Fizah@SusunAturSioca

Fizah@SusunAturSioca Follow

Fb Page : Susun Atur Sioca

http://susunatursioca.blogspot.com/

644 Followers  488 Follow

Share Share Share

Yang gebu-gebu flawless ni memang padu rasa cheese dia...🧀🧀🧀
.
#BlancoHanjukuCheese
#MochiMelaka
#DessertRare
Kabinet dapur belah lagi satu. Semacam dry area gitu.
.
Ni campur bahagian wet tadi, Rm7k lebih kalau tak silap. Sekali penghantaran Nilai-Melaka. Masa tu tahun 2011.
.
#KitchenCabinetMalaysia
#KabinetDapurMurah
#SusunAturSioca
Kabinet dapur since 2011. Material body melamine board. Table top solid surface.
.
Harga termurah antara semua kontraktor yang disurvey. Full contact pernah share dalam blog. Sam Home Cabinet, Nilai. Sila selam sendiri ya 🙊
.
#KabinetDapurMurah
#DapurSioca
#SusunAturSioca
#SusunAturSioca2018
Whoops umaii menyelit. Walaupun umaii sc dan bc bercotii, tapi kita nak bagitau, umaii lagi tiga tu single and available. Sila torai, terutama sekali umaii durian pandan 🤤🤤
.
#UmaiiMochi
#OmnomnomMochi
#DessertRare
Bilik kiddos. Lapang fikiran omak. Ni kalau nak aktiviti, hampar je semua. Janji kemas balik.
.
#SusunAturSioca
#SusunAturSioca2018
#BilikAnakSioca
#Minimalis
Takde karpet bulu-bulu, hanya pvc mat yang setia menemani.
.
#SusunAturSioca
#SusunAturSioca2018
#Minimalis
#PvcMatCorakKayu
#SenangSapu
#SenangKemas
#SenangMaintain
Ni namanya Blanco Hanjuku Cheese.
.
Dia punya layan makan tu macam...sedang berlari-larian di tepi pantai...angin menghembus lembut menyapu pipi...berterbangan meliuk lentok dedaunan yang menghijau...
.
Gituuu...
.
Kategori wajib torai... 😁
.
#Blanco
#HanjukuCheese
#MochiMelaka
Feature wall olive green ni since 2011. Kalau zoom kemain banyak celanya, tak di touch-up sebab cat lama da habis 😅
.
#RuangTamuSioca
#RuangTamuMemanjang
#SekaliRuangMakan
#Minimalis
#SusunAturSioca
#SusunAturSioca2018
Minimalis.
.
Senang sapu. Senang kemas. Senang mop.
.
#RuangTamuSioca
#Minimalis
#SusunAturSioca
#SusunAturSioca2018
Kita nak bagitau juga selingan ni, umaii mochi ni kan, lembuttt sangattt tau... Pastu durian pandan dia kan, awak semua wajib-wajib-wajib cuba... Terrrammmaaattt laa sedapppnyaaa...🤤🤤
.
#UmaiiMochi
#MochiMelaka
#NoSugar
#GlutenFree
#DessertSihat
#SelinganSusunAtur
#BilikBajuSioca
#SusunAturSioca
#SusunAturSioca2018
Jangan mara aa. Ulang siar.
.
#BilikBajuSioca
#SusunAturSioca
#SusunAturSioca2018