Studentpalatset

Studentpalatset Follow

Läsplatser och grupprum för studenter vid Stockholms universitet, KTH, Karolinska Institutet, Södertörns högskola samt Handelshögskolan i Stockholm.

http://www.studentpalatset.se/

78 Followers  53 Follow

Share Share Share

Eftersom café Prego har sommarstängt ända fram till 11 september har vi försäljningen igång i vaktmästeriet under hela Studenpalatsets öppettider just nu.
Välkomna tillbaka efter sommaren! Vi har nu öppet som vanligt vardagar 08.30-22.30 och helger 09.00-19.00.
Nytt upplägg gällande förvaringsskåpen utanför Magistern från att vi öppnar 14 augusti!

Ta med ett eget hänglås och välj ett ledigt skåp som du vill använda en kortare eller längre tid. Vi har hänglås till försäljning i receptionen om du inte redan har ett.

Under hösten kan skåpen disponeras som längst fram till onsdag 20 december. De lås som lämnats kvar efter detta kommer att klippas upp och eventuellt kvarlämnat innehåll kommer att kastas.
Inför hösten behöver vi fylla på vår vikariepool. Skicka in en ansökan om du är intresserad av att hoppa in och jobba då och då!
Än gapar läsesalarna tomma här på Studenpalatset men på måndag 14 augusti öppnar vi igen efter sommaren kl. 08.30. Välkomna till oss då!
Idag kl. 17.00 stänger Studenpalatset för sommaren. Välkomna åter måndag 14 augusti kl. 08.30!
Hoppas att alla hade en fin nationaldag igår!

Vi har nu ordinarie öppettider fram till fredag 9 juni då vi stänger för sommaren kl. 17.00.
Många skåpnycklar har ännu inte återlämnats! Glöm inte bort att vi stänger för sommaren på fredag. Alla skåp måste tömmas innan dess!
Tillfällig gäst i vaktmästeriet! 15:-/styck.
Café Prego tog sommarlov igår och öppnar igen 11 september.

Därför kan man tills dess köpa kaffe m.m. i vaktmästeriet redan när Studentpalatset öppnar redan på vardagar!
Tyvärr fungerar inte inpasserings- och bokningssystemet som det ska just nu. Därför är det fri placering i läsesalarna resten av dagen. Vi vet ännu inte om det kommer att vara igång imorgon.