Studentpalatset

Studentpalatset Follow

Läsplatser och grupprum för studenter vid Stockholms universitet, KTH, Karolinska Institutet, Södertörns högskola samt Handelshögskolan i Stockholm.

http://www.studentpalatset.se/

115 Followers  53 Follow

Share Share Share

Glöm inte bort att din läsplats blir avbokad om du är ute i mer än 20 minuter! Om du vill kunna vara ute längre än så kan du göra en lunchbokning i bokningsdatorerna. Då kan du vara ute i 1,5 timme.
Just nu är det väldigt högt tryck på våra grupprum. Vi vill därför påminna om vikten av att hämta ut nyckeln i tid så att ni inte förlorar era bokningar. Det behöver inte vara just den personen vars namn står på bokningen som hämtar ut nyckeln.
Telefonen går varm här på morgnarna. Vi förstår att det är frustrerande att inte komma fram. Vi tar så många samtal vi hinner så det är bara att fortsätta ringa så kommer ni fram förr eller senare!
Nu är vår hemsida uppdaterad med information om särskilda öppettider i samband med storhelger.

www.studentpalatset.se/oppettider
Vaktmästeriet har fyllt på godiskorgen inför helgen!

Försäljningen är igång under kvällen och sedan under hela Studenpalatsets öppettider i helgen.
Idag är det dags för test av brandlarmet. Det kommer att föra en del oväsen mellan 13.10-13.30, men det finns ingen anledning att lämna byggnaden!
Bokbytardags igen! Kom förbi Studenpalatsets foajé under dagen.

#bokbyte
På onsdag är det dags för nästa bokbytardag här på Studentpalatset.

Kom förbi foajén under dagen och kolla in vårt bokbord!

#studentpalatset #bokbyte
Just nu söker vi både nya helgvaktmästare och personer som vill ingå i vår vikariepool.
Se hit alla ni som aktiverat vårterminens mecenatkort här på Studenpalatset! 
Ni har väl inte missat att giltighetstiden går ut nu på lördag 30 september? Kom förbi receptionen och aktivera höstens kort innan dess, annars får ni svårt att ta er in på söndag.
För de som är i behov av en paus från studierna finns det nu möjlighet att vinna premiärbiljetter till en ny föreställning på Kulturhuset Stadsteatern.

Läs mer på: www.facebook.com/studentpalatset
Glädjande besked till alla som haft svårt att hitta en extra stol här på Studenpalatset: Ett stort antal nya stolar har anlänt!

Tyvärr kräver de viss montering så det kommer nog att ta ett tag att sätta ihop dem allesammans. Vi jobbar på så gott det går på lediga stunder!