Studentpalatset

Studentpalatset Follow

Läsplatser och grupprum för studenter vid Stockholms universitet, KTH, Karolinska Institutet, Södertörns högskola samt Handelshögskolan i Stockholm.

http://www.studentpalatset.se/

185 Followers  92 Follow

Share Share Share

Glöm inte bort att ställa om klockorna i helgen!
#sommartid
För många av oss är varje dag Matlådans dag men för de mindre rutinerade kan vi tipsa om att det finns mikrovågsugnar i studentköket på bottenvåningen.
#matlådansdag
Idag är det dags för test av brandlarmet igen! Det kommer att tjuta lite av och till i ca 20 minuter med start 13.10. Obs! Detta är bara ett funktionstest och det finns alltså ingen anledning att utrymma byggnaden.
Just nu går det inte att skriva ut eller kopiera på Studenpalatset på grund av en trasig maskin. Vi hoppas på att få hit en tekniker snarast men har flr närvarande inte någon prognos på när felet kan vara åtgärdat.
Glöm inte bort att boka en plats om du vill sitta i en tyst läsesal!
En ny accesspunkt för det trådlösa nätverket har tillkommit i läsesalen Magistern. Vi hoppas att det löser de problem med uppkopplingen som har förekommit i den delen av byggnaden.
#wifi
Ibland kan det kännas som att det är idel gubbar bland statyerna här på Studenpalatset, men det finns ett och annat kvinnligt inslag. Ett av dessa är Hera (Juno Ludovisi) i korridoren en trappa upp. Originalet ska finnas på @palazzoaltemps i Rom.

#internationellakvinnodagen
Vi märker av ett högt tryck på grupprum. Det blir snabbt fullbokat och det är extra viktigt att komma i tid till sin bokning. Efter 15 minuter stryks hela bokningen!
#grupprum
Fungerar inte kortet? Det beror förmodligen på att höstens mecenatkort slutade gälla igår. Kom till receptionen och aktivera kortet för en ny termin!
På onsdag 28 februari går giltigheten ut på höstens mecenatkort. Kom förbi receptionen med vårens kort om du inte redan har gjort det!
Det verkar dröja innan vi får något café i huset igen så vi har förstärkt upp utbudet i vaktmästerikiosken något. Kom förbi och ta en titt!
#kaffe #choklad #godis #te #delicatoboll
Påsken är snart här! Ta en titt på hur vi har öppet i samband med vårens storhelger.