna på Stockholms universitet. Kom förbi om du har några frågor, eller bara vill säga hej!
Just nu är det väldigt högt tryck på grupprummen och vi vill därför påminna om att grupprummen är avsedda att användas av just grupper. Den som vill sitta själv och studera kan alltså inte använda grupprummen utan får istället sitta i någon av de tysta läsesalarna.
Denna vecka har vi två fotografer här på Studentpalatset som kommer att fotografera statyerna som står i korridorer och läsesalar.
Vi avslutar Studentpalatsets första vecka under 2019 med att precis som vanligt ha öppet kl. 09.00-19.00 både lördag och söndag.
Nu har vi mackor till försäljning igen! Det finns tre olika varianter: Mozzarella&Tomat, Kyckling&Ruccola samt Skinka&Ost. Pris: 35:-/styck.
En ensam och övergiven grupprumsnyckel. Rummet är ledigt fram till 18.30!
Verksamheten är i full gång igen sedan igår. Denna vecka är det väldigt högt tryck på grupprummen och vi vill därför passa på att påminna om vikten att hämta ut grupprumsnyckeln i tid. Man har alltid 15 minuter på sig från att passet startar, men när 15 minuter har gått stryks hela bokningen och rummet går till någon av de som står och väntar.
Imorgon kl. 08.30 slår vi upp Studentpalatsets portar igen. Välkomna tillbaka till ett alldeles nytt år!
Ha en fantastisk nyårsafton! Om bara en vecka är det dags att återgå till studierna på Studentpalatset igen!
Vi hoppas att alla har en fin Julafton! Välkomna åter till Studentpalatset 7 januari!
Nu har vi äntligen passerat årets längsta natt, och vi går mot ljusare tider igen. Glad 4:e advent allihop!
Idag är sista dagen vi har öppet före jul- och nyårshelgerna. Välkomna tillbaka nästa år då vi öppnar igen måndag 7 januari kl. 08.30!