Studentpalatset

Studentpalatset Follow

Läsplatser och grupprum för studenter vid Stockholms universitet, KTH, Karolinska Institutet, Södertörns högskola samt Handelshögskolan i Stockholm.

http://www.studentpalatset.se/

304 Followers  120 Follow

Share Share Share

Idag är Studentpalatset representerat på Campus Day på @kthuniversity Kom gärna förbi vårt bord för lite information om vår verksamhet!
Nu känns det som att terminen är på väg att sätta igång på allvar snart igen. Ni som har kort från i våras kan i de flesta fall använda dem på en gång för att komma in på Studentpalatset. Tänk bara på att komma förbi receptionen och visa upp ett nytt Studentkort eller Mecenatkort för höstterminen så snart det har kommit. För den som inte har ett kort sedan tidigare eller har råkat lägga det på något bra, och numera okänt, ställe under sommaren går det bra att köpa ett nytt kort i receptionen. Kortet kostar som tidigare 25:- och det är kortbetalning som gäller.
Under sommaren har en del välbehövliga renoveringsprojekt genomförts. Väggfasta bänkar i Studenten, Kandidaten samt den gamla cafélokalen har fått ny stoppning och klädsel.
Då var det dags igen! Välkomna hit för en ny termin, både gamla och nya studenter! Från och med idag har Studentpalatset öppet som vanligt på vardagar 08.30-22.30 och helger 09.00-19.00!
Imorgon slår vi äntligen upp portarna igen efter sommaruppehållet! Öppettiderna är liksom tidigare 08.30-22.30 på vardagar och 09.00-19.00 på helger.
Här har det hänt grejer minsann! Från att Studentpalatset öppnar för höstterminen på måndag är det gamla trånga studentköket på bottenvåningen ett minne blott. Istället öppnar vi i samarbete med Stockholms universitet upp det som en gång var kafé och låter den lokalen fungera som studentkök/matsal.
Dags att leta fram passerkortet igen! Nu är det bara en vecka kvar tills Studentpalatset öppnar efter sommaruppehållet. Om du visade upp Studentkortet eller Mecenatkortet för vt-19 när du fick passerkortet aktiverat kommer det att fungera tills giltighetstiden går ut i september.
Mitt i sommaren råder tystnaden i hela Studentpalatset, men om bara två veckor öppnar vi upp huset igen! Välkomna hit måndag 12 augusti kl. 08.30!
Denna syn må kännas avlägsen så här mitt i sommaren, men vips kommer hösten och vintern att vara över oss igen! Om bara en månad öppnar Studentpalatset igen för en ny termin!
Vi önskar alla en fin midsommarafton!
Idag stänger Studentpalatset för sommaren kl. 17.00. Vi öppnar igen 12 augusti. Till er som avslutar era studier denna termin önskar vi lycka till i framtiden, och er som ännu inte är klara önskar vi välkomna tillbaka i höst!
Nu är vi inne på sista veckan före sommarstängningen! Ni som har använt förvaringsskåp denna termin: Glöm inte bort att tömma dem innan vi stänger på onsdag kl. 17.00. Kvarlämnade lås kommer att klippas upp och kvarglömt innehåll kommer att kastas.