Studentpalatset

Studentpalatset Follow

Läsplatser och grupprum för studenter vid Stockholms universitet, KTH, Karolinska Institutet, Södertörns högskola samt Handelshögskolan i Stockholm.

http://www.studentpalatset.se/

258 Followers  113 Follow

Share Share Share

Några ord om hur vi hanterar personuppgifter på Studentpalatset: Det gör vi så lite vi bara kan. 
Många som har glömt kortet hemma hoppas på att vi ska kunna hitta dem i systemet om vi söker på deras personnummer, men vi tar inte emot några av era personuppgifter och lagrar dem således inte heller. Det enda vi lägger in i inpassersystemet är lärosätestillhörighet och giltighetstid. 
För grupprumsbokningar tar vi namn och telefonnummer. När alla nycklar för en dag har lämnats tillbaka hamnar bokningslistan i en dokumentförstörare så att era kontaktuppgifter inte hamnar på avvägar.
Hösten går fort och det är bara en månad kvar till Lucia. Missa inte firandet på Studentpalatset och luciatåget med @friedmansapostlar
Vädret känns som något av en besvikelse på sistone, men när det inte lockar att vara ute kanske det passar bra att spendera helgen här på Studentpalatset? Vi har gott om kaffe i vaktmästeriet och inte minst tak över huvudet.
Hoppas att alla har haft en skön helg! Nu har vi öppet som vanligt igen ända fram till och med torsdag 20 december, 08.30-22.30 på vardagar och 09.00-19.00 på helgerna.
Vi har stängt hela helgen från fredag till och med söndag med anledning av Alla helgons dag. Välkommen åter måndag 5 november kl. 08.30.
Glöm inte bort att ställa tillbaka klockan inatt!
Det finns mycket kvarlämnat i kylskåpen. Glöm inte bort att ta med er era saker innan vi stänger ikväll. Allt som finns i kylskåpen tidigt imorgon bitti kommer att slängas.
Nu på fredag morgon innan vi öppnar kommer kylskåpen i studentköket tömmas och rengöras. Lämna därför inte kvar någonting på torsdag. Allt som finns i kylskåpen fredag morgon kommer att slängas!
Just nu är det väldigt högt bokningstryck på våra grupprum. Tänk därför på att bara boka så mycket tid som ni faktiskt behöver. Annars riskerar rum stå tomma i perioder trots att det finns en massa personer som hade behövt använda dem!
Ta en titt på hur vi har öppet i samband med storhelger det kommade året: http://www.studentpalatset.se/oppettider/ så att du kan planera in att sitta någon annan stans om det skulle vara så att du har behov av studiero under de dagar vi har stängt.
Hoppas att ingen har missat att vi har öppet på helgerna också! 09.00-19.00 både lördag och söndag är det som gäller. Bokning av grupprum sker precis som på vardagar en dag i förväg i receptionen eller på telefon 08-674 76 57.